Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
tko na političkoj sceni nije?Eva wrote:Karamarko smeta jer je glup ko tri kurca
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Prije cu njima dati glas, opet, nego ovima.marcellus wrote:deda getting old wrote:ljudi su i Isusa razapeli, kako neće Karamarka, mogli smo se spasiti da smo imali samo malo vjere u tog čovjeka
evo spasiće vas petrov i sinčić, u suradnji s milanovićem i pristojnim plenkovićem
pa i ja ću svakako prije dati glas Milanoviću nego Plenkoviću.
udba wrote:pa ja sam na saboru HDZ-a glasao za Karamarka (jedinog kandidata) i perem ruke od vašeg linča ko Poncije Pilat.deda getting old wrote:ljudi su i Isusa razapeli, kako neće Karamarka, mogli smo se spasiti da smo imali samo malo vjere u tog čovjeka
Ne želim biti kriv za propast, kako ju ono zovete.... aha - DRNH.
Guest- Guest
Jebiga razapeli me HDZ-ovci na fejsu kad sam rekao da ću glasati za SDP na idućim izborima. Ali to je tako. SDP su idioti, ali su bar idioti koji nešto zastupaju. HDZ zastupa samo očuvanje na vlasti pod svaku cijenu, pa ako se treba odreći i lustracije i bilo čega.
deda getting old wrote:tko na političkoj sceni nije?Eva wrote:Karamarko smeta jer je glup ko tri kurca
Dobro, manje su iritantni. Mutavi je i užasno iritantan. Ja kad god ga vidim dobim poriv da ga mlatim bejzbol palicom.
Guest- Guest
..dobro..a sto te kod njega najvise iritira da bi ga bejzbolkomEva wrote:deda getting old wrote:tko na političkoj sceni nije?Eva wrote:Karamarko smeta jer je glup ko tri kurca
Dobro, manje su iritantni. Mutavi je i užasno iritantan. Ja kad god ga vidim dobim poriv da ga mlatim bejzbol palicom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lažno domoljublje, boja glasa, niska intiligencija i tupi pogled. Tome je trebalo zabranit da se razmnoži.
Guest- Guest
Uglavnom, nije važno. Važno je da su mediji, dorh i pravosuđe neovisni, oduvijek su i bili... i takvi će i ostati. Spašeni su od Karamarka.
Nisam mislio na Milanovića. Njemu ne bih dao glas da jedini, a hdz me ne zanima ni u jednoj varijanti.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Prije cu njima dati glas, opet, nego ovima.marcellus wrote:deda getting old wrote:ljudi su i Isusa razapeli, kako neće Karamarka, mogli smo se spasiti da smo imali samo malo vjere u tog čovjeka
evo spasiće vas petrov i sinčić, u suradnji s milanovićem i pristojnim plenkovićem
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Nisam mislio na Milanovića. Njemu ne bih dao glas da jedini, a hdz me ne zanima ni u jednoj varijanti.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Prije cu njima dati glas, opet, nego ovima.marcellus wrote:deda getting old wrote:ljudi su i Isusa razapeli, kako neće Karamarka, mogli smo se spasiti da smo imali samo malo vjere u tog čovjeka
ja bih. Kreten je, ali je odbivši petrova pokazao da ima kičmu.
marcellus wrote:Uglavnom, nije važno. Važno je da su mediji, dorh i pravosuđe neovisni, oduvijek su i bili... i takvi će i ostati. Spašeni su od Karamarka.
Sad je na redu debela. Još se nju mora razmontirati do kraja godine, najkasnije.
Guest- Guest
ja znam kako bi je se rijesili..ti se kandidiraj za predsjednicu...ili budi vođa onih koji ce izvesti drzavni udar..ako nista drugo..glasali bi za tebe zbog izgleda...samo nemoj se i ti udebljati kad postanes predsjednica..a svakako izbjegavaj mamice..Eva wrote:marcellus wrote:Uglavnom, nije važno. Važno je da su mediji, dorh i pravosuđe neovisni, oduvijek su i bili... i takvi će i ostati. Spašeni su od Karamarka.
