Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Putin prihvaća da je SAD jedina supersila
Ne, nije došlo iz dupeta u glavu. Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse. Rusi se nikada u međunarodnim odnosima ne bahate. Ova Putinova izjava je jeftino diplomatsko podilaženje Americi u stilu "mi priznajemo bla bla bla, ALI" i taj ALI čini bit ruske diplomcije. Naravno da Putin ne želi niti mu odgovara eskalacija odnosa sa NATO-m na svojim zapadnim granicama, nikome tko je odgovoran državnik ne odgovara eskalacija napetosti. To zapravo više govori o sociopatskoj i psihopatskoj strukturi američkog establismenta koja podržava vidljivi narcisoizam u međunarodnim odnosima. Kako Putin ipak ne odstupa niti popušta pritiscima vidljivo je iz ostatka njegove izjave u kojoj kritizira američku vanjsku politiku. Umjerenost i odmjerenost kojom pokazuje da je spreman na suradnju samo trlja sol na ranu europskim liberalima koji su mu pod američkim pritiskom utrpali sankcije - najviše na vlastitu štetu.gargamel0101 wrote:Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u petak kako shvaća da je SAD vjerojatno jedina svjetska supersila te da je spreman surađivati s pobjednikom američkih predsjedničkih izbora tko god on bude, ali i istaknuo da ne želi da mu Amerikanci govore kako da živi.
http://narod.hr/clanak/putin-prihvaca-da-sad-jedina-supersila-a-trumpa-prozvao-osebujnim
Eto sankcije urodile plodom. Došlo iz dupeta u glavu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
baš će ti to gargamel ili ovaj kobasičar fiumen pročitatimelkior wrote:Ne, nije došlo iz dupeta u glavu. Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse. Rusi se nikada u međunarodnim odnosima ne bahate. Ova Putinova izjava je jeftino diplomatsko podilaženje Americi u stilu "mi priznajemo bla bla bla, ALI" i taj ALI čini bit ruske diplomcije. Naravno da Putin ne želi niti mu odgovara eskalacija odnosa sa NATO-m na svojim zapadnim granicama, nikome tko je odgovoran državnik ne odgovara eskalacija napetosti. To zapravo više govori o sociopatskoj i psihopatskoj strukturi američkog establismenta koja podržava vidljivi narcisoizam u međunarodnim odnosima. Kako Putin ipak ne odstupa niti popušta pritiscima vidljivo je iz ostatka njegove izjave u kojoj kritizira američku vanjsku politiku. Umjerenost i odmjerenost kojom pokazuje da je spreman na suradnju samo trlja sol na ranu europskim liberalima koji su mu pod američkim pritiskom utrpali sankcije - najviše na vlastitu štetu.gargamel0101 wrote:Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u petak kako shvaća da je SAD vjerojatno jedina svjetska supersila te da je spreman surađivati s pobjednikom američkih predsjedničkih izbora tko god on bude, ali i istaknuo da ne želi da mu Amerikanci govore kako da živi.
http://narod.hr/clanak/putin-prihvaca-da-sad-jedina-supersila-a-trumpa-prozvao-osebujnim
Kermit-
2014-04-17
hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa ne moraju oni čitati ništa, što se mene tičeasilovski wrote:baš će ti to gargamel ili ovaj kobasičar fiumen pročitatimelkior wrote:Ne, nije došlo iz dupeta u glavu. Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse. Rusi se nikada u međunarodnim odnosima ne bahate. Ova Putinova izjava je jeftino diplomatsko podilaženje Americi u stilu "mi priznajemo bla bla bla, ALI" i taj ALI čini bit ruske diplomcije. Naravno da Putin ne želi niti mu odgovara eskalacija odnosa sa NATO-m na svojim zapadnim granicama, nikome tko je odgovoran državnik ne odgovara eskalacija napetosti. To zapravo više govori o sociopatskoj i psihopatskoj strukturi američkog establismenta koja podržava vidljivi narcisoizam u međunarodnim odnosima. Kako Putin ipak ne odstupa niti popušta pritiscima vidljivo je iz ostatka njegove izjave u kojoj kritizira američku vanjsku politiku. Umjerenost i odmjerenost kojom pokazuje da je spreman na suradnju samo trlja sol na ranu europskim liberalima koji su mu pod američkim pritiskom utrpali sankcije - najviše na vlastitu štetu.gargamel0101 wrote:Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je u petak kako shvaća da je SAD vjerojatno jedina svjetska supersila te da je spreman surađivati s pobjednikom američkih predsjedničkih izbora tko god on bude, ali i istaknuo da ne želi da mu Amerikanci govore kako da živi.
