Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Eva wrote:marcellus wrote:udba wrote:Karamarko se uspješno izborio za poboldano i zato mu alal vera.marcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo,
Demokracija napreduje, Karamarko je njen neprijatelj i uskoro će biti u zatvoru. sve je isto samo njega nema. Mislim, Tita.
jebiga probao pa najebao. Opomena je tu. Zna se tko vlada državom i medijima. A zna se i čiji je nacional.
Imao je vremena, ali je odustao. Zakaj je išel na nagodbu s Manolićem?
vidim kako su se lijepo nagodili, prvo ga je Manolić posrao da je njegov agent a tulava raja to kupila, onda ga je posrao preko nacionala kojeg on i meske kontroliraju... dobra nagodba.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nije ništa probao. Malo je teatralno tamburao o tome uostalom kao i Sanader pred izbore. "Kako zaustaviti crvenu opasnost", a kad se dođe na vlast "pustimo to, ajmo u budućnost". Šta nije dao na glasanje i pokrenuo optužnice i izdao popis sam samcat ako treba. Nikad, apsolutno nikad mu lustracija nije bila na pameti nit će mu bit.marcellus wrote:udba wrote:Karamarko se uspješno izborio za poboldano i zato mu alal vera.marcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo,
Demokracija napreduje, Karamarko je njen neprijatelj i uskoro će biti u zatvoru. sve je isto samo njega nema. Mislim, Tita.
jebiga probao pa najebao. Opomena je tu. Zna se tko vlada državom i medijima. A zna se i čiji je nacional.
joj nemoj me nasmijavati, Vaso je krkan koji skuplja po selima, a koje je to svemirske političke dosege i blistavu inteligenciju pokazao Karamrle.. i gdje točno, osim u muljanjima s MOL-om? pa jbt, Vaso je prema njemu uzor suvislosti, snalažljivosti u medijima i elokvencijemarcellus wrote:Mislim da bi Plenković bio jako dobar predsjednik SDP-a, puno bolji od Milanovića. Što se HDZ-a tiče, svejedno je koga će izabrati jer će oni ionako, posve zasluženo, nestati kao stranka s političke scene, a njihovo mjesto će zauzeti još veće smeće, most. Brkić je krkan i seljačina i njegov domet je obilaziti sela dalmatinske zagore i slagati stranačku vojsku, a Milošević "pastor", Plenković čija je familija u milijunskim dugovima, i ostali su ionako samo bezveznjaci bez ikakve vizije i ideja i nema nikakve potrebe glasati za njih jer sve što oni misle uraditi, zaposliti svoje ljude po javnim poduzećima i podmititi medije kao što je i Sanader radio da bi im jeli iz ruke, Milanović ionako radi puno bolje. On je imbecil, nesposoban do jaja, zainteresiran samo za vlastitu probavu i žderanje jastoga o stranačkom i državnom trošku, ali ima nevjerojatan killer instinct u politici, nešto kao forrest gump. Svakako bolje rješenje od bilo čega što HDZ može nakon karamarka ponuditi.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
No dobro, i prosječan hrvatski kmet je zadovoljan raspletom, jer ni njega ne zanima ništa osim onog što mu je u tanjuru, pa će glasati za svakog tko mu omogući malo više napoja i nekakvu mogućnost da nešto sitno ukrade ili se ogrebe za kakvu državnu privilegijicu, dok i zadnji koji zarađuje ne napusti "klerofašističku" državu i ode u singapur ili irsku, antifašističke.
HarleenFrancesQ wrote:joj nemoj me nasmijavati, Vaso je krkan koji skuplja po selima, a koje je to svemirske političke dosege i blistavu inteligenciju pokazao Karamrle.. i gdje točno, osim u muljanjima s MOL-om? pa jbt, Vaso je prema njemu uzor suvislosti, snalažljivosti u medijima i elokvencijemarcellus wrote:Mislim da bi Plenković bio jako dobar predsjednik SDP-a, puno bolji od Milanovića. Što se HDZ-a tiče, svejedno je koga će izabrati jer će oni ionako, posve zasluženo, nestati kao stranka s političke scene, a njihovo mjesto će zauzeti još veće smeće, most. Brkić je krkan i seljačina i njegov domet je obilaziti sela dalmatinske zagore i slagati stranačku vojsku, a Milošević "pastor", Plenković čija je familija u milijunskim dugovima, i ostali su ionako samo bezveznjaci bez ikakve vizije i ideja i nema nikakve potrebe glasati za njih jer sve što oni misle uraditi, zaposliti svoje ljude po javnim poduzećima i podmititi medije kao što je i Sanader radio da bi im jeli iz ruke, Milanović ionako radi puno bolje. On je imbecil, nesposoban do jaja, zainteresiran samo za vlastitu probavu i žderanje jastoga o stranačkom i državnom trošku, ali ima nevjerojatan killer instinct u politici, nešto kao forrest gump. Svakako bolje rješenje od bilo čega što HDZ može nakon karamarka ponuditi.
