Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
stari moj...ja vjerujem da sam koju godinicu stariji od tebe...to sto je po ulicama grada bilo studenata iz nesvrstanih zemalja, ne mijenja cinjenicu da je Rusa bilo u poduzecima koji su radili odnosno kontrolirali pojedine projekte koji su se radili po njihovim narudzbama... ti Rusi nisu ostajali u drzavi dugo. Nakon 2 do 3 godine bi otisli, a na njihovo mjesto bi dosli drugi, na istu funkciju i u isti stan.jastreb wrote:Ja sam odrastao u Rijeci i samo smo jednog lika zvali Rus,prezivao se Crljenko,ali veze nije imao sa SSSR-om,dočim znam mnoge kojima su očevi došli iz arapskih zemalja i ovdje se poženili.
No i ta djeca postala su u svemu Hrvati. Nisu čak bili ni pripadnici islama.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
a sto bi tebe zanimalo saznati od budale? ti si dovoljno pametan da ti nije nikakav problem u projektnim uredima 3. Maja istraziti koliko je ruskih kontrolora naizmjence dolazilo 70-ih i 80-ih i ostajalo tu po par godina...ja evidenciju vodio nisam, ali netko sigurno jeste...asilovski wrote:Naravno kad si budala, to je razumljivo, ali opet nisi odgovorio na pitanje šta si radio sa Rusima u 3. maju?flumen wrote:asilovski wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nije ali je išao u Brčko na studijeLeviathan2 wrote:jesi li kad bio u rusiji?????Clone Stormtrooper wrote:a tko je to imigrirao u Rusiju ? zaobilaze ih i invadersi sa bliskog istoka, nasi balkanci .... Rusija je poput nasih balkanskih drzavica , u sustini nema razlike izmedju npr. Albanije i Rusije izuze u zemljopisnoj velicini a sto se tice gospodarstva i mentaliteta ti su isti , Rusija je karikatura od drzave poput moje domovine bosne i hercegovine !Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Rusija je jedna velika zemlja bez perspektive,siromastvo i jad ,imali su samo jednog vladara koji je mislio dobro svojoj zemlji i njenim gradjanima ,to je bio Petar Veliki i bio je prozapadnjacki orjentiran !
Kermit-
2014-04-17
od ruskih kontrola pa do podrške Kalifatu je kratak put, vjerojatno je bilo i bolnoflumen wrote:a sto bi tebe zanimalo saznati od budale? ti si dovoljno pametan da ti nije nikakav problem u projektnim uredima 3. Maja istraziti koliko je ruskih kontrolora naizmjence dolazilo 70-ih i 80-ih i ostajalo tu po par godina...ja evidenciju vodio nisam, ali netko sigurno jeste...asilovski wrote:Naravno kad si budala, to je razumljivo, ali opet nisi odgovorio na pitanje šta si radio sa Rusima u 3. maju?flumen wrote:asilovski wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv
Kermit-
2014-04-17
stvar je da ti zeleni i slične ljevičarske podvrste tresu amerikom i zapadom uopće ko slinamaflumen wrote:Globalna politika se promijenila - to je istina. Nitko nije mogao znati nakon raspada SSSR-a, kako ce se stvari odvijati slijedecih 25 godina.asilovski wrote:I ti zato podržavaš Kalifat, pa šta su ti rusi u 3. maju turali u debelo crijevo jadan ne bio???
Ali, neke stvari se ne mijenjaju. Ili ako bas hoces - neki ljudi, narodi i drzave se u principu ne mijenjaju. Iskustvo me uci, Rusu ne valja vjerovati cak i kad nam se cini u ovom trenutku da nije toliko stetan. Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv, ako je dovoljno daleko od moje kuce
A ako mi sad tvoja logika pocne spominjat izbjeglice i slicno, bez brige, sve drzim pod kontrolom. Veci su problem "antife i zeleni" od njih.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa USA je možda jedina super sila za sada..
