Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
ma ouca mi kuratz za srbe, ameri jesu globalni siledzija i tocka, sto se tice pol milijuna vojnika, i nije nesto sto se nebi moglo rijesit u par sati,, naime ukoliko udju u sukob s rusijom a ne sa srbijom il irakom, onda ide anihilacija, ne nuklearkama nego vakum bombama, bez stete po gospodarstvo i infrastrukturu, samo zivu silu, mislim uzaludno je raspravljat o brojevima vojnika i masineriji, problem je sto ameri nisu imali pola milijuna mrtvijeh vojaka, onda bi im prestalo funkcionirat i gdp i zaposljavanje i standard a i letile bi glave, na kraju krajeva, ameriku se moze srezat i kod kuce uz malo voljeEro wrote:E jbga, sad ti počeo ko i Srbi. Jedno je što tko želi, a drugo su činjenice.Leviathan2 wrote:ne ero, ameri jesu globalni velesiledzija no kako god, nikom nije gorjela do zoreEro wrote:Neće nitko nikoga napadati, ne sanjajte...A da su Ameri jedina globalna velesila, jesu.
Nepojmljivo je s kakvom silom raspolagaju, znam...
Svi nešto čačkaju, ali Ameri su jedini koji mogu za par dana dovuć pola milijuna vojnika bilo koji kraj Zemlje.
I po potrebi tamo ostat godinu, dvije...skupa sa mašinerijom. Sve uhodano, bez štete po gospodarstvo i
standard. Njima GDP i dalje raste, zapošljavanje također....
s obzirom da susjednoj temi podržavaš sjecikesu koja je pokrala miljune eura i koja drži kao taoca pola države ti imaš najmanje prava da pišeš o ikomeflumen wrote:to je to. ovime je sve receno = od kmetova do boljsevika + odanost lokalnim oligarsima i evo ti Rusa.Leviathan2 wrote:problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a,
Kermit-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:pajdo, rata ce biti, ovo zadnjih dvije tri godine je uvertira u rat, obrati paznju da se ide na totalnu demonizaciju rusije i putina, od prozivanja da je hitler do krivnje za titanic, medjutim putin niej glup i zna koliko rusija zaostaje zbog pada sovjetskog saveza tako da mu je prvi cilj ojacat rusku obranu sto mu za sad dobro ide i kupuje jos vremena al vrijeme je vec isteklo, ostalo je malo zrnaca pijeska u satu, vec su probali rusiju uvuci u rat prosle godine kad su turci srusili iz zasjede onaj suhoj u siriji, medjutim vec nakon dva tri dana je obznanjena ruska doktrina o preventivnim nuklearnim udarima tako da su se turci poklopili po ushima i ja mislim da erdo moli boga da mu putin zaboravi, jer ko bi prvi najebao , turcadija, mada ce oni i prvi najebati u sudaru s rusima, mislim da bi ove godine moglo buknuti, zato budi spreman,Winter is coming wrote:Rusi moraju dobro drzati na oku ove "neutralne" zemlje koje nisu u natou,odatle bi mogao doci eventualni raketni udar,znaci Svedska,Finska i Norveska,sa druge strane mogu nahuskavati na Ruse gruziju ukrajinu i tako te pse rata,Ukrajinu su Rusi namjerno pustili da se malo valja u blatu da dotakne dno zivota,tako da kad odluce udariti Ruski vojnici ce biti docekani kao oslobodioci a ne agresori,jer to je u biti jedan te isti narod samo sto rusi bez Ukrajine mogu a ovi bez Rusije tesko,sao im treba malo vremena da im dodje iz guzice u glavu.po meni je sukob anglosaksonaca i RF neizbjezan jer ovi se agresivno sire i nece stati dok ne dobiju po prstima,s druge strane globusa isto vrlo napeta situacija na pacifiku sa Kinezima i onim otocima gdje ameri pokusavaju zaustavitikineze da grade zracne baze,zagrizli su malo prekrupan zalogaj.