2015-08-09
Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
2015-08-09
bla, bla Jugoslavije je bilo i nakon 1948...Rusi su po partijskoj duznosti bili nazocni u mnogim YU-poduzecima sve do preokreta i pada SSSR-a. Ali, sto ce vama iskustvo drugih, steknite vase vlastito.melkior wrote:Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Lol. Bolje odnose je Jugoslavija imala s Kubom nego s SSSR-om.flumen wrote:bla, bla Jugoslavije je bilo i nakon 1948...Rusi su po partijskoj duznosti bili nazocni u mnogim YU-poduzecima sve do preokreta i pada SSSR-a. Ali, sto ce vama iskustvo drugih, steknite vase vlastito.melkior wrote:Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
2015-08-09
nisam sreo ni jednog Kubanca u 3.Maju...ali Ruse jesam. Cak su dobili i stanove poduzeca. Sve po partijskoj direktivimelkior wrote:Lol. Bolje odnose je Jugoslavija imala s Kubom nego s SSSR-om.flumen wrote:bla, bla Jugoslavije je bilo i nakon 1948...Rusi su po partijskoj duznosti bili nazocni u mnogim YU-poduzecima sve do preokreta i pada SSSR-a. Ali, sto ce vama iskustvo drugih, steknite vase vlastito.melkior wrote:Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
flumen-
2015-08-21
bla bla Jugoslavija je bila...pa majkomila SAD-e je izazvao potpuni kaos na Bliskom istoku, izbjeglički val ka Evropi, u savezu je sa vehabijama i umjerenim kanibalaima, hoće istrijebiti kršćane a ti pišeš o Jugoslaviji i SSSR-u hahahahflumen wrote:bla, bla Jugoslavije je bilo i nakon 1948...Rusi su po partijskoj duznosti bili nazocni u mnogim YU-poduzecima sve do preokreta i pada SSSR-a. Ali, sto ce vama iskustvo drugih, steknite vase vlastito.melkior wrote:Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.melkior wrote: Problem je što vi uopće ne poznajete Rusiju i Ruse.
Kermit-
2014-04-17
I ti zato podržavaš Kalifat, pa šta su ti rusi u 3. maju turali u debelo crijevo jadan ne bio???flumen wrote:nisam sreo ni jednog Kubanca u 3.Maju...ali Ruse jesam. Cak su dobili i stanove poduzeca. Sve po partijskoj direktivimelkior wrote:Lol. Bolje odnose je Jugoslavija imala s Kubom nego s SSSR-om.flumen wrote:bla, bla Jugoslavije je bilo i nakon 1948...Rusi su po partijskoj duznosti bili nazocni u mnogim YU-poduzecima sve do preokreta i pada SSSR-a. Ali, sto ce vama iskustvo drugih, steknite vase vlastito.melkior wrote:Kakva bratija sa Sovjetskim Savezom, o čemu ti pričaš? Tito, nesvrstani i Goli otok, lol.flumen wrote:
hehehe...dosta mi ih je bilo dok smo bili bratija sa sovjetskim savezom...ne ponovilo se. Samo mi je zao da iz proslosti ne naucite nista. Kao da imate kolektivni alzheimer.
Kermit-
2014-04-17
Globalna politika se promijenila - to je istina. Nitko nije mogao znati nakon raspada SSSR-a, kako ce se stvari odvijati slijedecih 25 godina.asilovski wrote:I ti zato podržavaš Kalifat, pa šta su ti rusi u 3. maju turali u debelo crijevo jadan ne bio???
Ali, neke stvari se ne mijenjaju. Ili ako bas hoces - neki ljudi, narodi i drzave se u principu ne mijenjaju. Iskustvo me uci, Rusu ne valja vjerovati cak i kad nam se cini u ovom trenutku da nije toliko stetan. Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv, ako je dovoljno daleko od moje kuce
A ako mi sad tvoja logika pocne spominjat izbjeglice i slicno, bez brige, sve drzim pod kontrolom. Veci su problem "antife i zeleni" od njih.
flumen-
2015-08-21
Naravno kad si budala, to je razumljivo, ali opet nisi odgovorio na pitanje šta si radio sa Rusima u 3. maju?flumen wrote:asilovski wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv
Kermit-
2014-04-17
flumen wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv, ako je dovoljno daleko od moje kuce.
Veci su problem "antife i zeleni" od njih.