da, muljanja s molom. Najmestio ženi posao kod frenda. Ajde, kad izgubimo arbitražu uz trošak od dvije tri milijarde eura vidjet ćemo. Ugovor koliko znam nikad nije proglašen ništetnim, kao ni zakon o privatizaciji INA-e.
naravno, pa HDZ na tu foru već dvajst godina dobiva izbore :Dmarcellus wrote:No dobro, i prosječan hrvatski kmet je zadovoljan raspletom, jer ni njega ne zanima ništa osim onog što mu je u tanjuru, pa će glasati za svakog tko mu omogući malo više napoja i nekakvu mogućnost da nešto sitno ukrade ili se ogrebe za kakvu državnu privilegijicu
2014-04-12
udba wrote:Nije ništa probao. Malo je teatralno tamburao o tome uostalom kao i Sanader pred izbore. "Kako zaustaviti crvenu opasnost", a kad se dođe na vlast "pustimo to, ajmo u budućnost". Šta nije dao na glasanje i pokrenuo optužnice i izdao popis sam samcat ako treba. Nikad, apsolutno nikad mu lustracija nije bila na pameti nit će mu bit.marcellus wrote:udba wrote:Karamarko se uspješno izborio za poboldano i zato mu alal vera.marcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo,
ne, evo sad će HDZ ponudit nekog tko će je provest, Miloševiću i Plenkoviću je to prva stvar.
Ono kad je podigao optužnice protiv Bulata, Manolića i u međuvremenu krepalog masovnog ubojice, uglednog antifašista i ratnog zločinca Boljkovca, se samo šalio. Samo udba nije imala smisla za humor. Oni mislili da on to za istača.
HarleenFrancesQ wrote:naravno, pa HDZ na tu foru već dvajst godina dobiva izbore :Dmarcellus wrote:No dobro, i prosječan hrvatski kmet je zadovoljan raspletom, jer ni njega ne zanima ništa osim onog što mu je u tanjuru, pa će glasati za svakog tko mu omogući malo više napoja i nekakvu mogućnost da nešto sitno ukrade ili se ogrebe za kakvu državnu privilegijicu
na tu foru je sanader dobio izbore, a karamarko ih nije uspio dobiti.
Malo me je strah sada. Ipak, ne bih htio da užareno grotlo proguta ovu napaćenu zemlju. Ništa, idemo vratiti Karamarka i nadam se da će nam Isus Karakrist oprostiti ovu nesmotrenost jer ne znamo što činimo.marcellus wrote:HarleenFrancesQ wrote:hajde, prestani više cviliti po forumu kao da ti je netko stao na prste, pa velik si dečko, muž i otac, preživjet ćeš nekako pad svog omiljenog špijunčine i hadezeovca :Pmarcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo, privatizirati se može DORH preko agencije Grizli ali ne i INA jer je ona nacionalni simbol, sad to što se krivična prijava može kupiti nije toliko bitno, DORH nije nacionalni simbol, osim toga ako privatiziramo inu, šume, autoceste i hep gdje ćemo pobogu zapošljavati zaslužne drugove na direktorska mjesta?
ja hoću, ali ova država neće.
kao i obično, braniš, banaliziraš i trivijaliziraš hadezeove mafijaške poslove i dealove, dočim je kredit za stan s povoljnijom kamatom koji je Milanoviću odobrila jedna banka, i to 2007. godine, za tebe ravno veleizdaji zreloj za strijeljanje :Dmarcellus wrote:da, muljanja s molom. Najmestio ženi posao kod frenda. Ajde, kad izgubimo arbitražu uz trošak od dvije tri milijarde eura vidjet ćemo. Ugovor koliko znam nikad nije proglašen ništetnim, kao ni zakon o privatizaciji INA-e.
2014-04-12
udba wrote:Malo me je strah sada. Ipak, ne bih htio da užareno grotlo proguta ovu napaćenu zemlju. Ništa, idemo vratiti Karamarka i nadam se da će nam Isus Karakrist oprostiti ovu nesmotrenost jer ne znamo što činimo.marcellus wrote:HarleenFrancesQ wrote:hajde, prestani više cviliti po forumu kao da ti je netko stao na prste, pa velik si dečko, muž i otac, preživjet ćeš nekako pad svog omiljenog špijunčine i hadezeovca :Pmarcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo, privatizirati se može DORH preko agencije Grizli ali ne i INA jer je ona nacionalni simbol, sad to što se krivična prijava može kupiti nije toliko bitno, DORH nije nacionalni simbol, osim toga ako privatiziramo inu, šume, autoceste i hep gdje ćemo pobogu zapošljavati zaslužne drugove na direktorska mjesta?
ja hoću, ali ova država neće.
bojim se da služba jako dobro zna što radi. Birači jasno nemaju pojma. Vjeruju medijima. Ja otkad radim u medijima više ne vjerujem ni onom što sam napišem.
