Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
http://www.index.hr/tema/euro-2016/zdravko-mami%c4%87-gadi-mi-se-ova-dr%c5%beava-900583
Guest- Guest
Re: Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Mamić je psihopat a psihopate ne poznaju emociju "gađenje" kao ni sve ostale emocije. On samo vješto glumi gađenje, jer i da mu se gadi kako kad je tu i takvu državu i on modelirao po svom psihopatskom obrascu.
Guest- Guest
To je uzor i mecena hrvatske desnice hehehe razbojnik dijeli lekcije, bokte kao da živimo u Kandaharu
Kermit-
2014-04-17
imas mamica koji je dno
imas navijace koje preziru to dno
imas pretilu koju obozavaju ti isti navijaci
i imas izbore gdje ti isti navijaci glasaju za HDZ
i imamo hrvatsku
i imamo hrvatsku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
joj majko mila kupi mi top
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
srusila se kvazikatolicka djamahirija u 3 mjeseca
past ce i oni huligan u odijelu
poslanica hrvacanima , deboto 3.12
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
Gle ovo...na dnevniku sad gledao transparent prekrizen logo hnsa i pisalo varazdinci protiv hnsa..hm..hm...i to tamo gdje su poletjele baklje..ima hercegovaca porijeklom medju uhicenom..varazdinci..prezimena zavrsavaju na ec...a optuzise torcidu...a ono izgrednici izgleda iz redova 'najcistijih' hrvata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
svaka ti je ko dukatdebotoijusto wrote:prckov wrote:čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
srusila se kvazikatolicka djamahirija u 3 mjeseca
past ce i oni huligan u odijelu
poslanica hrvacanima , deboto 3.12
2014-04-19
Pa u Dalmaciji su počeli sa onim gnjusnim transparentima.vuksadinare wrote:Gle ovo...na dnevniku sad gledao transparent prekrizen logo hnsa i pisalo varazdinci protiv hnsa..hm..hm...i to tamo gdje su poletjele baklje..ima hercegovaca porijeklom medju uhicenom..varazdinci..prezimena zavrsavaju na ec...a optuzise torcidu...a ono izgrednici izgleda iz redova 'najcistijih' hrvata
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da..da..a izgleda najmanje izgrednika iz dalmacije...he,he...pripadnici torcide su prekjucer zadrzani na pasjaku i vracenijastreb wrote:Pa u Dalmaciji su počeli sa onim gnjusnim transparentima.vuksadinare wrote:Gle ovo...na dnevniku sad gledao transparent prekrizen logo hnsa i pisalo varazdinci protiv hnsa..hm..hm...i to tamo gdje su poletjele baklje..ima hercegovaca porijeklom medju uhicenom..varazdinci..prezimena zavrsavaju na ec...a optuzise torcidu...a ono izgrednici izgleda iz redova 'najcistijih' hrvata
2015-09-08
kolinda zna, mamić joj rekaovuksadinare wrote:Gle ovo...na dnevniku sad gledao transparent prekrizen logo hnsa i pisalo varazdinci protiv hnsa..hm..hm...i to tamo gdje su poletjele baklje..ima hercegovaca porijeklom medju uhicenom..varazdinci..prezimena zavrsavaju na ec...a optuzise torcidu...a ono izgrednici izgleda iz redova 'najcistijih' hrvata
svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
jedna razlika je što on ima više love
2014-04-19
i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Izgleda da su ovi iz hsp as...pogodili kad su rekli ne optuzujte torcidu...he,he..mozda oni znaju nesto vise od drugih
2015-09-08
nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
vi nemate,
krijete se po mračnim ćoškovima ko polovne kurave
2014-04-19
A zna biti i pronicljiv, doduše rijetko, ali ovo je baš klasično jedenje govana...prckov wrote:čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
darth_vader-
2014-04-17
...danas sam cuo da kad je krenula tuca...da su ovi prije bacanja baklji provocirali ove druge...'mater vam mamicevsku.bosansku'...i da je vec pocela tuca i onda su poletjele baklje
2015-09-08
opet bosna krivavuksadinare wrote:...danas sam cuo da kad je krenula tuca...da su ovi prije bacanja baklji provocirali ove druge...'mater vam mamicevsku.bosansku'...i da je vec pocela tuca i onda su poletjele baklje
2014-04-19
Kriva je Drina.prckov wrote:opet bosna krivavuksadinare wrote:...danas sam cuo da kad je krenula tuca...da su ovi prije bacanja baklji provocirali ove druge...'mater vam mamicevsku.bosansku'...i da je vec pocela tuca i onda su poletjele baklje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
Page 1 of 5