Rusija nije više supersila jer ne zadovoljava nekoliko stvari, tipa ima duplo manje ljudi nego SSSR, ekonomija Rusije u globalnim okvirima je bez-značajna, ali je Rusija vojna super sila i super sila sa resursima.
Kina je ekonomska supersila i demografska, (na razini USA ili čak veća) ali vojno, kulturno, diplomatski, i sa resursima zaostaje.
EU je recimo ekonomska supersila(najveća ekonomija na svijetu), ima populaciju, vojsku, ali vidimo da je EU kurac na bicklu.
Dakle , jest po definiciji je jedina super sila USA, sa time da će se možda Kina pridružiti za 10-20godina, a par desetljeća kasnije Indija.
Rusija nije više supersila jer ne zadovoljava nekoliko stvari, tipa ima duplo manje ljudi nego SSSR, ekonomija Rusije u globalnim okvirima je bez-značajna, ali je Rusija vojna super sila i super sila sa resursima.
Kina je ekonomska supersila i demografska, (na razini USA ili čak veća) ali vojno, kulturno, diplomatski, i sa resursima zaostaje.
EU je recimo ekonomska supersila(najveća ekonomija na svijetu), ima populaciju, vojsku, ali vidimo da je EU kurac na bicklu.
Dakle , jest po definiciji je jedina super sila USA, sa time da će se možda Kina pridružiti za 10-20godina, a par desetljeća kasnije Indija.
Guest- Guest
Indiaj će možda biti super sila u Yogi i turbanima, ovako čisto sumnjam, Kina će propasti bez jednog metka, EU će postati super sila aparačika, kebaba i imitiranja SSSR-a, SAD-će se nastaviti srozavati (što se najbolje vidi u kandidatima za predsjednika), tako da neće biti super sile vrlo skoro, iako SAD-e je miran kojih 10 godinapreko_vode_do_slobode wrote:Pa USA je možda jedina super sila za sada..
Kermit-
2014-04-17
dva puta jedom u ondasnjem Lenjingradu krajem 80' , vlakom iz Budimpeste, (planiralo se i u Kinu povratna karta bila 100 DM-ova ali zaratilo se ) , drugi put u Petersbourgu proslog ljeta,preko Amsterdama zrakoplovom !Leviathan2 wrote:jesi li kad bio u rusiji?????Clone Stormtrooper wrote:a tko je to imigrirao u Rusiju ? zaobilaze ih i invadersi sa bliskog istoka, nasi balkanci .... Rusija je poput nasih balkanskih drzavica , u sustini nema razlike izmedju npr. Albanije i Rusije izuze u zemljopisnoj velicini a sto se tice gospodarstva i mentaliteta ti su isti , Rusija je karikatura od drzave poput moje domovine bosne i hercegovine !Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Rusija je jedna velika zemlja bez perspektive,siromastvo i jad ,imali su samo jednog vladara koji je mislio dobro svojoj zemlji i njenim gradjanima ,to je bio Petar Veliki i bio je prozapadnjacki orjentiran !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
asilovski wrote:Indiaj će možda biti super sila u Yogi i turbanima, ovako čisto sumnjam, Kina će propasti bez jednog metka, EU će postati super sila aparačika, kebaba i imitiranja SSSR-a, SAD-će se nastaviti srozavati (što se najbolje vidi u kandidatima za predsjednika), tako da neće biti super sile vrlo skoro, iako SAD-e je miran kojih 10 godinapreko_vode_do_slobode wrote:Pa USA je možda jedina super sila za sada..
