Hrvatska vs Češka
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Hrvatska vs Češka
A ja samo podsjetio na ozbiljnost situacije. Game over.KWAChance4668 wrote:Ja se ne zezam. Samo iznosim svoje namjere. Mislim ozbiljnije od SDP-a. Prijavit ću te.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne bih ja Eru preozbiljno shvatio..
Prvo..jako puno tudjim qurcem,gloginje mlati,a u praksi je svima pun qrc svega,samo se trude prezivjeti..nikom nije do nekog brutalnog obracuna,a narocito jer i svaka batina,dva kraja ima,pa je i pejbek za ocekivati...
Prvo..jako puno tudjim qurcem,gloginje mlati,a u praksi je svima pun qrc svega,samo se trude prezivjeti..nikom nije do nekog brutalnog obracuna,a narocito jer i svaka batina,dva kraja ima,pa je i pejbek za ocekivati...
Guest- Guest
Batina će u ovom slučaju imti samo jedan kraj, vjeruj mi na riječ...Ne pričam napamet, već na temelju iskustva.bogomdani wrote:Ne bih ja Eru preozbiljno shvatio..
Ero,ćil aut.. tko se matja latja..znas kako dalje ide...Ero wrote:Batina će u ovom slučaju imti samo jedan kraj, vjeruj mi na riječ...Ne pričam napamet, već na temelju iskustva.bogomdani wrote:Ne bih ja Eru preozbiljno shvatio..
Guest- Guest
Prije bih rekao kama. I malj.Ero wrote:Čakija je unas nešto drugo...Nekima kalkulator služi za obračun, onim mojim čakija.jastreb wrote:Zar Češku još nisu nazvali Čekija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O tome ti i govorim. Postoji samo jedna batina, zato me čudi šta pričaš...bogomdani wrote:Ero,ćil aut.. tko se matja latja..znas kako dalje ide...Ero wrote:Batina će u ovom slučaju imti samo jedan kraj, vjeruj mi na riječ...Ne pričam napamet, već na temelju iskustva.bogomdani wrote:Ne bih ja Eru preozbiljno shvatio..
Opet ti kažem, znam o čemu pričam...Zažalit će onaj tko je sve ovo pokrenuo.
i to.jastreb wrote:Prije bih rekao kama. I malj.Ero wrote:Čakija je unas nešto drugo...Nekima kalkulator služi za obračun, onim mojim čakija.jastreb wrote:Zar Češku još nisu nazvali Čekija?
Ero,ne zakuwaway sa sigurne daljine,nije fer...pusti nek gravitacija odradi svoje..Ero wrote:O tome ti i govorim. Postoji samo jedna batina, zato me čudi šta pričaš...bogomdani wrote:Ero,ćil aut.. tko se matja latja..znas kako dalje ide...Ero wrote:Batina će u ovom slučaju imti samo jedan kraj, vjeruj mi na riječ...Ne pričam napamet, već na temelju iskustva.bogomdani wrote:Ne bih ja Eru preozbiljno shvatio..
Opet ti kažem, znam o čemu pričam...Zažalit će onaj tko je sve ovo pokrenuo.
Guest- Guest
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 21 of 21