Ma može i blizu. Bolje Kalifat nago Srbi i Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
Više je prije rata u Rijeci bilo Arapa i Iranaca,nego Rusa i pripadnika drugih naroda SSSR-a.asilovski wrote:Naravno kad si budala, to je razumljivo, ali opet nisi odgovorio na pitanje šta si radio sa Rusima u 3. maju?flumen wrote:asilovski wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv
Ja sam odrastao u Rijeci i samo smo jednog lika zvali Rus,prezivao se Crljenko,ali veze nije imao sa SSSR-om,dočim znam mnoge kojima su očevi došli iz arapskih zemalja i ovdje se poženili.
No i ta djeca postala su u svemu Hrvati. Nisu čak bili ni pripadnici islama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ne baš antifu i zelene financira Soroš, USAID i američka ambasada, jadan od 3. maja nije isticrvenkasti wrote:flumen wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv, ako je dovoljno daleko od moje kuce.
Kermit-
2014-04-17
Pusti ga da se bruka, vidiš da mu ide ko i predsjednicijastreb wrote:Više je prije rata u Rijeci bilo Arapa i Iranaca,nego Rusa i pripadnika drugih naroda SSSR-a.asilovski wrote:Naravno kad si budala, to je razumljivo, ali opet nisi odgovorio na pitanje šta si radio sa Rusima u 3. maju?flumen wrote:asilovski wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv
Ja sam odrastao u Rijeci i samo smo jednog lika zvali Rus,prezivao se Crljenko,ali veze nije imao sa SSSR-om,dočim znam mnoge kojima su očevi došli iz arapskih zemalja i ovdje se poženili.
Kermit-
2014-04-17
Ukratko ..Putin legenda a Rusi caruju na svom sto se za balkanske drzavice ne bi moglo reci :D
Guest- Guest
crvenkasti wrote:flumen wrote:Sto se tice Kalifata - nemam nista protiv, ako je dovoljno daleko od moje kuce.
Neka pomognu kao u slučaju Kosmeta. Kupuju srpska kola od italijanskih delova, šalju račune za gas.
Guest- Guest
a tko je to imigrirao u Rusiju ? zaobilaze ih i invadersi sa bliskog istoka, nasi balkanci .... Rusija je poput nasih balkanskih drzavica , u sustini nema razlike izmedju npr. Albanije i Rusije izuze u zemljopisnoj velicini a sto se tice gospodarstva i mentaliteta ti su isti , Rusija je karikatura od drzave poput moje domovine bosne i hercegovine !Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Rusija je jedna velika zemlja bez perspektive,siromastvo i jad ,imali su samo jednog vladara koji je mislio dobro svojoj zemlji i njenim gradjanima ,to je bio Petar Veliki i bio je prozapadnjacki orjentiran !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
jesi li kad bio u rusiji?????Clone Stormtrooper wrote:a tko je to imigrirao u Rusiju ? zaobilaze ih i invadersi sa bliskog istoka, nasi balkanci .... Rusija je poput nasih balkanskih drzavica , u sustini nema razlike izmedju npr. Albanije i Rusije izuze u zemljopisnoj velicini a sto se tice gospodarstva i mentaliteta ti su isti , Rusija je karikatura od drzave poput moje domovine bosne i hercegovine !Usne Stjepana Gnječa wrote:flumen wrote:Uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Ruse i Rusiju bih preporucio zivot i rad u ruskoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Putinu.
To i ja kažem i uvijek sam govorio i ponavljat cu - svakom retardu koji velica Amere i USA bih preporucio zivot i rad u americkoj provinciji na godinu dana. Nakon povratka bih volio cuti iskustva i hvalospjeve Obami i USA.
Rusija je jedna velika zemlja bez perspektive,siromastvo i jad ,imali su samo jednog vladara koji je mislio dobro svojoj zemlji i njenim gradjanima ,to je bio Petar Veliki i bio je prozapadnjacki orjentiran !
stari moj...ja vjerujem da sam koju godinicu stariji od tebe...to sto je po ulicama grada bilo studenata iz nesvrstanih zemalja, ne mijenja cinjenicu da je Rusa bilo u poduzecima koji su radili odnosno kontrolirali pojedine projekte koji su se radili po njihovim narudzbama... ti Rusi nisu ostajali u drzavi dugo. Nakon 2 do 3 godine bi otisli, a na njihovo mjesto bi dosli drugi, na istu funkciju i u isti stan.jastreb wrote:Ja sam odrastao u Rijeci i samo smo jednog lika zvali Rus,prezivao se Crljenko,ali veze nije imao sa SSSR-om,dočim znam mnoge kojima su očevi došli iz arapskih zemalja i ovdje se poženili.
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SRBIJA-BALKANSKA SUPERSILA
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» Zašto Kina nije supersila
» Rađa se nova globalna supersila
» Veliki obrat: HDZ prihvaća Istanbulsku konvenciju!!!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
Page 3 of 8