Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Uberkriminalcu i svodniku se "gadi država"
Oprosti ali ja takvo što nikada kod debota u postovima nisam vidio dok je ovo potonje konstantno prisutno u njegovim postovima.jasambrend wrote:A zna biti i pronicljiv, doduše rijetko, ali ovo je baš klasično jedenje govana...prckov wrote:čuj ovog skladištara što je posložio u blentaru generaizacije i sam sebe zadiviodebotoijusto wrote:imas mamica koji je dno
imas navijace koje preziru to dno
imas pretilu koju obozavaju ti isti navijaci
i imas izbore gdje ti isti navijaci glasaju za HDZ
i imamo hrvatsku
a on je kao alternativa
joj majko mila kupi mi top
Guest- Guest
Ero wrote:Ti si pizda, ali nisi kriminalac. Kriminalci su inteligentni i sposobni ljudi.Usne Stjepana Gnječa wrote:crvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Ja bih volio biti kriminalac, ali ne mogu jer sam pizda, pa onda bar da glasujem za njih.
Pa u suštini svi kriminalci su pizde ali nije svaka pizda kriminalac.
Musolini je bio neinteligentna nesposobna pizda, za razliku od Hitlera,
koji je bio inteligentni i sposobni idiot. Ovoj dvojici ti nisi ni do gležnja.
Kriminalci su psihopate. Oni manje inteligentni završe u ćorku. Kriminalci psihopate oni više inteligentni postanu i Predsjednica Kolinda.
Guest- Guest
INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:
Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....
Mene zanimaju argumenti a ne neprijateljska propaganda, koja tuče iz
svih oruđa i oružja, odkad postoji hr država.
Bome nisi ni ti po svojim postovima daleko od maminja :)))asilovski wrote:Ljubomoran sam što nisam Mamić jer on vuče bijelo i jebe pola državecrvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Ja bih volio biti kriminalac, ali ne mogu jer sam pizda, pa onda bar da glasujem za njih.
Guest- Guest
Šta ti se desilo s padežima? Tik?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ti si pizda, ali nisi kriminalac. Kriminalci su inteligentni i sposobni ljudi.Usne Stjepana Gnječa wrote:crvenkasti wrote:asilovski wrote:Ovi trogloditi stvarno vole kriminalce, baš taj razbojnički mentalitet ko u Kolumbiji ili Afganistanu
Pa u suštini svi kriminalci su pizde ali nije svaka pizda kriminalac.
Musolini je bio neinteligentna nesposobna pizda, za razliku od Hitlera,
koji je bio inteligentni i sposobni idiot. Ovoj dvojici ti nisi ni do gležnja.
Kriminalci su psihopate. Oni manje inteligentni završe u ćorku.
Nije index jedini.Ero wrote:INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.Ero wrote:Nisam uspio skužiti u čemu je problem s Mamićem. Jel' može ukratko, argumentirano?Starhemberg wrote:
Mnogi idu Maminju za trpezu, pa nije ni čudno....
Guest- Guest
Ništa ne brigajte, Koli je aktivirala USTAV, SOA , UDBa i vlada u egzilu će sklepati nešto...ima da kičma puca i rodbina suze lije ako se zapali baklja 5 km oko stadiona...nećete razbojnici!
2014-04-15
slobodna još perfidnijeStarhemberg wrote:Nije index jedini.Ero wrote:INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:
Nikakav. Država je gadljiva, ima čovjek pravo.
Njih dvojica pod sumnjom su USKOK-a da su prevarama na transferima nogometaša oštetili Dinamo i hrvatski proračun za preko 100 milijuna kuna.
jao jao, a niti retka o tome da su Čehe vratili u život bakljama
2014-04-15
Starhemberg wrote:Nije index jedini.Ero wrote:INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:
Kaže Mamić: Hrvatsku već dvadeset i pet godina reketari 200 huligana.
To se slažem, hrvatsku već dvadeset i pet godina reketari 200 huligana od kojih je jedan Mamić a ostali su po Saboru, Vladi, raznim strankama, opskurni instant tajkuni...
Guest- Guest
Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
Pa, ljudi, čovjek je na slobodi, zar nije? Ništa mu dosad nisu mogle dokazati
Milanovićeve tajne službe i Ostojićev Gestapo. Kladio bih se da bi mu i štošta
podmetnuli da su mogli.
