Nema linka (chat)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
ero i pokoji marčelo?Noor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:klince ;)Noor wrote:Vatam....prckov wrote:štoš na plažiNoor wrote:
Na plazi uz more je prepredobro.....
veber- Posts : 53509
2014-12-30
moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:klince ;)Noor wrote:Vatam....prckov wrote:štoš na plažiNoor wrote:
Na plazi uz more je prepredobro.....
2014-04-19
u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:klince ;)Noor wrote:Vatam....prckov wrote:
štoš na plaži
(ubit će me )
2014-12-30
i ona a i ero i marcelveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:klince ;)Noor wrote:
Vatam....
(ubit će me )
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zajedno na plaži, leđa si mažuprckov wrote:i ona a i ero i marcelveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:
klince ;)
(ubit će me )
2014-12-30
vidiš šta si sad uradioveber wrote:zajedno na plaži, leđa si mažuprckov wrote:i ona a i ero i marcelveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:
Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voce
(ubit će me )
otjero si norku
2014-04-19
Maršveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:klince ;)Noor wrote:
Vatam....
(ubit će me )
Guest- Guest
ja da sam umjesto tebe ja bi ga udario nogom od stolaNoor wrote:Maršveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:
klince ;)
(ubit će me )
2014-04-19
dobro procijenioNoor wrote:Maršveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voceveber wrote:
klince ;)
(ubit će me )
2014-12-30
Nemas pojma ....a ni ne pisu mi godine na celu....komadi sude prema onom kaj videveber wrote:dobro procijenioNoor wrote:Maršveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:moral imat para ili je dovoljno da bude lipNoor wrote:
Njet....nisam pedofilka....samo zrelo voce
(ubit će me )
Guest- Guest
a kolko onoNoor wrote:Nemas pojma ....a ni ne pisu mi godine na celu....komadi sude prema onom kaj videveber wrote:dobro procijenioNoor wrote:Maršveber wrote:u tim godinama nebitnoprckov wrote:
moral imat para ili je dovoljno da bude lip
(ubit će me )
2014-04-19
a šta vidu
2014-04-19
ja uvijek lažem da imam 10-15 godina više, samo da me pohvale kako se dobro držim..kad ne moš briljirat u svojoj kategoriji, promijeniš kategoriju.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Hahahaha,ludo jedna ;D
2014-04-12
frakcija wrote:ja uvijek lažem da imam 10-15 godina više, samo da me pohvale kako se dobro držim..kad ne moš briljirat u svojoj kategoriji, promijeniš kategoriju.
2014-12-30
ja navikla govoriti istinu..ali nitko ne vjerujefrakcija wrote:ja uvijek lažem da imam 10-15 godina više, samo da me pohvale kako se dobro držim..kad ne moš briljirat u svojoj kategoriji, promijeniš kategoriju.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 47 of 50