Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
http://www.net.hr/danas/hrvatska/s-njim-ne-mogu-dobiti-izbore-brkic-nije-jedini-u-hdz-u-koji-trazi-povlacenje-karamarka/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
...nema vise polozaja nema vise picke od ane
2015-09-08
Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
zoki je svoje obavio...za sada
jednim udarcem unezvijerio i HDZ i vladu
Guest- Guest
....ma da...taj je u svom filmu..Noor wrote:vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ma da...taj je u svom filmu..Noor wrote:vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
i je
Guest- Guest
Zoki jednostavno pored ovakve vlasti nema potrebe za nekim posebnim djelovanjem.
To je kao kad bi netko u voćnjaku primijetio kako se neka grana opasno klima i pitanje je minute kad će se do kraja odlomiti.
I u tom slučaju normalno da se voćar neće pentrati gore da bi je oborio,nego čeka da padne sama.
To je kao kad bi netko u voćnjaku primijetio kako se neka grana opasno klima i pitanje je minute kad će se do kraja odlomiti.
I u tom slučaju normalno da se voćar neće pentrati gore da bi je oborio,nego čeka da padne sama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nema zoki veze sa ovim..ni moci,ni vizije,a ni interesa..Noor wrote:vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
2014-04-12
...dam se kladiti da ana vuce skoro sve poteze..da ona kaze karamarku ubij petrova i oreskovica ovaj bi to ucinio...previse je ona inteligentna za njega...mislim da ona gro love donosi u kucu..one sa strane mislim..nije on bas sposoban za takvo sto
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:nema zoki veze sa ovim..ni moci,ni vizije,a ni interesa..Noor wrote:vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......vuksadinare wrote:...nema vise polozaja nema vise picke od ane
aha..nema
Guest- Guest
....dela on..fuš na krku..nema vremena
2015-09-08
vuksadinare wrote:....dela on..fuš na krku..nema vremena
svi vi delate fuš...može i on
Guest- Guest
Kuća na Krku pripada Zokinom starom i radi se o običnoj primorskoj kućici koja ni po čemu ne upada u oči.vuksadinare wrote:....dela on..fuš na krku..nema vremena
Selo u kom se nalazi kuća je teška vukojebina.
Sumnjam da bi se ikoji političar većeg kalibra odlučio za takvu kuću i to još u selendri po imenu Polje.
Prokletstvo! Zašto ne mogu lijepiti slike?
2014-04-22
jastreb wrote:Kuća na Krku pripada Zokinom starom i radi se o običnoj primorskoj kućici koja ni po čemu ne upada u oči.vuksadinare wrote:....dela on..fuš na krku..nema vremena
Sumnjam da bi se ikoji političar većeg kalibra odlučio za takvu kuću i to još u selendri po imenu Polje.
da, kuća je u Polju, ništ za vidjeti...susjedi do moje šogorice
Guest- Guest
ima..isto kao sto su hdz i most izmislili tima..premali smo mi da icim upravljamo,osobito u ova turbulentna vremena..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:nema zoki veze sa ovim..ni moci,ni vizije,a ni interesa..Noor wrote:vuksadinare wrote:pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..RayMabus wrote:
Još ce mu i tražit ogromnu alimentaciju i odhebat ga.......
aha..nema
2014-04-12
Da nisu ovi od Raleta,što si voli spiti?Noor wrote:
2014-04-22
IvyTeasdale wrote:ima..isto kao sto su hdz i most izmislili tima..premali smo mi da icim upravljamo,osobito u ova turbulentna vremena..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:nema zoki veze sa ovim..ni moci,ni vizije,a ni interesa..Noor wrote:vuksadinare wrote:
pa to ej to..nek vidi kod zokija...zato ga i enma..mora se borit sa prileznicom...oko alimentacije..
aha..nema
prepovršno gledaš na to sve...Ivić
Guest- Guest
jastreb wrote:Da nisu ovi od Raleta,što si voli spiti?Noor wrote:
ne bih znala ni tko je Rale, ni tko si voli spiti
Guest- Guest
za jebaljku sasma dovoljno..jebote sto tebi za jebacinu sa ljubavnicom treba dvorac...sa pogledom na more i bazenom..jastreb wrote:Kuća na Krku pripada Zokinom starom i radi se o običnoj primorskoj kućici koja ni po čemu ne upada u oči.vuksadinare wrote:....dela on..fuš na krku..nema vremena
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Očajni Mamić traži(o) pomoć od Karamarka,koji za sve pita suprugu Anu
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» TTO JE JEDINI LIJEK KOJI MI POMAŽE’ Branitelj prosvjeduje jer mu nije dozvoljeno da PTSP liječi travom
» Povlačenje je jedini preostali izbor za Putina
» "Jedini sam rušio Karamarka"
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 1 of 4