Topla ljudska priča
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Topla ljudska priča
soru za predsjednicu da vas ujedini
pripomoć će i radoijica (provo) i etogaC
pripomoć će i radoijica (provo) i etogaC
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber-
2014-12-30
kako ej bilo st.entiennuEva wrote:Oba su pala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..jesi bacila koju bengalku....mislim moglo bi to priliciti tvom sklopu...'bacam bengalku rusim mamica,kolindu i karamarka'Eva wrote:Odlično, francuske revolucije su uvijek zabavne.
2015-09-08
Hehe, bih da sam bila na stadionu. Ali, ja sam bila u ZG.
Treba još debelu pospremit na otpad, pa je onda posel gotov. Karamarko je za Jakuševac spreman.
Treba još debelu pospremit na otpad, pa je onda posel gotov. Karamarko je za Jakuševac spreman.
Guest- Guest
znaci ti si za extremne akcije?....trebas napisati transparent..'koli&mamic zaljubljeni par...kita i picka spojise im se kao bozji dar'
2015-09-08
Ma nisam, ali ne vidim po čemu je ovaj incident s klincima sa stadiona jači od plinskih boca na Savskoj. Tada je Mamićeva fufa čkomila, a sada lupa šakom po stolu jer su joj jebaču ugroženi poslovi. I takva osoba sjedi na Pantovčaku? Jeftino da nemre jeftinije.
Guest- Guest
..ljubav je to....a i 'tata' kad zaskripi sa lovom..moze uskociti..Eva wrote:Ma nisam, ali ne vidim po čemu je ovaj incident s klincima sa stadiona jači od plinskih boca na Savskoj. Tada je Mamićeva fufa čkomila, a sada lupa šakom po stolu jer su joj jebaču ugroženi poslovi. I takva osoba sjedi na Pantovčaku? Jeftino da nemre jeftinije.
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 4 of 4