Hrvatska vs Češka
Page 19 of 21
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: Hrvatska vs Češka
Bilic je najpametnije rekao...'to je misija..'.. kad netko ima misiju nece odustat pod cijenu zivota.. fanatizam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Heheheflumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
Kermit-
2014-04-17
Svašta. Ono, ekipa ima problema sa terorizmom, a kontrola na velikom natjecanju za nula bodova.IvyTeasdale wrote:procitala clanak od nekog novinara. Kaze da je kontrola nula bodova. Mozes unijeti sto hoces. Dobro da jos nisu bombu unijeli. Ah,ti Francuzi :/gargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Nema veze, SAD je supersila, Captain America to the rescue :) uskoro u kinu do vas.gargamel0101 wrote:Svašta. Ono, ekipa ima problema sa terorizmom, a kontrola na velikom natjecanju za nula bodova.IvyTeasdale wrote:procitala clanak od nekog novinara. Kaze da je kontrola nula bodova. Mozes unijeti sto hoces. Dobro da jos nisu bombu unijeli. Ah,ti Francuzi :/gargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
Guest- Guest
HNS će najvjerojatnije biti novčano kažnjen, mada nema nikakvog smisla kažnjavati HNS, trebalo bi se kazniti sami izgrednika koje se lako može identificirati kamerama koje pokrivaju cijeli teren i tribine kao i organizatore zbog propusta koji su doveli do ovakve situacije.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
lik seta s ruksakom danima.ulazi i izlazi sa stadiona.kaze da su ga jednom pregledali.sto vise reci o tome.gargamel0101 wrote:Svašta. Ono, ekipa ima problema sa terorizmom, a kontrola na velikom natjecanju za nula bodova.IvyTeasdale wrote:procitala clanak od nekog novinara. Kaze da je kontrola nula bodova. Mozes unijeti sto hoces. Dobro da jos nisu bombu unijeli. Ah,ti Francuzi :/gargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
2014-04-12
KomaIvyTeasdale wrote:lik seta s ruksakom danima.ulazi i izlazi sa stadiona.kaze da su ga jednom pregledali.sto vise reci o tome.gargamel0101 wrote:Svašta. Ono, ekipa ima problema sa terorizmom, a kontrola na velikom natjecanju za nula bodova.IvyTeasdale wrote:procitala clanak od nekog novinara. Kaze da je kontrola nula bodova. Mozes unijeti sto hoces. Dobro da jos nisu bombu unijeli. Ah,ti Francuzi :/gargamel0101 wrote:Nego zna li se kako su uspjeli unjeti sve to na stadio?
2015-07-23
sada bi isilovci mogli učit od ovih pa na slijedećoj tekmi bacat bombe...
2014-12-30
A ja cijelo vrijeme mislio da su to Rusi. Trebao mi je Putin reći da su to ipak Amerikanci. Čak sam i pomislio da su oni ruski huligani osiguranje koje je Rusija poslala, a kad ono ćorak.Starhemberg wrote:
Nema veze, SAD je supersila, Captain America to the rescue :) uskoro u kinu do vas.
2015-07-23
marcellus wrote:Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.
I naravno da su krive baklje za oba gola...i onaj prije njih i onaj poslje.
Jebeni balkanski mentalitet i povlačenje nazad pola sata prije kraja.
Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.
ajde neko da kaže u čemu je stvar... jugo škola nogometa, kad daš gol zabij se pred svoja vrata
igranje rukom nema veze s huliganima, jebiga, penal ko penal, sami pali sami se ubili
a nisam primijetio da smo bili nešto puno bolji od čeha 2:2 je realno, a moglo je bit 2:1 da nije bilo penala
huligani će sad bit izgovor jbga
Ma rezultat je tu najmanje bitan...on je dobar u smislu ostvarenja cilja ionako, a koliko znam igrači nisu niti tražili alibi u prekidu mada je evidentno bilo kako su potreseni razvojem događaja i to je svakako moralo imati utjecaja na koncentraciju što su priznali čak i iz protivničke ekipe svjesni da su do tada bili potpuno nadigrani...ali sukus svega je da će ovo vjerojatno značiti izbacivanjem iz natjecanja na ovaj ili onaj način... igrači su tog svjesni i zbog toga ovo nepovratno narušava atmosferu i moral za nastavak natjecanja...oni sami nisu krivi za ovo sranje u nogometu, a ni pristupom igri nisu zaslužili da ih se pljuje, samo se mogu s pravom svi zajedno zapitati ima li to uopće više smisla....jer ja nisam čuo nikada do sada da je netko na ovakav način sabotirao vlastitu reprezentaciju zbog neslaganja s time tko istu vodi...to je isključivo hrvatski specijalitet kao i stoljećima njegovan kult veleizdajnistva.... oduvijek nas se moglo kupiti za ogledala i šarene kamenčiće.......