Sad je na redu debela. Još se nju mora razmontirati do kraja godine, najkasnije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:marcellus wrote:Uglavnom, nije važno. Važno je da su mediji, dorh i pravosuđe neovisni, oduvijek su i bili... i takvi će i ostati. Spašeni su od Karamarka.
Da, svakako, ionako je samo marioneta SAD.
Samo to će biti teže, Ameri nisu htjeli Karamarka, ali nju žele, pa to vjerojatno neće dopustiti.
Funkcija predsjednika nam ne treba. Siromašni smo i mali, dovoljno je imat parlament i Vladu, i to je to. Predsjednik troši kao rusko vozilo a kurca efekta ima njegov/-zin rad na ikaj osim na njihovu tjelesnu masu. Odjebat to treba.
Guest- Guest
Eva wrote:Funkcija predsjednika nam ne treba. Siromašni smo i mali, dovoljno je imat parlament i Vladu, i to je to. Predsjednik troši kao rusko vozilo a kurca efekta ima njegov/-zin rad na ikaj osim na njihovu tjelesnu masu. Odjebat to treba.
ko vi u austriji? Naravno, ne treba nam ni vlada. Ionako se dizanje optužnice u DORH-u može naručiti preko PR agencije, a šefa tajne službe postavljaju ameri. Koji će nam kurac vlada, da zapošljava svoje uhljebe u javnim poduzećima?
ako opet dođe Milanović na vlast treba bježat u egzil, Argentina, Čile, Urugvaj... jer ovo što su UDBAši napravili Karamarku je sitnica naspram onog što će napraviti sa zemljom
Guest- Guest
deda getting old wrote:ako opet dođe Milanović na vlast treba bježat u egzil, Argentina, Čile, Urugvaj... jer ovo što su UDBAši napravili Karamarku je sitnica naspram onog što će napraviti sa zemljom
ma neka milanovića. Bar će se ovi iz foruma mladih zaposlit u apisu. Od njega bar neka korist odabranima, od HDZ-a nikakva korist nikom.
marcellus wrote:Eva wrote:Funkcija predsjednika nam ne treba. Siromašni smo i mali, dovoljno je imat parlament i Vladu, i to je to. Predsjednik troši kao rusko vozilo a kurca efekta ima njegov/-zin rad na ikaj osim na njihovu tjelesnu masu. Odjebat to treba.
ko vi u austriji? Naravno, ne treba nam ni vlada. Ionako se dizanje optužnice u DORH-u može naručiti preko PR agencije, a šefa tajne službe postavljaju ameri. Koji će nam kurac vlada, da zapošljava svoje uhljebe u javnim poduzećima?
Ne ja AT ne komentiram, jer nemam njihovo državljanstvo, ja imam putovnicu made in HR. Pa kaj se mene tiče, dovoljno je ambasada u Buzinu, ionak je HR njihova plantaža. HDZ davno sve rasprodal za kikiriki.
Guest- Guest
deda getting old wrote:ako opet dođe Milanović na vlast treba bježat u egzil, Argentina, Čile, Urugvaj... jer ovo što su UDBAši napravili Karamarku je sitnica naspram onog što će napraviti sa zemljom
Ja Jodici nudim azil.
Guest- Guest
ti kao novinar trebaš slušati što narod govori, pa pisati o tome što narod želi čutimarcellus wrote:ma neka milanovića. Bar će se ovi iz foruma mladih zaposlit u apisu. Od njega bar neka korist odabranima, od HDZ-a nikakva korist nikom.deda getting old wrote:ako opet dođe Milanović na vlast treba bježat u egzil, Argentina, Čile, Urugvaj... jer ovo što su UDBAši napravili Karamarku je sitnica naspram onog što će napraviti sa zemljom
zadnjih tjedan dana vidio sam toliko slomljenih depresivnih ljudi koji jedva dišu od kad je pala vlada i Karamarko dao ostavku, vidiš im u očima beznađe, strah, izgubljenost i odsutnost, za njih nema više nade, nema budućnosti, sve je propalo
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
Page 4 of 8