Po mom misljenju anglosaksonci su odlucili pustiti Tursku niz vodu iako su clanica natoa ali cisto sumnjam da bi neki amer ili nijemac isao u tamo neku vukojebinu braniti te shabane,nato je obavezan braniti clanice u slucaju nekog napada ali ne i u slucaju da ta clanica napadne druge zemlje sto turci redovno rade u iraku,Siriji itd
2014-04-14
Imaš ti nekih godina, čudim ti se...Nema ništa od mlataranja s "udarima" i slično. To pada na pamet samo onima koji ne vide izlaza iz vlastite situacije. Često se, ne slučajno, ista priča vrti na srpskim portalima....Ništa od toga, kažem ti. Sad se igraju sitne igre i igrice...mic po mic. Rezultat je unaprijed poznat.Leviathan2 wrote:ma ouca mi kuratz za srbe, ameri jesu globalni siledzija i tocka, sto se tice pol milijuna vojnika, i nije nesto sto se nebi moglo rijesit u par sati,, naime ukoliko udju u sukob s rusijom a ne sa srbijom il irakom, onda ide anihilacija, ne nuklearkama nego vakum bombama, bez stete po gospodarstvo i infrastrukturu, samo zivu silu, mislim uzaludno je raspravljat o brojevima vojnika i masineriji, problem je sto ameri nisu imali pola milijuna mrtvijeh vojaka, onda bi im prestalo funkcionirat i gdp i zaposljavanje i standard a i letile bi glave, na kraju krajeva, ameriku se moze srezat i kod kuce uz malo voljeEro wrote:E jbga, sad ti počeo ko i Srbi. Jedno je što tko želi, a drugo su činjenice.Leviathan2 wrote:ne ero, ameri jesu globalni velesiledzija no kako god, nikom nije gorjela do zoreEro wrote:Neće nitko nikoga napadati, ne sanjajte...A da su Ameri jedina globalna velesila, jesu.
Svi nešto čačkaju, ali Ameri su jedini koji mogu za par dana dovuć pola milijuna vojnika bilo koji kraj Zemlje.
I po potrebi tamo ostat godinu, dvije...skupa sa mašinerijom. Sve uhodano, bez štete po gospodarstvo i
Ero wrote:E jbga, sad ti počeo ko i Srbi. Jedno je što tko želi, a drugo su činjenice.Leviathan2 wrote:ne ero, ameri jesu globalni velesiledzija no kako god, nikom nije gorjela do zoreEro wrote:Neće nitko nikoga napadati, ne sanjajte...A da su Ameri jedina globalna velesila, jesu.
Lažeš. Jedino što im radi 78h na dan all day long je štamparija dollara. štamparski strojevi već užareni ne uspiju štampat i izbacivati tolike milijune tona dollara u papiru.
Guest- Guest
Neka dobace i meni koju tonu, ne bih imao ništa protiv...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:E jbga, sad ti počeo ko i Srbi. Jedno je što tko želi, a drugo su činjenice.Leviathan2 wrote:ne ero, ameri jesu globalni velesiledzija no kako god, nikom nije gorjela do zoreEro wrote:Neće nitko nikoga napadati, ne sanjajte...A da su Ameri jedina globalna velesila, jesu.
Lažeš. Jedino što im radi 78h na dan all day long je štamparija dollara. štamparski strojevi već užareni ne uspiju štampat i izbacivati tolike milijune tona dollara u papiru.
Ti više voliš ustaške kunice. Naebo si ako te Slavko dovati...
ero , imam godina i imam skolovanja sto iz vojnih taktika sto iz specijalnijeh ratovanja ovo sada je samo mic po mic pozicioniranje za sudar, rezultat nije poznat jer ce doci do sudara i to je neminovnosrt, inace ne citam srpske portale iopce tako da taj dio price otpada, 88 godine sam sa sigurnoscu mogao bacit opkladu da ce biti rat na prostoru ex yu a i kako smo predvidjeli u analizi , izbio je tocno 90 na 91u godinu, cak smo i inicijalnu zonu sukoba predvidjeli pa i zavrsetak rata , ti mos pricat sto hoces medjutim mene zaboli kurac za ruse i amere, problem je sto ce ot ici i preko nasijeh ledjaEro wrote:Imaš ti nekih godina, čudim ti se...Nema ništa od mlataranja s "udarima" i slično. To pada na pamet samo onima koji ne vide izlaza iz vlastite situacije. Često se, ne slučajno, ista priča vrti na srpskim portalima....Ništa od toga, kažem ti. Sad se igraju sitne igre i igrice...mic po mic. Rezultat je unaprijed poznat.Leviathan2 wrote:ma ouca mi kuratz za srbe, ameri jesu globalni siledzija i tocka, sto se tice pol milijuna vojnika, i nije nesto sto se nebi moglo rijesit u par sati,, naime ukoliko udju u sukob s rusijom a ne sa srbijom il irakom, onda ide anihilacija, ne nuklearkama nego vakum bombama, bez stete po gospodarstvo i infrastrukturu, samo zivu silu, mislim uzaludno je raspravljat o brojevima vojnika i masineriji, problem je sto ameri nisu imali pola milijuna mrtvijeh vojaka, onda bi im prestalo funkcionirat i gdp i zaposljavanje i standard a i letile bi glave, na kraju krajeva, ameriku se moze srezat i kod kuce uz malo voljeEro wrote:E jbga, sad ti počeo ko i Srbi. Jedno je što tko želi, a drugo su činjenice.Leviathan2 wrote:ne ero, ameri jesu globalni velesiledzija no kako god, nikom nije gorjela do zoreEro wrote:Neće nitko nikoga napadati, ne sanjajte...A da su Ameri jedina globalna velesila, jesu.
