Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Kriva je Drina.prckov wrote:opet bosna krivavuksadinare wrote:...danas sam cuo da kad je krenula tuca...da su ovi prije bacanja baklji provocirali ove druge...'mater vam mamicevsku.bosansku'...i da je vec pocela tuca i onda su poletjele baklje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve će ti Hrvati oprostiti, aqli ne i i uspjeh. Nema tog uspjeha kojeg oni nisu bacili u blato.
Sve, osim oog kojeg su neki uspjeli odnijeti van države. Da, da, čak i lovu.
Nikad nisam mislio da ću moći hvaliti takve ljude, a sad im, evo, čestitam.na pronicljivosti.
Nikad nisam mislio da ću moći hvaliti takve ljude, a sad im, evo, čestitam.na pronicljivosti.
:)))))Ero wrote:Sve će ti Hrvati oprostiti, aqli ne i i uspjeh. Nema tog uspjeha kojeg oni nisu bacili u blato.
Guest- Guest
Al Capone poučak numero dueStarhemberg wrote::)))))Ero wrote:Sve će ti Hrvati oprostiti, aqli ne i i uspjeh. Nema tog uspjeha kojeg oni nisu bacili u blato.
Kermit-
2014-04-17
Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Kermit-
2014-04-17
Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Guest- Guest
asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Ja bih volio biti kriminalac, ali ne mogu jer sam pizda, pa onda bar da glasujem za njih.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Ja bih volio biti kriminalac, ali ne mogu jer sam pizda, pa onda bar da glasujem za njih.
ne mozes biti pizda i hrvat
sad bi ti sve...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ljubomoran sam što nisam Mamić jer on vuče bijelo i jebe pola državecrvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Kermit-
2014-04-17
crvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Pa u suštini svi kriminalci su pizde ali nije svaka pizda kriminalac.
Guest- Guest
No ali ovi kao fiumen su trogloditi, ono podržavaju Kalifat jer su Rusi SrbijaStarhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Kermit-
2014-04-17
Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Guest- Guest
Ti si pizda, ali nisi kriminalac. Kriminalci su inteligentni i sposobni ljudi.Usne Stjepana Gnječa wrote:crvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Pa u suštini svi kriminalci su pizde ali nije svaka pizda kriminalac.
Musolini je bio neinteligentna nesposobna pizda, za razliku od Hitlera,
koji je bio inteligentni i sposobni idiot. Ovoj dvojici ti nisi ni do gležnja.
Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Last edited by Ero on 18/6/2016, 13:25; edited 1 time in total
index, podlo podlo
Komentar je to Zdravka Mamića na novu sabotažu njegove reprezentacije i Saveza
Komentar je to Zdravka Mamića na novu sabotažu njegove reprezentacije i Saveza
2014-04-15
S Mamića na Hitlera i Musolinija, nebo nije granica :)))
Guest- Guest
btw 200 huligana nema sa osobljem i menadžerima na utakmicama Dinamo, tak da ono
2014-04-15
Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Guest- Guest
Ja sam uvijek korak naprijed. Nebo i Zemlja.Starhemberg wrote:S Mamića na Hitlera i Musolinija, nebo nije granica :)))
Oprosti ali ja takvo što nikada kod debota u postovima nisam vidio dok je ovo potonje konstantno prisutno u njegovim postovima.jasambrend wrote:A zna biti i pronicljiv, doduše rijetko, ali ovo je baš klasično jedenje govana...prckov wrote:čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
imas navijace koje preziru to dno
imas pretilu koju obozavaju ti isti navijaci
i imas izbore gdje ti isti navijaci glasaju za HDZ
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
joj majko mila kupi mi top
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
Page 2 of 5