Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
"HDZ je trn u oku mnogima. No nisu shvatili da kada pričaju protiv HDZ-a, da pričaju protiv vlastitog naroda. HDZ je nada, a nada je neuništiva. Iako oni imaju medije koji su u protekle četiri godine, a i u ovom prijelaznom razdoblju odradili prljav posao te sve što je domoljubno proglašavali opasnim i pogrešnim. No, pokazalo se da kada je HDZ na koljenima, onda je i Hrvatska" poručio je Karamarko, prenosi dubrovacki.hr.
"HDZ smo stoga morali vratiti Tuđmanu, kojeg su proglašavali diktatorom. HDZ više nikome neće dati da blati Tuđmana. Zračna luka Zagreb nosit će njegovo ime, dobit će veliki spomenik u Zagrebu, a neki trgovi i ulice uskoro će promijeniti imena. Budite sigurni u to", poručio je Karamarko.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-tko-prica-protiv-hdza-prica-protiv-vlastitog-naroda/874745.aspx
"HDZ smo stoga morali vratiti Tuđmanu, kojeg su proglašavali diktatorom. HDZ više nikome neće dati da blati Tuđmana. Zračna luka Zagreb nosit će njegovo ime, dobit će veliki spomenik u Zagrebu, a neki trgovi i ulice uskoro će promijeniti imena. Budite sigurni u to", poručio je Karamarko.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-tko-prica-protiv-hdza-prica-protiv-vlastitog-naroda/874745.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
opanci dida vidurine
vol. 2
vol. 2
2014-04-12
Jasna stavr HDZ je državotvorna stranka sdp su jugoslaveni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne razumijem to baš,znači ako sam nekad pričao protiv Sanadera a on je bio u HDZ-u bio sam protiv vlastitog naroda?Jel to Karamarko proglasio nedodirljivost?Hoćemo li u suprotnom ko i nekad na Goli Otok?
vili40-
2015-08-02
Pa Karamarko je nešto slično najavio i u jednom predizbornom obraćanju,rekavši da će oni zrihtati takav zakon po kojem nitko neće smjeti govoriti i(li) pisati protiv Tuđmana, branitelja i crkve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
s naslovom se ne bi složila ali sadržaj je sasvim točan.debotoijusto wrote: sve što je domoljubno proglašavali opasnim i pogrešnim.
"HDZ smo stoga morali vratiti Tuđmanu, kojeg su proglašavali diktatorom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
točno je jedino da se sad Karamarko kiti Tuđmanovim perjem a onomad ga je izdao zajedno sa Manolićem i Mesićem.kaja_333 wrote:s naslovom se ne bi složila ali sadržaj je sasvim točan.debotoijusto wrote: sve što je domoljubno proglašavali opasnim i pogrešnim.
vili40-
2015-08-02
jesivili40 wrote:ne razumijem to baš,znači ako sam nekad pričao protiv Sanadera a on je bio u HDZ-u bio sam protiv vlastitog naroda?Jel to Karamarko proglasio nedodirljivost?Hoćemo li u suprotnom ko i nekad na Goli Otok?
je
necemo , ovo je prica za gluplji dio glasaca HDZ
dakle vecinu
2014-04-12
Kara vas Marko... kretenčina.
živa istina ako dolazi iz usta karamarka koji je kao čovjek iznutra rušio: tuđmana, mesića, sanadera, jadranku, a tko zna možda je kao insajder rušio i komunističku partiju...kaja_333 wrote:s naslovom se ne bi složila ali sadržaj je sasvim točan.debotoijusto wrote: sve što je domoljubno proglašavali opasnim i pogrešnim.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
red wolf-
2016-02-10
vili40 wrote:ne razumijem to baš,znači ako sam nekad pričao protiv Sanadera a on je bio u HDZ-u bio sam protiv vlastitog naroda?Jel to Karamarko proglasio nedodirljivost?Hoćemo li u suprotnom ko i nekad na Goli Otok?
Ti možda mrziš Hrvatsku i HDZ?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
brzo izmoli dva očenašaepikur37 wrote:vili40 wrote:ne razumijem to baš,znači ako sam nekad pričao protiv Sanadera a on je bio u HDZ-u bio sam protiv vlastitog naroda?Jel to Karamarko proglasio nedodirljivost?Hoćemo li u suprotnom ko i nekad na Goli Otok?
Ti možda mrziš Hrvatsku i HDZ?
2015-09-14
Titoizam po Karamarku...a sprovodio bi lustraciju.
Guest- Guest
" Ili mi, ili oni", tko ovo reče?
Pomoz Bog, junače!debotoijusto wrote:opanci dida vidurine
vol. 2
gospod s tobom , kolindolikiEro wrote:Pomoz Bog, junače!debotoijusto wrote:opanci dida vidurine
vol. 2
2014-04-12
Jebem mu sve i njemu i hdz, stoka koja je uništila cili moj kraj i nastavlja uništavat. Jebem ti sunce žarko ko burning legion iz warcrafta.
Jedi govna karamarko i ti i tvoja nada skupa s vezirima u svim uništenim krajevima.
Jedi govna karamarko i ti i tvoja nada skupa s vezirima u svim uništenim krajevima.
Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
vizualno da...provocator wrote:Meni se Karamarko pari ko neki lik zalutao iz Alan Forda.
2015-09-14
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» Britanija: Kuća Lordova protiv naroda
» MILE NOVAKOVIC SRPSKI GENERAL NAREDIO GAZENJE VLASTITOG NARODA U OLUJI
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» MOST: Tražimo da se Lozančića sasluša u Saboru; Karamarko: Kolinda je svoje rekla, priča je završena
» Britanija: Kuća Lordova protiv naroda
Page 1 of 4