Pićku mater...a ja se ubih objasnjavajuci Rujama,kako Hrvati su neloša nacija,malo da su zbunjeni nepostojanjem cvrste i pravilne politike,ostacima pitiespija iz ratnih vremena,ukratko opravdavajuci ih i objasnjavajuci Rujama,kako nisu krivi vakim stvarima,kadli,ono...pa samo mi otezavaju..neki dan bio u RH konzulatu i kazu mi kako moram 3 brutto place uplatiti,da ponistim RH drzavljanstvo,a kru* te *ranio ... nis vadim drugu putovnicu..bude sa njom valjda manje blamaze..Yehudi wrote:I hrvatski vojnici treniraju rat protiv Rusa na sjeveru Poljske
http://www.express.hr/brifing/i-hrvatski-vojnici-treniraju-rat-protiv-rusa-na-sjeveru-poljske-5687
------------------------------------------
Majku ti jebem tulavu, bijednu, opet tentaju stoku sitnozubu na rat
protiv Rusije...............samo ovaj put će biti gore nego prošli put
kad su bili poštedjeni jer su se pokajali i kmečali tražeći da ih se
naoruže, obuče u druge uniforme i oznake te pošalje nazad
da se bore protiv dojučeranjih saveznika nacista.
Ovaj puta neće dobiti milost nitko a i ZG bi mogao nestati.
Guest- Guest
Neka Rusa tamo di jesu i sve 5.
Mi smo i dalje prijatelji na odstojanju.
Rusi to znaju, a rusofili baš i ne moraju...
Ero,Ruje su dobri ljudi,ali moras biti iskren i posten prema njima..Mozete li to..??
Guest- Guest
cemu panika rusofili ... i plasiranje dezinformacija da zapad zeli rat protiv Rusije !? mozda je obrnuto!
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Pa upravo Zapad demonizira Rusiju,plaseci Europu,da se Rusija sprema za rat...nisi nes pobrkao??Clone Stormtrooper wrote:cemu panika rusofili ... i plasiranje dezinformacija da zapad zeli rat protiv Rusije !? mozda je obrnuto!
Guest- Guest
Cuj neka Rusa tamo di jesu ...Ero wrote:Neka Rusa tamo di jesu i sve 5.
Pa Rusi i jesu tamo gdje jesu majmune retardirani.
Ali neki drugi su tamo gdje ne trebaju biti ukljucujuci i nase vojnike.
A jesi glup u tri p. m.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma pusti shabanabogomdani wrote:Pa upravo Zapad demonizira Rusiju,plaseci Europu,da se Rusija sprema za rat...nisi nes pobrkao??Clone Stormtrooper wrote:cemu panika rusofili ... i plasiranje dezinformacija da zapad zeli rat protiv Rusije !? mozda je obrnuto!
Pa Rusi i jesu tamo gdje jesu majmune retardirani.
Ali neki drugi su tamo gdje ne trebaju biti ukljucujuci i nase vojnike.
A jesi glup u tri p. m.
Guest- Guest
Zemlja koja je u defanzivi od kada je nastala želi rat protiv mnogostruko jačeg nepriajtelja koji ju je posve okružio, postavio rakete, baze i koji uništava njegove saveznike ono ne lol nego idu u pičku materinuClone Stormtrooper wrote:cemu panika rusofili ... i plasiranje dezinformacija da zapad zeli rat protiv Rusije !? mozda je obrnuto!
Kermit-
2014-04-17
Kad bi se iskompliciralo,na mjestu Ruja bih ismasakrirao jednu clanicu Natoja namrtvo,da se vise ne pridigne iducih 500 godina...e drugi bi se onda malo zamislili..Cisto sumnjam da bi Ameri radi BILO KOJE Nato fukoebine u Europi ,krenuli sa njukovima na Rusiju,jerbo,znamo sto bi tada slijedilo..
