Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
..a nista morat cu opet oplest po srbima,komunjarama...sami ste si krivi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
udba wrote:Hasanbegović je san snova za SDP. Umanjio je bruto oko 200.000 kuna za ona tri, četiri portala koje osim samih autora nitko nije ni čitao, u isto vrijeme je braniteljima ladno capnuto 50 milja kuna.marcellus wrote:udba wrote:Pa to smo i htjeli, ako već moramo biti nečija biatch, bolje zapadna nego istočna. Evropa nam je već maknula vize i radne dozvole, još samo Amerika i cilj je ostvaren.Eva wrote:Nit je HR država nit samostalna. Američka plantaža po kojoj Ameri seru i postavljaju koga oni žele. Karamarko je isto bil njihov igrač, ali sjebao ga loš engleski, neš kao i kod Ingrid, tu su negdje po elekventnosti i znanju. Jebiga, i za bit butler ipak moraš spikat english.
Ne znam po čemu to Karamarko nije pokušao provesti lustraciju. Što je onda bio Hasanbegović? Nije li počeo lustrirati medije?
a ako moramo biti nečija bitch, ja sam za ruse. Bar u inat Srbima koji su na američkoj strani
Karamarko nije inicirao nikakvo izglasavanje rezolucije za lustraciju kao što je sugerirao Keptn Glasnović nego je govorio kako HDZ mijenja diskurs, umjesto o ideologiji i obračunu s crvenima se okreće budućnosti. Fino si ju je isplanira. Evo, raspušća se Sabor pa će na novim izborima pobrat 60% i igrat bez Mostova i Mostića. Možda u drugom cugu padne i luštracija.
Pusti konstrukcije. Jedan je Hase.
Similar topics
» Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Milijan Brkić u izbornoj noći napao Karamarka, dio HDZ-a želi Plenkovića za mandatara
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
Page 8 of 8