Hrvatska vs Češka
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Hrvatska vs Češka
Uglavnom dobro ste prošli ......za sada,
Stvari su došle do toga da je reprezentacija samo lova kojom Mamić gaze ovo a ovi onda uništavaju reprezenataciju ovako.
Ništa osobno.
Iako vi to tako doživljavate.
Stvari su došle do toga da je reprezentacija samo lova kojom Mamić gaze ovo a ovi onda uništavaju reprezenataciju ovako.
Ništa osobno.
Iako vi to tako doživljavate.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro da nas ne misle izbait barem kako stižu vijesti nego samo neigranje pred publikom i novcane kazne a ovo ....ono to vam je rat protiv Mamica i mafije jer jesvaka ta utakmica koju milju eura.
Mamić sa tom lovom njih gazi i onda oni njemu izbijaju pare ....i to vam je to u osnovi a ne da imaju nešto proti reprezentacije , Hrvatske i ostalih gluposti šta su neki politicari nadrobili.
Mamić sa tom lovom njih gazi i onda oni njemu izbijaju pare ....i to vam je to u osnovi a ne da imaju nešto proti reprezentacije , Hrvatske i ostalih gluposti šta su neki politicari nadrobili.
2014-04-11
GOLMAN češke reprezentacije Petr Čech priznao je kako su za osvojeni bod najzaslužniji hrvatski huligani koji su bakljama prekinuli utakmicu Hrvatske i Češke (2:2) u drugom kolu skupine D Europskog prvenstva u Francuskoj.
"Moram priznati, pauza zbog nereda hrvatskih huligana nam je pomogla," rekao je golman češke reprezentacije Petr Čech.
"Kontrolirali su utakmicu, a nakon pauze su izgubili ritam i mi smo to iskoristili. Nakon povratka s pauze više nam nisu ozbiljnije zaprijetili."
http://www.index.hr/tema/euro-2016/petr-%C4%8Dech-hrvatski-huligani-najzaslu%C5%BEniji-su-za-na%C5%A1-povratak-900553
Izbilo Mamiću koju milju eura jer je pobjeda tri milje eura po utakmici.
Bait će ih na prosijacki štap.
"Moram priznati, pauza zbog nereda hrvatskih huligana nam je pomogla," rekao je golman češke reprezentacije Petr Čech.
"Kontrolirali su utakmicu, a nakon pauze su izgubili ritam i mi smo to iskoristili. Nakon povratka s pauze više nam nisu ozbiljnije zaprijetili."
http://www.index.hr/tema/euro-2016/petr-%C4%8Dech-hrvatski-huligani-najzaslu%C5%BEniji-su-za-na%C5%A1-povratak-900553
Izbilo Mamiću koju milju eura jer je pobjeda tri milje eura po utakmici.
Bait će ih na prosijacki štap.
2014-04-11
Mogli su i top uneti na stadion.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
super čitaš između redaka, skoro ko deda.. :DYehudi wrote:frakcija wrote:veber wrote:pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
tu su složni, pa su se onda malo pokefali. reda radi.
A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..
nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanje
Kuku lele - Diler i svodnik našao tebe ( nevinu mladu naivnu )
stari te branio, diler i makro te napao nožem..............noooo
Nogometaš ( tamo neki propali....zaljubljen u tebe ) doletio i sa jednim visokim - majgeri-
i potirao klijenta. Oooooooo iebemu sponzore, nikako na kraj sa njiman
..........................samo naprid
tada taj diler još nije bio svodnik, ja išla u peti osnovne a rosso u osmi, a rosso je uvijek bio borac za pravdu i istinu :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.
I naravno da su krive baklje za oba gola...i onaj prije njih i onaj poslje.
Jebeni balkanski mentalitet i povlačenje nazad pola sata prije kraja.
Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.
HNS pederi i svi 'navijači' od prvenstva do prvenstva.
Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.
Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.
je, velike momčadi igraju isto kad gube 1:0 ili vode 3:0 grizu i ne vade do kraja.Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
Hrvatska takvu momčad neće imati nikad.
danni1-
2014-04-16
Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
A gle te spike isto prodaj retardima koji ne znaju nabrojati prvih 11 Hajduka ili Dinama, ali zato znaju svu svoju energiju upotrebljavati za čistu destrukciju...jer da su imalo pamentni i suvisli skuzili bi da će ovo proizvesti kontraefekt i da su izgubili ikakav legitimitet i podršku javnosti za borbu kontra mafije...znaju biti hrabri samo u čoporu, a pojedinačno su nule...za Hajduk navijam od kad znam za sebe, prosao sam dosta utakmica i uvijek sam drhtao više zbog Hajduka, nego reprezentacije....i pogodi što, ova nakupina uzurpatora koja po ničemu nije dokazala da je bolja od Mamića uspjela je postići da se lagano pocinjem distancirati od tog kluba što mi je nekad bilo nezamislivo...jer ni povijest tog kluba nije započela kad je taj olos iz picke ispao pa neće valjda s njima ni završiti....
darth_vader-
2014-04-17
Idioti ovladali tehnologijom :))))Noor wrote:Idioti se i otkrivaju sami...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Lajkali Milanović, Ostojić i ostali :))))mutava baštarda wrote:Idioti ovladali tehnologijom :))))Noor wrote:Idioti se i otkrivaju sami...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Teledirigirani manđurijski kandidati jugo UDBA-emutava baštarda wrote:Lajkali Milanović, Ostojić i ostali :))))mutava baštarda wrote:Idioti ovladali tehnologijom :))))Noor wrote:Idioti se i otkrivaju sami...
Kermit-
2014-04-17
bilo kako bilo retardacija je bila voda na mlin čeha...
- Crazy ! Ne znam što im to treba. Bore se protiv vlastitog saveza na takav način. Nema sumnje da su pomogli našoj reprezentaciji da se vrati u život - kazao nam je češki novinar David Čermak iz lista Idnes.
ima toga još...
Još su nam Česi dodali kako se nisu bojali za vlastitu sigurnost "jer bili smo visoko na tribini", ali ipak nisu ostali šokiran i nisu shvatili zašto se Hrvatima događaju takvi neredi.
- Neshvatljivo, ali to je očito neki duboki unutarnji problem. Nama tako dalek.....
- Crazy ! Ne znam što im to treba. Bore se protiv vlastitog saveza na takav način. Nema sumnje da su pomogli našoj reprezentaciji da se vrati u život - kazao nam je češki novinar David Čermak iz lista Idnes.
ima toga još...
Još su nam Česi dodali kako se nisu bojali za vlastitu sigurnost "jer bili smo visoko na tribini", ali ipak nisu ostali šokiran i nisu shvatili zašto se Hrvatima događaju takvi neredi.
- Neshvatljivo, ali to je očito neki duboki unutarnji problem. Nama tako dalek.....
Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
ajde neko da kaže u čemu je stvar... jugo škola nogometa, kad daš gol zabij se pred svoja vrata
igranje rukom nema veze s huliganima, jebiga, penal ko penal, sami pali sami se ubili
a nisam primijetio da smo bili nešto puno bolji od čeha 2:2 je realno, a moglo je bit 2:1 da nije bilo penala
huligani će sad bit izgovor jbga
Formula je jednostavna...huligane u bajbuk...lopove i muljatore van hnsa..i eto mira...jebote u tom hnsu nema gotovo covjeka koji nije po kaznenom i krivicnom prijavom..pa to je zalosnije nego ove belganke na travnjaku od grupe divljaka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
cistacice, sigurnosna sluzba...nastavi nizgargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
procitala clanak od nekog novinara. Kaze da je kontrola nula bodova. Mozes unijeti sto hoces. Dobro da jos nisu bombu unijeli. Ah,ti Francuzi :/gargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
2014-04-12
Bilic je najpametnije rekao...'to je misija..'.. kad netko ima misiju nece odustat pod cijenu zivota.. fanatizam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 18 of 21