pa dobro svijet nije idealan a to za indiju imaš pravo , ne znam di sam ove izvuka
Guest- Guest
Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
Guest- Guest
Rusija drži srce kontinenta tkz. EvroAzije to je ujedno ogromna prednost a i smetnja ovisi kako gledaš, osim toga oni imaju resursa i da urede malo više državu jednostavno bi pomeli sve redompreko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
Kermit-
2014-04-17
tu si u pravu i potpuno se slazem,Rusija je bogata resursima , pametnim ljudima, lijepim zenama ... ali djaba im sve to kad je drzavni aparat korumpiran stoljecima ... izuzev Petra Velikog , nitko nije mislio na dobrobit drzave i naroda.asilovski wrote:Rusija drži srce kontinenta tkz. EvroAzije to je ujedno ogromna prednost a i smetnja ovisi kako gledaš, osim toga oni imaju resursa i da urede malo više državu jednostavno bi pomeli sve redompreko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
Da su nastavili sa prozapadnjackim reformama spomenutog Tzara, i usli u sveru kulturoloskog zapada odbacivsi feudalnu zaostalost , danas bi Rusija bila jedina velesila , umjesto engleskog ucili bi kao drugi jezik ruski ... ali trula drzava i nikad se to nece promijeniti!
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
unazadio ih je komunizam, a Putin je nešto tipa Sanader, nije iskorjenio korupciju. Dapače čak je počela i bujati pod njegovom vlasti, tamo ne možeš ništa pokrenuti bez pečata Putinove partije, slično kao u RH - ako nisi slizan sa vlasti zakurac si.
Osim toga najveći problem rusije je imigracija muslimana koji se množe ko zečevi, te loš fertilitet samih rusa
Osim toga najveći problem rusije je imigracija muslimana koji se množe ko zečevi, te loš fertilitet samih rusa
Guest- Guest
problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a, inace sto se tice stanovnistva i resursa imaju najoptimalniji omjer na svijetu, sto se tice tehnoloskog i obrazovnog razvoja to imaju i u vrhu su, jedino ih jebe proizvodnja roba siroke potrosnje i beskorisnih budalestina na kojima ameri i ostali zaradjuju ogromne novce, ali to nije nedostatak, cak stovise,preko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
inace mnogi pljuju po rusiji jer ne znaju a i ne zele vidjeti ruske mogucnosti i ruski doprinos uopce,
drugom polovicom 80 sam govorio da ce kina postat ekonomska globalna sila pa su mi se smijali al mogu sad sa 100% sigurnosti tvrditi da ce rusija u roku 10-20 godina biti vise na ovom planetu nego su usa i europa skupa, i nece okolo ici sa tomahavk demokracijom,
mnogi me smatraju za rusofila ili putinofila, medjutim nisam ni jedno ni drugo, samo respektiram taj narod malo prije drugijeh
ako ko od vas pozivi sledecih 10 15 godina nek se sjeti sto leviatan kaza , rusija je preodredjena da bude vodilja na ovom planetu
Leviathan2 wrote:problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a, inace sto se tice stanovnistva i resursa imaju najoptimalniji omjer na svijetu, sto se tice tehnoloskog i obrazovnog razvoja to imaju i u vrhu su, jedino ih jebe proizvodnja roba siroke potrosnje i beskorisnih budalestina na kojima ameri i ostali zaradjuju ogromne novce, ali to nije nedostatak, cak stovise,preko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
inace mnogi pljuju po rusiji jer ne znaju a i ne zele vidjeti ruske mogucnosti i ruski doprinos uopce,
drugom polovicom 80 sam govorio da ce kina postat ekonomska globalna sila pa su mi se smijali al mogu sad sa 100% sigurnosti tvrditi da ce rusija u roku 10-20 godina biti vise na ovom planetu nego su usa i europa skupa, i nece okolo ici sa tomahavk demokracijom,
mnogi me smatraju za rusofila ili putinofila, medjutim nisam ni jedno ni drugo, samo respektiram taj narod malo prije drugijeh
ako ko od vas pozivi sledecih 10 15 godina nek se sjeti sto leviatan kaza , rusija je preodredjena da bude vodilja na ovom planetu
neće , to da si rekao Kina OK.
rusija ide dolje, i to brže nego većina EU.
