Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 35 of 49
Page 35 of 49 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Pa ti nikad nisi dobre volje.
Guest- Guest
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
jesam....sad nisam...ma pusti...Eva wrote:Pa ti nikad nisi dobre volje.
vuksadinare- Posts : 100234
2015-09-08
Baš si ćudljiv.
Guest- Guest
vjerovatno istina , ,uclanio sam se u HSP i HOS kad je napadnut Dubrovnik ,u Sarajevu sjediste im bilo u opcini Stari Grad ,glavni neki tip iz Zenice,musliman , odvede me do velike mape na zidu (ono Velika Hrvatska sa Bokom,Srijemom,Sandjakom...) i kaze za ovo se mi borimo,tad sam prvi put upotrijebio pozdrav ,,za dom spremni,,jastreb wrote:Ti si neupućen. HOS su stvorili obavještajci SDS-a i KOS-a. Paraga je bio agent KOS-a.vuksadinare wrote:cuj...mozes mene dirati...mo's mi i ejbat mater..ma mo's mi i skakati po glavi..ma mo's pojebat sve zivo i nezivo..ali na hos ne dam...je'l ti jasno....jastreb wrote:Postojsne HOS-a kanile su napasti banske dvore. U pomoć su pozvali dragovoljce iz Bjelovara i Orahovice. Kad su ovi stigli u logor za obuku i kad su čuli da umjesto u proboj prema Vukovaru Paraga namjerava napasti B.dvore,odustali su od svega i napustili HOS.vuksadinare wrote:
ja sam shvatio...da tebi vise nije ni gajba dovoljna
Također ste imali i tajne logore za obuku u Sloveniji.
Tuđman je to vrlo dobro znao. Imaš o tome u masu knjiga napisano.
Kad su srbi prvi put blokirali Sarajevo u ozujku 92' taj nas glavni kaze da su mu rezervisti iz milicije po njegovim rijecima srbi muslimani , napravili raciju i zaplijenili protuoklopne RB-ove i nekoliko puski
Kad je poceo rat izmedju muslimana i hrvata taj tip se vratio u Zenicu i postao casnik u onoj cuvenoj alijinoj 7 muslimanskoj brigadi
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
....jesam....Eva wrote:Baš si ćudljiv.
2015-09-08
đizs...koji dernek sam propustila
Guest- Guest
Noor nije u jazbini.....Noor je svoja i božjaEva wrote:jastreb wrote:Da. Potpuno me potisnuo.Eva wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto ove anke partizanke vide u tebi...mrtvo puhalo
Oličenje šarma, nepredvidivosti i spontanosti, to ti je Escov magnet za žene.
Morat ću promijeniti nick.
Razmišljao sam da se prozovem Stevan Drob.
Kako ti zvuči?
Da, malo te zasjenio. Ali, i sam si kriv tomu. Slabo te ima u dnevnom terminu, gotovo da se i ne viđamo više. A za Noor ti je Vučina već pružil cape.
Guest- Guest
..evo jos jedna runda
2015-09-08
onda i ja..danas neki ludi dan...;SNoor wrote:đizs...koji dernek sam propustila
2014-04-12
može......ja častim
Guest- Guest
Smijem se pridruzit
2015-09-08
Smijem se pridruzit
2015-09-08
HOS je stvoren u svrhu destablizacije Hrvatske,te kompromitacije Vrhovništva.vuksadinare wrote:
znas sto jastrebe....prođi me se..nisam dobre volje danas...ako hoces moju knjigu poslat cu ti je..ali prođi me se......ostavi me na miru
Paragi je obezbijeđeno slovensko državljanstvo,što je obilato iskoristio,te se još za vrijeme rata povukao u Ljubljanu gdje i sada živi.
HOS-ovci su koristili ustaške simbole,propagirali Hrvatsku do Drine,te na taj (a i brojne druge načine) način štetili Hrvatskoj.
Tuđmana su izazivali i provocirali. Prijetili su napadom na banske dvore,upali u Starčevićev dom u Zagrebu i ondje postavili topa.
Stvarali su paralelnu vojsku,a namjeravali stvoriti i paralelnu vlast,pozivali su ljude usred rata na neposluh.
Pa to bi se u svakoj zemlji koja je u ratnom stanju tretiralo kao veleizdaja.
KOS je u tome imao prste moj Vuče. Navukli su vas na ustašluk i velikohrvatstvo,a vi zagrizli ko glavoči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vrijedi za sve...vuksadinare wrote:Smijem se pridruzit
meni treba samo jedan dobar plesac....koji ne gazi prste..i dobra mjuza ;)
Last edited by Noor on 29/6/2016, 17:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ok...ja sam izdajnik...si sretanjastreb wrote:HOS je stvoren u svrhu destablizacije Hrvatske,te kompromitacije Vrhovništva.vuksadinare wrote:
znas sto jastrebe....prođi me se..nisam dobre volje danas...ako hoces moju knjigu poslat cu ti je..ali prođi me se......ostavi me na miru
Paragi je obezbijeđeno slovensko državljanstvo,što je obilato iskoristio,te se još za vrijeme rata povukao u Ljubljanu gdje i sada živi.
HOS-ovci su koristili ustaške simbole,propagirali Hrvatsku do Drine,te na taj (a i brojne druge načine) način štetili Hrvatskoj.
Tuđmana su izazivali i provocirali. Prijetili su napadom na banske dvore,upali u Starčevićev dom u Zagrebu i ondje postavili topa.
Stvarali su paralelnu vojsku,a namjeravali stvoriti i paralelnu vlast,pozivali su ljude usred rata na neposluh.
Pa to bi se u svakoj zemlji koja je u ratnom stanju tretiralo kao veleizdaja.
KOS je u tome imao prste moj Vuče. Navukli su vas na ustašluk i velikohrvatstvo,a vi zagrizli ko glavoči.
2015-09-08
HvalaNoor wrote:vrijedi za svevuksadinare wrote:Smijem se pridruzit
2015-09-08
Noor wrote:vrijedi za sve...vuksadinare wrote:Smijem se pridruzit
Vuk je odličan plesač. Evo našeg plesa danas
Guest- Guest
Ne,nisi izdajnik. Ti si,kao i tisuće dobronamjernih ljudi otišao u taj HOS,ne znajući pozadinu svega.vuksadinare wrote:
Ok...ja sam izdajnik...si sretan
Samo ti kažem što je.
Postoji masa dokumenata koji jasno govore da su u stvaranju HOS-a sudjelovali KOS-a i SDS-a,te da je Paraga bio njihov igrač.
Uostalom o tome je ovdje naširoko pisao i Marcellus.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ka je HR stvorila UDBA, čemu se onda čudimo.
Guest- Guest
Opa...nisam to znala..ste plesali vec?Eva wrote:Noor wrote:vrijedi za sve...vuksadinare wrote:Smijem se pridruzit
Vuk je odličan plesač. Evo našeg plesa danas
Guest- Guest
jastreb wrote:Ne,nisi izdajnik. Ti si,kao i tisuće dobronamjernih ljudi otišao u taj HOS,ne znajući pozadinu svega.vuksadinare wrote:
Ok...ja sam izdajnik...si sretan
Samo ti kažem što je.
Postoji masa dokumenata koji jasno govore da su u stvaranju HOS-a sudjelovali KOS-a i SDS-a,te da je Paraga bio njihov igrač.
Uostalom o tome je ovdje naširoko pisao i Marcellus.
...svoje si rekao...i to je to
2015-09-08
Page 35 of 49 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 35 of 49