Guest- Guest
Ako se pocnu pichiti Rusi i nato hr i srbija ce biti taman na liniji razdvajanja i opet ce drugi mlatiti gloginje nasim kurcem,e sad ko ce izvuci deblji kraj to je pitanje,jebiga sad ovo ide ko je veci mazohist,Ruski rulet jebigabogomdani wrote:Pićku mater...a ja se ubih objasnjavajuci Rujama,kako Hrvati su neloša nacija,malo da su zbunjeni nepostojanjem cvrste i pravilne politike,ostacima pitiespija iz ratnih vremena,ukratko opravdavajuci ih i objasnjavajuci Rujama,kako nisu krivi vakim stvarima,kadli,ono...pa samo mi otezavaju..neki dan bio u RH konzulatu i kazu mi kako moram 3 brutto place uplatiti,da ponistim RH drzavljanstvo,a kru* te *ranio ... nis vadim drugu putovnicu..bude sa njom valjda manje blamaze..Yehudi wrote:I hrvatski vojnici treniraju rat protiv Rusa na sjeveru Poljske
http://www.express.hr/brifing/i-hrvatski-vojnici-treniraju-rat-protiv-rusa-na-sjeveru-poljske-5687
------------------------------------------
Majku ti jebem tulavu, bijednu, opet tentaju stoku sitnozubu na rat
protiv Rusije...............samo ovaj put će biti gore nego prošli put
kad su bili poštedjeni jer su se pokajali i kmečali tražeći da ih se
naoruže, obuče u druge uniforme i oznake te pošalje nazad
da se bore protiv dojučeranjih saveznika nacista.
Ovaj puta neće dobiti milost nitko a i ZG bi mogao nestati.
2014-04-14
ti si nazalost gluplji nego sto se ovdje predstavljas. Mamica nikad nisam podrzavao, ali kreteni sa petardama mu mogu popusiti. Po meni on nije problem u ovoj zemlji, on je sitna riba. Problem su komunisti koji u kontinuitetu pljackaju ovu drzavu i narod, mijenjajuci po potrebi clanske iskaznice. Vise je para maznuo Stjepan Mesic, nego Zdravko Mamic u dva zivota.asilovski wrote:s obzirom da susjednoj temi podržavaš sjecikesu koja je pokrala miljune eura i koja drži kao taoca pola države ti imaš najmanje prava da pišeš o ikomeflumen wrote:to je to. ovime je sve receno = od kmetova do boljsevika + odanost lokalnim oligarsima i evo ti Rusa.Leviathan2 wrote:problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a,
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ma ti si djetinjast. Drži se ti džojstika i onih igrica... ganjaj ženskinje, ili neš tak... Ak si normalan, ak nisi možeš i muškinje.bogomdani wrote:Kad bi se iskompliciralo,na mjestu Ruja bih ismasakrirao jednu clanicu Natoja namrtvo,da se vise ne pridigne iducih 500 godina...e drugi bi se onda malo zamislili..Cisto sumnjam da bi Ameri radi BILO KOJE Nato fukoebine u Europi ,krenuli sa njukovima na Rusiju,jerbo,znamo sto bi tada slijedilo..
O kakvom to sudaru pričaš, jbote? Svaka od tih država ima za 3x uništit kompletnu planetu Zemlja.
Skoro da bi se s ovim mogao složit. Ako ne 100%, ono barem 90%.flumen wrote:ti si nazalost gluplji nego sto se ovdje predstavljas. Mamica nikad nisam podrzavao, ali kreteni sa petardama mu mogu popusiti. Po meni on nije problem u ovoj zemlji, on je sitna riba. Problem su komunisti koji u kontinuitetu pljackaju ovu drzavu i narod, mijenjajuci po potrebi clanske iskaznice. Vise je para maznuo Stjepan Mesic, nego Zdravko Mamic u dva zivota.asilovski wrote:s obzirom da susjednoj temi podržavaš sjecikesu koja je pokrala miljune eura i koja drži kao taoca pola države ti imaš najmanje prava da pišeš o ikomeflumen wrote:to je to. ovime je sve receno = od kmetova do boljsevika + odanost lokalnim oligarsima i evo ti Rusa.Leviathan2 wrote:problem rusije je samo mentalna zaostavstina iz CCCP a,
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
Page 6 of 8