Topla ljudska priča
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Topla ljudska priča
Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
Noor wrote:Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
Pa ok...i ja bi se skrila ma tvom mjestuFénix wrote:Noor wrote:Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
Ne pravi se glupa ako nisi. Kažeš nije bilo potrebe, upucaj se vodenim pištoljem u glavu skupa s takvima koji provale ekstremnu glupost.Noor wrote:Pa ok...i ja bi se skrila ma tvom mjestuFénix wrote:Noor wrote:Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:veber wrote:IvyTeasdale wrote:Noor wrote:IvyTeasdale wrote:
2014-04-12
Naravno da nije bilo potrebe.Fénix wrote:Ne pravi se glupa ako nisi. Kažeš nije bilo potrebe, upucaj se vodenim pištoljem u glavu skupa s takvima koji provale ekstremnu glupost.Noor wrote:Pa ok...i ja bi se skrila ma tvom mjestuFénix wrote:Noor wrote:Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:
Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!
Nitko od njih nije se usudio napraviti nesto sto glupaca jest....maknuti zaglavni kamen.
Ajse ti ne pravi glup.
Ako nisi. Ako jesi..ok.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:koga, kolindu,IvyTeasdale wrote:kamenovanje,ipak? ;D
koga boli za nju,
ona je jedino eri bitna i cemu kamenovanje, bolje je natjerat da se malo bavi fitnesom
Neka muze krave na nekoj farmi bit će korisnija.
Guest- Guest
nek josipović živi od svog stvaralaštva,a milanović nek nastavi čitat stripove. (nu me ajvi, dolšla sam ti .. taaa-dah)Usne Stjepana Gnječa wrote:Leviathan2 wrote:koga, kolindu,IvyTeasdale wrote:kamenovanje,ipak? ;D
koga boli za nju,
ona je jedino eri bitna i cemu kamenovanje, bolje je natjerat da se malo bavi fitnesom
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
cmok *♡*frakcija wrote:nek josipović živi od svog stvaralaštva,a milanović nek nastavi čitat stripove. (nu me ajvi, dolšla sam ti .. taaa-dah)Usne Stjepana Gnječa wrote:Leviathan2 wrote:koga, kolindu,IvyTeasdale wrote:kamenovanje,ipak? ;D
koga boli za nju,
2014-04-12
Ma mars u tri lepe..odjebi ti kretencino...nisam ja citirala tebe, nego ti mene.Fénix wrote:Glupa si ko trokurac. Sad odjebi.
Guest- Guest
ah ta ljubavNoor wrote:Ma mars u tri lepe..odjebi ti kretencino...nisam ja citirala tebe, nego ti mene.Fénix wrote:Glupa si ko trokurac. Sad odjebi.
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne treba tebi frakcija...IvyTeasdale wrote:Sad ce moja frakcija 8-)
2014-12-30
frakcija je moja forumska frendica :-)veber wrote:ne treba tebi frakcija...IvyTeasdale wrote:Sad ce moja frakcija 8-)
2014-04-12
znam, mislio sam kao pripomoc. plavo mojeIvyTeasdale wrote:frakcija je moja forumska frendica :-)veber wrote:ne treba tebi frakcija...IvyTeasdale wrote:Sad ce moja frakcija 8-)
2014-12-30
Znam ja sto si ti mislio..ne znam samo odakle uvijek iznova sumnja.. ;D
2014-04-12
zasto bi ivy trebala pripomoc!?veber wrote:znam, mislio sam kao pripomoc. plavo moje tIvyTeasdale wrote:frakcija je moja forumska frendica :-)veber wrote:ne treba tebi frakcija...IvyTeasdale wrote:Sad ce moja frakcija 8-)
ma, velika je ona cura
Guest- Guest
Veber zeza ^_~
2014-04-12
soru za predsjednicu da vas ujedini
pripomoć će i radoijica (provo) i etogaC
pripomoć će i radoijica (provo) i etogaC
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 3 of 4