...karamarko si ej pucao u koljeno....vec sa onim sto ej koalirao sa mostom prihvativsi gotovo sve njihove ucjene....vaso to sigurno ne bi..i to ej razlika..vaso je i izjavio radije oporba nego s mostom kad su ovi surovali sa zokijem da skroje vlast...pa mu se karamarko bacio pred noge...da se to ne ucini
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:udba wrote:Nije ništa probao. Malo je teatralno tamburao o tome uostalom kao i Sanader pred izbore. "Kako zaustaviti crvenu opasnost", a kad se dođe na vlast "pustimo to, ajmo u budućnost". Šta nije dao na glasanje i pokrenuo optužnice i izdao popis sam samcat ako treba. Nikad, apsolutno nikad mu lustracija nije bila na pameti nit će mu bit.marcellus wrote:udba wrote:Karamarko se uspješno izborio za poboldano i zato mu alal vera.marcellus wrote:Mediji, DORH, i pravosuđe su neovisni, Manolić je ugledna starina, lustraciju nećemo,
ne, evo sad će HDZ ponudit nekog tko će je provest, Miloševiću i Plenkoviću je to prva stvar.
Pa ako budu energični i ustrajni u tome ko i Karamarko, Manolić bi mogao postati prvi stogodišnjak na Balkanu kojem je prostata zdrava ko u Rakitića.
(odoh radit')udba wrote:Malo me je strah sada. Ipak, ne bih htio da užareno grotlo proguta ovu napaćenu zemlju. Ništa, idemo vratiti Karamarka i nadam se da će nam Isus Karakrist oprostiti ovu nesmotrenost jer ne znamo što činimo.
2014-04-12
vuksadinare wrote:...karamarko si ej pucao u koljeno....vec sa onim sto ej koalirao sa mostom prihvativsi gotovo sve njihove ucjene....
to sam nekidan rekao na tv, ako si gledao, jasno da je trebao na nove izbore pa makar i čekao 4 godine.
ali nije u tome stvar. Vi sad možete reći da karamarko nije kapacitet, to je istina. Ali nije ni Milanović, nije ni Kosor bila neki kapacitet. Nije problem u tome. Problem je u tome da o nekim stvarima u ovoj zemlji bolje mučat.
Koje optužnice? Da je aktivirao samo 5% aparata koje je digao dok se vatao Gotovina, ovi svi bi bili mrtvi od srčanog udara.marcellus wrote:Ono kad je podigao optužnice protiv Bulata, Manolića i u međuvremenu krepalog masovnog ubojice, uglednog antifašista i ratnog zločinca Boljkovca, se samo šalio. Samo udba nije imala smisla za humor. Oni mislili da on to za istača.
Stalo mi je do Karamarka koliko i do Milanovića, dakle boli me k. Pa barem nam toga ne fali, gramzivih pokvarenih političata koji ni do čega ne drže.
Guest- Guest
udba wrote:Koje optužnice? Da je aktivirao samo 5% aparata koje je digao dok se vatao Gotovina, ovi svi bi bili mrtvi od srčanog udara.marcellus wrote:Ono kad je podigao optužnice protiv Bulata, Manolića i u međuvremenu krepalog masovnog ubojice, uglednog antifašista i ratnog zločinca Boljkovca, se samo šalio. Samo udba nije imala smisla za humor. Oni mislili da on to za istača.
ma udbaš, garant, zato su ga i srušili. Evo ratni zločinci svih provenijencija od Glavaša do Manolića kažu da je Karamarko jedno govno. Kome da vjerujem?
Glavašu i Manoliću (plus Šeksu). Oni su osnovali HDZ i podmetnuli leđa kad je bilo najteže. Da nije bilo njih vi bi danas pisali na ćirilici.marcellus wrote:udba wrote:Koje optužnice? Da je aktivirao samo 5% aparata koje je digao dok se vatao Gotovina, ovi svi bi bili mrtvi od srčanog udara.marcellus wrote:Ono kad je podigao optužnice protiv Bulata, Manolića i u međuvremenu krepalog masovnog ubojice, uglednog antifašista i ratnog zločinca Boljkovca, se samo šalio. Samo udba nije imala smisla za humor. Oni mislili da on to za istača.
ma udbaš, garant, zato su ga i srušili. Evo ratni zločinci svih provenijencija od Glavaša do Manolića kažu da je Karamarko jedno govno. Kome da vjerujem?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
Page 2 of 8