darth_vader-
2014-04-17
I ti si jutros rano pio? Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari. Kakvi Jugoslavi??? Jugoslaveni i 1990-te kad su bili najpodijeljeniji nisu Jugoslaviji na SP u Italiji radili pizdarije.flumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
rusi su u kurcu jer je napokon netko istukao engleze kada su radili pizdarije u gostima. ne mogu se uspoređivati s nama jer su to nacionalisti koji su prestali raditi gluposti nakon prvog kola jer im je zaprijetilo izbacivanje. u drugom kolu nisu ni čašu razbili... s nama se ne može nitko uspoređivati jer su nama krivi svi osim mamića i njegovih sponzora...jastreb wrote:I ti si jutros rano pio? Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari.flumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jastreb wrote:I ti si jutros rano pio? Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari. Kakvi Jugoslavi??? Jugoslaveni i 1990-te kad su bili najpodijeljeniji nisu Jugoslaviji na SP u Italiji radili pizdarije.flumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
Aj Jastrebe ne jebi...na čelu im pisalo, a iskaznice HDZ i HSP-a i džepa ispadale...ja se nadam da ovo nema veze s politikom jer bi moglo lako dovesti i do puno većih sranja, nego da se radi samo o nakupini klosara kojima treba samo dobro rebra prebrojiti....
darth_vader-
2014-04-17
e? ti ih znaci poznas i nista ne poduzimas kontra njih?jastreb wrote: Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari. Kakvi Jugoslavi???
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Poznajem taj polusvijet i 100% sam siguran da se radi o deklariranim desničarima,ustašama. Nisu to pravaši i HDZ-ovci,nego jednostavno divljaci koji mrze sve živo. No ni u kojem slučaju se ne radi o nekakvim Milanovićevim igračima.jasambrend wrote:jastreb wrote:I ti si jutros rano pio? Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari. Kakvi Jugoslavi??? Jugoslaveni i 1990-te kad su bili najpodijeljeniji nisu Jugoslaviji na SP u Italiji radili pizdarije.flumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
Aj Jastrebe ne jebi...na čelu im pisalo, a iskaznice HDZ i HSP-a i džepa ispadale...ja se nadam da ovo nema veze s politikom jer bi moglo lako dovesti i do puno većih sranja, nego da se radi samo o nakupini klosara kojima treba samo dobro rebra prebrojiti....
To nema šanse.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma jok...isusivanje mocvare na Jovanovicev i Milanovicev nacin...jastreb wrote:No ni u kojem slučaju se ne radi o nekakvim Milanovićevim igračima.
To nema šanse.
kao ni podmetanje afera vladi nakon izgubljenih izbora...ne, uopce...tko ne vidi poveznicu, taj namjerno ignorira cinjenice.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
indetificirati stoku i javno ih imenovati i osramotiti kao sto je stoka osramotila reprezentaciju
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Da bi rijec reko...Clone Stormtrooper wrote:indetificirati stoku i javno ih imenovati i osramotiti kao sto je stoka osramotila reprezentaciju
flumen-
2015-08-21
Ma kakviu desničari?? Desničari nikada ne napadaju svoju zemlju. Tio je specijalitet ljevice mada u ovom slučaju kažem da to nema veze ni sa ljevicom nego isključivo sa krkanlukom nagore vrste.jastreb wrote:I ti si jutros rano pio? Svi ovi što su bacali baklje su deklarirani desničari. Kakvi Jugoslavi??? Jugoslaveni i 1990-te kad su bili najpodijeljeniji nisu Jugoslaviji na SP u Italiji radili pizdarije.flumen wrote:Rezultat nije bitan. Bitno je da smo se uz Ruse pokazali kao najzaostaliji i najprimitivniji narod u Evropi. Prokleti komunisti, jugoslavi i svi ostali neprijatelji Hrvatske drzave i Hrvatskog naroda na celu sa Milanovicem i njegovim teroristima. Koliko vam je platio smradovi da uvijek iznova sramotite ovu napacenu zemlju?
Guest- Guest
Ovi na kockice, jesu li to ljevičari ili desničari?
crvenkasti-
2014-04-17
jasambrend wrote:Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.
Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.
I naravno da su krive baklje za oba gola...i onaj prije njih i onaj poslje.
Jebeni balkanski mentalitet i povlačenje nazad pola sata prije kraja.
Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.
HNS pederi i svi 'navijači' od prvenstva do prvenstva.
A gle te spike isto prodaj retardima koji ne znaju nabrojati prvih 11 Hajduka ili Dinama, ali zato znaju svu svoju energiju upotrebljavati za čistu destrukciju...jer da su imalo pamentni i suvisli skuzili bi da će ovo proizvesti kontraefekt i da su izgubili ikakav legitimitet i podršku javnosti za borbu kontra mafije...znaju biti hrabri samo u čoporu, a pojedinačno su nule...za Hajduk navijam od kad znam za sebe, prosao sam dosta utakmica i uvijek sam drhtao više zbog Hajduka, nego reprezentacije....i pogodi što, ova nakupina uzurpatora koja po ničemu nije dokazala da je bolja od Mamića uspjela je postići da se lagano pocinjem distancirati od tog kluba što mi je nekad bilo nezamislivo...jer ni povijest tog kluba nije započela kad je taj olos iz picke ispao pa neće valjda s njima ni završiti....
Ma podrška je do sada bila čudo. Di je ta javnost bila na prosvjedima, di je bila potpora te javnosti kada su ignorirane presude i kolo se nastavljalo...
Distancu napravi, ko ti smeta. Ovi momci iz svih krajeva imaju muda se boriti za ono u što viruju, a ostatak naroda nažalost ne, samo priča sebi u bradu
Page 19 of 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 19 of 21