Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
jebo pravosuđemelkior wrote:Da. Apsolutno nikada niti jedna politička afera u posljednjih 25 godina nije doživjela pravomoćan sudski epilog, ali pravosuđe i ne služi ničem drugom nego tek za prigodne obračune s političkim protivnicima.Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
Pa, ljudi, čovjek je na slobodi, zar nije? Ništa mu dosad nisu mogle dokazati
Milanovićeve tajne službe i Ostojićev Gestapo. Kladio bih se da bi mu i štošta
podmetnuli da su mogli.
Ljudi, u vašem gradu živi ubermensch Mamić, čovjek-Bog.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Čitava slika hrvatskog pravosuđa, sažeta u jednoj rečenici. Onima protiv kojih se i pokrene nešto na kraju to bude samo zato što su valjda u nezgodnom trenutku stali na žulj nekom većem krimosu od njih, a ovce na trenutak obasja tračak laže nade da možda neki vrag i funkcionira.
dršte maminja
on je taj fundament
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eo ga snimljen kako vodi trening sa tribine hehehe gdje je Kolinda u svlačionici ili na vanrednom fudbalskom sastanku vlade
Kermit-
2014-04-17
Država to je on. Suce bira on. Što bi trebali...prilagoditi se... odjebiprckov wrote:navodnom kriminalcu se gadi državamutava baštarda wrote:Šta onda javljaš na temu kada nisi u toku. Imaš još tema...prckov wrote:nisam u toku, jesul mu to svi grijesimutava baštarda wrote:Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:
reko sam ti
svi ste vi mamić
manje više
ne znam od kud si, ali nisi pogodio.
navodno vam sudstvo korumpirao pa on slobodan
a vrištite na navodnog kriminalca i linčovali bi ga, ali vam sudstvo nije toliki problem koje će sutra oslobodit
nove kriminalce
čak ste se uznojili se od mržnje
jel trebam znat još nešto
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
još navodno bira i sucemutava baštarda wrote:Država to je on. Suce bira on. Što bi trebali...prilagoditi se... odjebiprckov wrote:navodnom kriminalcu se gadi državamutava baštarda wrote:Šta onda javljaš na temu kada nisi u toku. Imaš još tema...prckov wrote:nisam u toku, jesul mu to svi grijesimutava baštarda wrote:
Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...
ne znam od kud si, ali nisi pogodio.
navodno vam sudstvo korumpirao pa on slobodan
a vrištite na navodnog kriminalca i linčovali bi ga, ali vam sudstvo nije toliki problem koje će sutra oslobodit
nove kriminalce
čak ste se uznojili se od mržnje
jel trebam znat još nešto
jel skino i twinse
da nije gušter
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Čitava slika hrvatskog pravosuđa, sažeta u jednoj rečenici. Onima protiv kojih se i pokrene nešto na kraju to bude samo zato što su valjda u nezgodnom trenutku stali na žulj nekom većem krimosu od njih, a ovce na trenutak obasja tračak laže nade da možda neki vrag i funkcionira.
Bravo...otkrili smo toplu vodu...A sve je počelo 1991...do onda med, mlijeko, ljudska prava i ostale floskule za sitnu raju bile dostupne u neograničenim količinama...ali tako je kako je... građanski rat je najbolje rješenje pa tko dobije nek si po svom gustu pravi državu...jer na vidiku ionako nema suvislog rješenja za ovo društvo....
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Bravo...otkrili smo toplu vodu...A sve je počelo 1991...do onda med, mlijeko, ljudska prava i ostale floskule za sitnu raju bile dostupne u neograničenim količinama...ali tako je kako je... građanski rat je najbolje rješenje pa tko dobije nek si po svom gustu pravi državu...jer na vidiku ionako nema suvislog rješenja za ovo društvo....
Ne znam zašto mi imputiraš nešto što nisam rekla jer, koliko vidim, u mom postu se nigdje ne spominje ni '91. ni što je bilo prije nje. A ako ti misliš da nam pravosuđe nije duboko disfunkcionalno kao što sam napisala, zavidim ti na optimizmu.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:jasambrend wrote:Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Ne znam zašto mi imputiraš nešto što nisam rekla jer, koliko vidim, u mom postu se nigdje ne spominje ni '91. ni što je bilo prije nje. A ako ti misliš da nam pravosuđe nije duboko disfunkcionalno kao što sam napisala, zavidim ti na optimizmu.
Naravno da mislim sve najgore o pravosuđu...ali to nije situacija od jučer, a niti je preko noći stvorena...jedini je problem što je stvar doslovce nerješiva bez neke opće tarapane...doslovce...jer organizam je odavno u terminalnoj fazi... još eventualo malo morfija za ublažavanje bolova...A morfija nigdje...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
Page 5 of 5