Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Šta misliš banda će protiv njezinog personal kriminalcan_razbojnik wrote:Ništa ne brigajte, Koli je aktivirala USTAV, SOA , UDBa i vlada u egzilu će sklepati nešto...ima da kičma puca i rodbina suze lije ako se zapali baklja 5 km oko stadiona...nećete razbojnici!
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Teško će ga jebati u Winnipegumutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
jedna razlika je što on ima više love
vi nemate,
krijete se po mračnim ćoškovima ko polovne kurave
Kermit-
2014-04-17
Možda o tome kako okruglica s Pantovčaka pušta crnilo oko huliganskih ispada i štiti prijateljevu poziciju u HNSu.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ma čuj, sve su to prazne i neuvjerljive priče, barem što se mene tiče. I ostalih razumnika.mutava baštarda wrote:Možda o tome kako okruglica s Pantovčaka pušta crnilo oko huliganskih ispada i štiti prijateljevu poziciju u HNSu.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Tipično je za hr društvenu i inu scenu, da svi sve znaju, pa čak i ono o čemu pojma nemaju.
Peder-parade nisu nikakav dokaz civiliziranosti.
kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
vi nemate,
i to u mozak
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne brini ljubaviasilovski wrote:Teško će ga jebati u Winnipegumutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:
svi ste vi Mamić, bar 98%
vi nemate,
doću ja da mi šišpu loma
2014-04-19
Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:
svi ste vi Mamić, bar 98%
vi nemate,
i to u mozak
Ti si ovih dana proročki predvidio sva događanja pa ću te uzet za ozbiljno...Ero wrote:Ma čuj, sve su to prazne i neuvjerljive priče, barem što se mene tiče. I ostalih razumnika.mutava baštarda wrote:Možda o tome kako okruglica s Pantovčaka pušta crnilo oko huliganskih ispada i štiti prijateljevu poziciju u HNSu.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Tipično je za hr društvenu i inu scenu, da svi sve znaju, pa čak i ono o čemu pojma nemaju.
Peder-parade nisu nikakav dokaz civiliziranosti.
2015-09-14
reko sam timutava baštarda wrote:Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:
i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...
vi nemate,
i to u mozak
svi ste vi mamić
manje više
2014-04-19
da ga linčujemoVegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
Pa, ljudi, čovjek je na slobodi, zar nije? Ništa mu dosad nisu mogle dokazati
Milanovićeve tajne službe i Ostojićev Gestapo. Kladio bih se da bi mu i štošta
podmetnuli da su mogli.
Ljudi, u vašem gradu živi ubermensch Mamić, čovjek-Bog.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Čitava slika hrvatskog pravosuđa, sažeta u jednoj rečenici. Onima protiv kojih se i pokrene nešto na kraju to bude samo zato što su valjda u nezgodnom trenutku stali na žulj nekom većem krimosu od njih, a ovce na trenutak obasja tračak laže nade da možda neki vrag i funkcionira.
2014-04-19
Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:reko sam timutava baštarda wrote:Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:
nemate, on ima muda bit Mamić
vi nemate,
i to u mozak
svi ste vi mamić
manje više
ne znam od kud si, ali nisi pogodio.
2015-09-14
Na divljem zapadu su linčevali dok pravosuđe nije funkcioniralo.prckov wrote:da ga linčujemoVegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Čitava slika hrvatskog pravosuđa, sažeta u jednoj rečenici. Onima protiv kojih se i pokrene nešto na kraju to bude samo zato što su valjda u nezgodnom trenutku stali na žulj nekom većem krimosu od njih, a ovce na trenutak obasja tračak laže nade da možda neki vrag i funkcionira.
2015-09-14
crvenkasti wrote:Ero je razumnik.
Slovenski sinonimi za intelektualca so kulturnik, izobraženec, razumnik (ta zlasti za intelektualce desnega nazorskega profila), socialni sloj, h kateremu se prišteva, pa je inteligenca.
Guest- Guest
ja sam ljubitelj " ciganske limene glazbe" ali za ovo prvo ako i zadnje koje je povezano sa prvim treba paramutava baštarda wrote:Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:reko sam timutava baštarda wrote:Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:
Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.
i to u mozak
svi ste vi mamić
manje više
Kermit-
2014-04-17
debotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
imas navijace koje preziru to dno
imas pretilu koju obozavaju ti isti navijaci
i imas izbore gdje ti isti navijaci glasaju za HDZ
i imamo hrvatsku
Asila te izvrijeđa kao zadnju stoku, a ti se praviš blesav. Moram priznati da su njegove uvrede na Tvoj račun jedne od najbolje sročenih na ovom forumu.
Guest- Guest
nisam u toku, jesul mu to svi grijesimutava baštarda wrote:Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:reko sam timutava baštarda wrote:Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:kolko vidim on jebe tebemutava baštarda wrote:
Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.
i to u mozak
svi ste vi mamić
manje više
2014-04-19
Šta onda javljaš na temu kada nisi u toku. Imaš još tema...prckov wrote:nisam u toku, jesul mu to svi grijesimutava baštarda wrote:Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:reko sam timutava baštarda wrote:Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.prckov wrote:
kolko vidim on jebe tebe
i to u mozak
svi ste vi mamić
manje više
2015-09-14
Da. Apsolutno nikada niti jedna politička afera u posljednjih 25 godina nije doživjela pravomoćan sudski epilog, ali pravosuđe i ne služi ničem drugom nego tek za prigodne obračune s političkim protivnicima.Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
navodnom kriminalcu se gadi državamutava baštarda wrote:Šta onda javljaš na temu kada nisi u toku. Imaš još tema...prckov wrote:nisam u toku, jesul mu to svi grijesimutava baštarda wrote:Šmrkači kokaina, ljubitelji ciganske limene glazbe, članovi hdz- a i intimni prijatelji predsjednice...prckov wrote:reko sam timutava baštarda wrote:
Jebe mene i ostale stanovnike ove zemlje. Ne sekiraj se... ti si dalekoi na sigurnom. Tamo kod tebe bi završio gdje mu je mjesto.
svi ste vi mamić
manje više
navodno vam sudstvo korumpirao pa on slobodan
a vrištite na navodnog kriminalca i linčovali bi ga, ali vam sudstvo nije toliki problem koje će sutra oslobodit
nove kriminalce
čak ste se uznojili se od mržnje
jel trebam znat još nešto
2014-04-19
jebo pravosuđemelkior wrote:Da. Apsolutno nikada niti jedna politička afera u posljednjih 25 godina nije doživjela pravomoćan sudski epilog, ali pravosuđe i ne služi ničem drugom nego tek za prigodne obračune s političkim protivnicima.Vegvísir wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
dršte maminja
on je taj fundament
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
Page 4 of 5