Ljudi, u vašem gradu živi ubermensch Mamić, čovjek-Bog.
podmetnuli da su mogli.
jbg Ero, država jednog lopova, Ćaća je ukr'o i ovo za što Mamića optužuju
2014-04-15
Ista govna kao ovi s bakljama, samo što se ove trpi već godinama na vrhu kriminalne piramide.n_razbojnik wrote:slobodna još perfidnijeStarhemberg wrote:Nije index jedini.Ero wrote:INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?Starhemberg wrote:
Njih dvojica pod sumnjom su USKOK-a da su prevarama na transferima nogometaša oštetili Dinamo i hrvatski proračun za preko 100 milijuna kuna.
jao jao, a niti retka o tome da su Čehe vratili u život bakljama
Guest- Guest
Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Starhemberg wrote:Nije index jedini.Ero wrote:INDEX ne čitam iz opće poznatih razloga (razumnim ljudima, naravno).Starhemberg wrote:Pa uspješnom poslovnom čovjeku kojem svi zavide, nisi pročitao članak?Ero wrote:
Kome? Mađaronima, talijanskim ciganima? Dotepencima općenito?
Kaže Mamić: Hrvatsku već dvadeset i pet godina reketari 200 huligana.
To se slažem, hrvatsku već dvadeset i pet godina reketari 200 huligana od kojih je jedan Mamić a ostali su po Saboru, Vladi, raznim strankama, opskurni instant tajkuni...
62 ojica kriminalaca reketari cijeli svijet, a ovce im plješću i dive im se.
https://www.theguardian.com/business/2016/jan/18/richest-62-billionaires-wealthy-half-world-population-combined
crvenkasti-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:jbg Ero, država jednog lopova, Ćaća je ukr'o i ovo za što Mamića optužuju
Ajd ti tupsone prestani zajebavat ovaj napaćeni narod.
Guest- Guest
Jebo te Mamić sa svojim velikim mudima.prckov wrote:nemate, on ima muda bit Mamićmutava baštarda wrote:i mi imamo nešto što on nema, a to ne može kupiti nijedno odrješenje grijeha...prckov wrote:svi ste vi Mamić, bar 98%mutava baštarda wrote:hoće li se šuker i mamić povući karamarko se povukao zbog manje odgovornosti. hoće qurac kada imaju bolje zaleđe od karamarka...
jedna razlika je što on ima više love
vi nemate,
krijete se po mračnim ćoškovima ko polovne kurave
Dva. Generala Rojsa si nepravdano ispustio, što mene kao notornog 'ercegovca jako vrijeđa.n_razbojnik wrote:jbg Ero, država jednog lopova, Ćaća je ukr'o i ovo za što Mamića optužuju
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:jbg Ero, država jednog lopova, Ćaća je ukr'o i ovo za što Mamića optužuju
Ajd ti tupsone prestani zajebavat ovaj napaćeni narod.
zitto Schiavu secesionistički jer ću ti tamo doć'
2014-04-15
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Šta kaže, oštetio državni proračun i Dinamo za 100 milijuna kuna?
podmetnuli da su mogli.
Na slobodi je jer RH nije pravna država u RH pravosuđe ne funkcionira a ono što funkcionira je do korjena korumpirano i povezano sa krim ekipom.
Čitava slika hrvatskog pravosuđa, sažeta u jednoj rečenici. Onima protiv kojih se i pokrene nešto na kraju to bude samo zato što su valjda u nezgodnom trenutku stali na žulj nekom većem krimosu od njih, a ovce na trenutak obasja tračak laže nade da možda neki vrag i funkcionira.
Guest- Guest
Eto, nji'a dva i 4 milijuna svjedoka pokajnika...Ero wrote:Dva. Generala Rojsa si nepravdano ispustio, što mene kao notornog 'ercegovca jako vrijeđa.n_razbojnik wrote:jbg Ero, država jednog lopova, Ćaća je ukr'o i ovo za što Mamića optužuju
2014-04-15
Šta misliš banda će protiv njezinog personal kriminalcan_razbojnik wrote:Ništa ne brigajte, Koli je aktivirala USTAV, SOA , UDBa i vlada u egzilu će sklepati nešto...ima da kičma puca i rodbina suze lije ako se zapali baklja 5 km oko stadiona...nećete razbojnici!
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» EU je postala 51. država SAD-a
» policijska država
» Popovska država
Page 3 of 5