Loš natalitet, izumiranje, muslimani se množe i useljavaju. Proći će nešto kao švedska ili francuska
Guest- Guest
Pa bilo je i Amera. Kad se napravila DINA,u kojoj su Ameri imali udio u investiciji,napravljeno je i veliko radničko naselje Kijac sa stanovima za domaće radnike i kućama za američke stručnjake. Koliko se sjećam ti su Ameri u DINI ostali do 1983. godine,a onda su,nanjušivši neku pizdariju u firmi otišli doma.flumen wrote:stari moj...ja vjerujem da sam koju godinicu stariji od tebe...to sto je po ulicama grada bilo studenata iz nesvrstanih zemalja, ne mijenja cinjenicu da je Rusa bilo u poduzecima koji su radili odnosno kontrolirali pojedine projekte koji su se radili po njihovim narudzbama... ti Rusi nisu ostajali u drzavi dugo. Nakon 2 do 3 godine bi otisli, a na njihovo mjesto bi dosli drugi, na istu funkciju i u isti stan.jastreb wrote:Ja sam odrastao u Rijeci i samo smo jednog lika zvali Rus,prezivao se Crljenko,ali veze nije imao sa SSSR-om,dočim znam mnoge kojima su očevi došli iz arapskih zemalja i ovdje se poženili.
No i ta djeca postala su u svemu Hrvati. Nisu čak bili ni pripadnici islama.
Bila je u Jugi masa stranih stručnjaka,pogotovo u poslovima u koje su njihove države investirale u pojedini posao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nece, svedska je lose prosla i proci ce jos losije zbog njihovog silovanja samijeh sebe, svedi inace imaju kolektivnu krivicu za istrebljivanje nekijeh naroda kad su vlasti davale nagrade za ubijanje istih, te su onda silovali sebe da dokazu da su oni civilizacijski narod, fini kulturni i slicna sranja, stvorili su socijalnu drzavu sa pun kurac deklarirane tolerancije sto je ispiranjem mozgova postalo stalno i trajno stanje te sad imaju problem sa parazitima koji su im se uselili u zemlju, glumit ce oni i dalje neku finocu dok rusi nisu te fele, trebas boravit medju njima da bi znao, nema veze sto ima pun kurac muslimana, to njih ne jebe a ako muslimani pocnu dizat glavu ima da ih sataru, nebi bilo prvi puta, ovo putinovo surovanje sa muslimanima je isto radi mira u kuci jer zna da ako dojde do tarapane budu morali biti brutalni, inace sto se tice niskog nataliteta, ne brigaj se oko toga, rusi se lako razmnoze ako bacuska kaze jebi, francuzi su pak druga prica, da se iskupe za kolonizaciju pustaju marokance i alzirce da im se useljavaju bez kontrole , prije 20 godina sam vadio u vrancuskoj radnu dozvolu jer sam trebao ici radit nesto na 3 mjeseca, toliko peripetija za usranu dozvolu ko da ulazis u pentagon, znaci nisam imao namjeru ici radit u francusku tako da se naselim nego samo dok posao traje, na salteru sretnem jednog bosandzerosa i veli mi covje, eo jarane vis, majku im jebem, mene vec guze 6 mjeseci sa nekakovim papiricima da dobijem stalnu radnu dozvolu iako sam ovdje vec 7 godina a ovi odozdo dojdu i isti dan sve obave i jos dobiju stanpreko_vode_do_slobode wrote:Leviathan2 wrote:problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a, inace sto se tice stanovnistva i resursa imaju najoptimalniji omjer na svijetu, sto se tice tehnoloskog i obrazovnog razvoja to imaju i u vrhu su, jedino ih jebe proizvodnja roba siroke potrosnje i beskorisnih budalestina na kojima ameri i ostali zaradjuju ogromne novce, ali to nije nedostatak, cak stovise,preko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
neće , to da si rekao Kina OK.
rusija ide dolje, i to brže nego većina EU.
