Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
ma samo sam se nadovezao, osim toga čisto sumnjam da je dotični ista shvatiobogomdani wrote:Post je namjenjen Fiumenu,Atila :)
Kermit-
2014-04-17
Ja idem danas na rođendan, veselja ima, tema malo za nasmijat se, ok :)gargamel0101 wrote:Poslje jučerašnjeg "nogometnog mamurluka" taman tema za dobro jutro. Tema čisto da se unese veselje na ovaj podforumu itd...Starhemberg wrote:Propade Rusija, ccc.
Guest- Guest
Inace mene su osobno iznenadili Rusi,jako nepovjerljivi prema drugim narodima,ali kad te upoznaju i steknu povjerenje naciba stvarno dostojna respekta..jedini sa kojima se keshiram bez ikakvih papira i racuna
Guest- Guest
ma jok...sta ste htjeli reci?asilovski wrote:ma samo sam se nadovezao, osim toga čisto sumnjam da je dotični ista shvatiobogomdani wrote:Post je namjenjen Fiumenu,Atila :)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ni ja ništa ne razumijem
crvenkasti-
2014-04-17
istrosili se rusi angazmanom u Siriji pa sad se treba uvlaciti USA i zapadnjackim bankama za pozajmice i povoljnu kamatu
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Clone Stormtrooper wrote:istrosili se rusi angazmanom u Siriji pa sad se treba uvlaciti USA i zapadnjackim bankama za pozajmice i povoljnu kamatu
to će biti ...
crvenkasti-
2014-04-17
flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Guest- Guest
hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Zato što je crnac?flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
Guest- Guest
flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
Život u američkoj provinciji je isto zajebano težak kao i u ruskoj provinciji. Svuda jad i bijeda siromaštvo. Posla ni u tragovima, droga i prostitucija suvereno vladaju.
Guest- Guest
ne, zbog slizavanja s Putinom dok mu ovaj nije zabio noz u ledjaStarhemberg wrote:Zato što je crnac?flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
flumen-
2015-08-21
Ima zato SA i Turke.flumen wrote:ne, zbog slizavanja s Putinom dok mu ovaj nije zabio noz u ledjaStarhemberg wrote:Zato što je crnac?flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
Guest- Guest
Preporuči mu Rusiju, zašto ne?Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Jbote, rađe u sj. Koreju.
Gdje mu je zabio nož? Kada nije dao da proameričke vehabije pobiju u Siriji sve kršćane ili kad se uspostavljao Kalifat?flumen wrote:ne, zbog slizavanja s Putinom dok mu ovaj nije zabio noz u ledjaStarhemberg wrote:Zato što je crnac?flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
hvalospjeve Obami
Kermit-
2014-04-17
Previše informacija prsnit će mu glava hahahaStarhemberg wrote:Ima zato SA i Turke.flumen wrote:ne, zbog slizavanja s Putinom dok mu ovaj nije zabio noz u ledjaStarhemberg wrote:Zato što je crnac?flumen wrote:hebes Obamu, njega na plantazuUsne Stjepana Gnječa wrote:
hvalospjeve Obami
Kermit-
2014-04-17
ja zivim u zemlji u koju godisnje tisuce Hrvata emigrira. Iz iste se iseljava preko 100.000 godisnje u Svicarsku, USA i Kanadu. I jos se nitko tko se iselio u te zemlje nije vratio da mi kaze kako mu je tamo lose...jedino sto im fali, jeste da za svaku sitnicu sjedaju u auto i voze pola sata do butige...Ero wrote:Preporuči mu Rusiju, zašto ne?Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
Jbote, rađe u sj. Koreju.
flumen-
2015-08-21
ne mres ti to skontatasilovski wrote:Gdje mu je zabio nož? Kada nije dao da proameričke vehabije pobiju u Siriji sve kršćane ili kad se uspostavljao Kalifat?
flumen-
2015-08-21
hahaha idi bolje do kladare to ti bolje ideflumen wrote:ne mres ti to skontatasilovski wrote:Gdje mu je zabio nož? Kada nije dao da proameričke vehabije pobiju u Siriji sve kršćane ili kad se uspostavljao Kalifat?
Kermit-
2014-04-17
Ne, nije došlo iz dupeta u glavu. Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse. Rusi se nikada u međunarodnim odnosima ne bahate. Ova Putinova izjava je jeftino diplomatsko podilaženje Americi u stilu "mi priznajemo bla bla bla, ALI" i taj ALI čini bit ruske diplomcije. Naravno da Putin ne želi niti mu odgovara eskalacija odnosa sa NATO-m na svojim zapadnim granicama, nikome tko je odgovoran državnik ne odgovara eskalacija napetosti. To zapravo više govori o sociopatskoj i psihopatskoj strukturi američkog establismenta koja podržava vidljivi narcisoizam u međunarodnim odnosima. Kako Putin ipak ne odstupa niti popušta pritiscima vidljivo je iz ostatka njegove izjave u kojoj kritizira američku vanjsku politiku. Umjerenost i odmjerenost kojom pokazuje da je spreman na suradnju samo trlja sol na ranu europskim liberalima koji su mu pod američkim pritiskom utrpali sankcije - najviše na vlastitu štetu.gargamel0101 wrote:Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u petak kako shvaća da je SAD vjerojatno jedina svjetska supersila te da je spreman surađivati s pobjednikom američkih predsjedničkih izbora tko god on bude, ali i istaknuo da ne želi da mu Amerikanci govore kako da živi.
http://narod.hr/clanak/putin-prihvaca-da-sad-jedina-supersila-a-trumpa-prozvao-osebujnim
Eto sankcije urodile plodom. Došlo iz dupeta u glavu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
Page 2 of 8