Topla ljudska priča
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Topla ljudska priča
ja to znam, no ona bi ipak htjela malo "gazdovat" pa radi pizdarije.Leviathan2 wrote:veber prika, ona je nebitna apsolutno nego oni iza nje, ona je napravila karijeru u natou a tamo se ne radi karijera ako si karakter nego poslusnik,
ova njezina kandidatura i predsjednikovanje je cisto instalacija gazda u protektorat na balkanu
megi je ok, ali mi neki put ide na kurac da ljudi po solidarnosti brane nešto.
kolinda radi pizdarije od kada je došla na vlast.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
tocno tako :-)Leviathan2 wrote:veber prika, ona je nebitna apsolutno nego oni iza nje, ona je napravila karijeru u natou a tamo se ne radi karijera ako si karakter nego poslusnik,veber wrote:bitna je, jer je začetnik pizdarija i dodatnog bipoliranja hrvatske...Leviathan2 wrote:koga, kolindu,IvyTeasdale wrote:kamenovanje,ipak? ;D
koga boli za nju,
ona je jedino eri bitna i cemu kamenovanje, bolje je natjerat da se malo bavi fitnesom
ova njezina kandidatura i predsjednikovanje je cisto instalacija gazda u protektorat na balkanu
2014-04-12
to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
2014-04-12
I..sto bi bilo da ih sve maknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
doći će novi, dok ne nauče da im to nije prčija...Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve maknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
2014-12-30
sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
2014-04-12
mogu doci novi..ovi su presli sve granice..
2014-04-12
Prizivanje vec videnog scenarija je sad vec neozbiljnoIvyTeasdale wrote:sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
bitno da su novi...yeah rightIvyTeasdale wrote:mogu doci novi..ovi su presli sve granice..
Guest- Guest
ne učiš na greškama?IvyTeasdale wrote:sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
2014-12-30
bilo bi bas finoNoor wrote:I..sto bi bilo da ih sve maknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:sve ih treba maknutiNoor wrote:treba je maknuti
zar ih treba????
kome trebaju vladari
tebi, meni ne trebaju, zasto nebi bilo uredjenje kao u mojem plemenu,
nitko se ne moze kandidirat za neku funkciju nego ga se predlaze, predlozeni kandidat prije nego bude biran se izjasnjava da li ce prihvatit ili nece,
predlozeni kandidat ne moze znati ko su mu protukandidati tj ko je jos uz njega predlozen
poslovima od zajednickog interesa upravlja vijece koje se sastaje dva puta godisnje (osim inzvaredni saziv)
vijece je sastavljeno od vise poslanika koje salju zajednice
postoji i vijece starosta koje ne odredjuje kako ce radit vijece plemena nego samo sluzi da nadzire da li svatko obavlja svoju zadacu i radi procjene razvoja dogadjaja u blizoj i siroj okolici na osnovu informacija koje dobijaju i koje su bitne za opstanak plemena itd itd
medjutim nitko ama bas nitko mi ne moze naredit da dam nesto ili da ucinim nesto pa makar sve orilo i gorilo, apsolut slobode do stupnja kad napravis nekome stetu sto materijalnu sto po zivot i zdravlje, onda vijece odlucuje o naknadi ostecenog,
most i nije bio greska, bas naprotiv, ja smatram da je most malo razbio obruc hdzsdp mafije, bar je napravio napuklinuveber wrote:ne učiš na greškama?IvyTeasdale wrote:sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;SLeviathan2 wrote:
sve ih treba maknuti
Last edited by Noor on Sun 19 Jun - 22:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
eto,dA me netko razumije..Leviathan2 wrote:most i nije bio greska, bas naprotiv, ja smatram da je most malo razbio obruc hdzsdp t, bar je napravio napuklinuveber wrote:ne učiš na greškama?IvyTeasdale wrote:sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:
to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;S
2014-04-12
Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
niti ne velim da je bio greska, dapace. pokazao je dvije stvari.Leviathan2 wrote:most i nije bio greska, bas naprotiv, ja smatram da je most malo razbio obruc hdzsdp mafije, bar je napravio napuklinuveber wrote:ne učiš na greškama?IvyTeasdale wrote:sve aktualne u ovoj fazi..zato cu glasat za Most;-)Noor wrote:I..sto bi bilo da ih sve gmaknes?IvyTeasdale wrote:
to mi je najtragicnije sto vecina ne razumije..;S
1. skh nije nedodirljiv
2. fotlje su svima mile
nadam se da ce na novim izborima izronit netko slican.
2014-12-30
Pa ocito nije bilo potrebe.Fénix wrote:Je, kako ne... Vidim što se maknulo efendiju Mesića i Yusipa. Svaka čast, nema šta!Noor wrote:treba je maknuti
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Topla zima
» topla voda ponovo
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 2 of 4