Loš natalitet, izumiranje, muslimani se množe i useljavaju. Proći će nešto kao švedska ili francuska
Paradoksalno ali ne, naime Rusija je svijet za sebe 90% Rusa čak i ne zanima nitko i ništa izvan rusije, a jedini razlog što je Rusija ostala ovakva velika i snažna unatoč ogromnim nedćama je upravo njihova odvojenost, a odvojenost u svakom smislu, osim toga jako malo država nije korumpirano vidi samo SAD-e jedna Hillary koja je prodaval, kupovala, lagala, koju istražuje FBI-a nekoliko godina sada sa trikovima i potplaćenim medijima ide u Bijelu kuću, osim toga neke sustave jednostavno ne možeš preslikati bilo gdje to ne ideClone Stormtrooper wrote:tu si u pravu i potpuno se slazem,Rusija je bogata resursima , pametnim ljudima, lijepim zenama ... ali djaba im sve to kad je drzavni aparat korumpiran stoljecima ... izuzev Petra Velikog , nitko nije mislio na dobrobit drzave i naroda.asilovski wrote:Rusija drži srce kontinenta tkz. EvroAzije to je ujedno ogromna prednost a i smetnja ovisi kako gledaš, osim toga oni imaju resursa i da urede malo više državu jednostavno bi pomeli sve redompreko_vode_do_slobode wrote:Što se tiče Rusije , standard je na razini Hrvatske , ono sa time da je rusa 30puta više
Da su nastavili sa prozapadnjackim reformama spomenutog Tzara, i usli u sveru kulturoloskog zapada odbacivsi feudalnu zaostalost , danas bi Rusija bila jedina velesila , umjesto engleskog ucili bi kao drugi jezik ruski ... ali trula drzava i nikad se to nece promijeniti!
Kermit-
2014-04-17
Da ne govorom da Rusija ima strahovita učilištaa, znanost posebice priodnoznanstvene studije, eo 3 ruska sveučilišta posebice Lomonosov iz Moske su imenovane kao najbolja od Berlina pa do Pekinga, ali no rusi žive u kolibama i jdva čekaju čizburgere
[size=30]Moscow State University ranked No. 1 in its category[/size]
June 17, 2016 [url=http://rbth.com/author/Victoria Zavyalova]VICTORIA ZAVYALOVA[/url], RBTH
Moscow State University, Novosibirsk State University, and St. Petersburg State University are the top three universities in the Developing Europe and Central Asia category compiled by Quacquarelli Symonds, a British educational company.
June 17, 2016 [url=http://rbth.com/author/Victoria Zavyalova]VICTORIA ZAVYALOVA[/url], RBTH
Moscow State University, Novosibirsk State University, and St. Petersburg State University are the top three universities in the Developing Europe and Central Asia category compiled by Quacquarelli Symonds, a British educational company.
Kermit-
2014-04-17
dzaba objasnjavas, ljudi imaju vec usadjeno misljenje, rusi zive u kolibama i sline na mecdonalds zvake i trapericeasilovski wrote:Da ne govorom da Rusija ima strahovita učilištaa, znanost posebice priodnoznanstvene studije, eo 3 ruska sveučilišta posebice Lomonosov iz Moske su imenovane kao najbolja od Berlina pa do Pekinga, ali no rusi žive u kolibama i jdva čekaju čizburgere
a i to što kažešLeviathan2 wrote:dzaba objasnjavas, ljudi imaju vec usadjeno misljenje, rusi zive u kolibama i sline na mecdonalds zvake i trapericeasilovski wrote:Da ne govorom da Rusija ima strahovita učilištaa, znanost posebice priodnoznanstvene studije, eo 3 ruska sveučilišta posebice Lomonosov iz Moske su imenovane kao najbolja od Berlina pa do Pekinga, ali no rusi žive u kolibama i jdva čekaju čizburgere
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
Page 4 of 8