ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska vs Češka

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Go down

Hrvatska vs Češka - Page 20 Empty Re: Hrvatska vs Češka

Post by Riplex 18/6/2016, 14:10

jasambrend wrote:
Riplex wrote:Odmah sam dao prognozu i pogodio. I drago mi je što jesu.

Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.

I naravno da su krive baklje za oba gola...i onaj prije njih i onaj poslje.
Jebeni balkanski mentalitet i povlačenje nazad pola sata prije kraja.
Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.

HNS pederi i svi 'navijači' od prvenstva do prvenstva.

A gle te spike isto prodaj retardima koji ne znaju nabrojati prvih 11 Hajduka ili Dinama, ali zato znaju svu svoju energiju upotrebljavati za čistu destrukciju...jer da su imalo pamentni i suvisli skuzili bi da će ovo proizvesti kontraefekt i da su izgubili ikakav legitimitet i podršku javnosti za borbu kontra mafije...znaju biti hrabri samo u čoporu,  a pojedinačno su nule...za Hajduk navijam od kad znam za sebe, prosao sam dosta utakmica i uvijek sam drhtao više zbog Hajduka, nego reprezentacije....i pogodi što, ova nakupina uzurpatora koja po ničemu nije dokazala da je bolja od Mamića uspjela je postići da se lagano pocinjem distancirati od tog kluba što mi je nekad bilo nezamislivo...jer ni povijest tog kluba nije započela kad je taj olos iz picke ispao pa neće valjda s njima ni završiti....

Ma podrška je do sada bila čudo. Di je ta javnost bila na prosvjedima, di je bila potpora te javnosti kada su ignorirane presude i kolo se nastavljalo...

Distancu napravi, ko ti smeta. Ovi momci iz svih krajeva imaju muda se boriti za ono u što viruju, a ostatak naroda nažalost ne, samo priča sebi u bradu

Riplex

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Riplex 18/6/2016, 14:13

jasambrend wrote:
marcellus wrote:

Sada svi ljuti i ogrčeni, a prate nogomet samo 3 tjedna svako 2 godine uz Konzum pjesmice....De me nemojte.

Favoriti? Čega? Koga? Španjolci su pokazali kako prave momčadi igraju, kada si jači satereš do kraja, pa ti bog isus nemore smetat.

ajde neko da kaže u čemu je stvar... jugo škola nogometa, kad daš gol zabij se pred svoja vrata

igranje rukom nema veze s huliganima, jebiga, penal ko penal, sami pali sami se ubili

a nisam primijetio da smo bili nešto puno bolji od čeha 2:2 je realno, a moglo je bit 2:1 da nije bilo penala

huligani će sad bit izgovor jbga

Ma rezultat je tu najmanje bitan...on je dobar u smislu ostvarenja cilja ionako,  a koliko znam igrači nisu niti tražili alibi u prekidu mada je evidentno bilo kako su potreseni razvojem događaja i to je svakako moralo imati utjecaja na koncentraciju što su priznali čak i iz protivničke ekipe svjesni da su do tada bili potpuno nadigrani...ali sukus svega je da će ovo vjerojatno značiti izbacivanjem iz natjecanja na ovaj ili onaj način... igrači su tog svjesni i zbog toga ovo nepovratno narušava atmosferu i moral za nastavak natjecanja...oni sami nisu krivi za ovo sranje u nogometu,  a ni pristupom igri nisu zaslužili da ih se pljuje, samo se mogu s pravom svi zajedno zapitati ima li to uopće više smisla....jer ja nisam čuo nikada do sada da je netko na ovakav način sabotirao vlastitu reprezentaciju zbog neslaganja s time tko istu vodi...to je isključivo hrvatski specijalitet kao i stoljećima njegovan kult veleizdajnistva.... oduvijek nas se moglo kupiti za ogledala i šarene kamenčiće.......
Krivi su jer a nisu rekli o sranju koje se događa nego sudjeluju u tom kolu

2015-07-27

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 18/6/2016, 14:19

ebte ni'ko nije primjetio da su NATO saveznici odali tribute našima u kasnijem terminu?

Pada HNS! Osmansko je uz nas!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2016, 14:30

n_razbojnik wrote:ebte ni'ko nije primjetio da su NATO saveznici odali tribute našima u kasnijem terminu?

Pada HNS! Osmansko je uz nas!
Efes se ne prodaje kod nas. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 18/6/2016, 14:32

Zar Češku još nisu nazvali Čekija?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 18/6/2016, 14:37

Riplex wrote:
jasambrend wrote:
marcellus wrote:

ajde neko da kaže u čemu je stvar... jugo škola nogometa, kad daš gol zabij se pred svoja vrata

igranje rukom nema veze s huliganima, jebiga, penal ko penal, sami pali sami se ubili

a nisam primijetio da smo bili nešto puno bolji od čeha 2:2 je realno, a moglo je bit 2:1 da nije bilo penala

huligani će sad bit izgovor jbga

Ma rezultat je tu najmanje bitan...on je dobar u smislu ostvarenja cilja ionako,  a koliko znam igrači nisu niti tražili alibi u prekidu mada je evidentno bilo kako su potreseni razvojem događaja i to je svakako moralo imati utjecaja na koncentraciju što su priznali čak i iz protivničke ekipe svjesni da su do tada bili potpuno nadigrani...ali sukus svega je da će ovo vjerojatno značiti izbacivanjem iz natjecanja na ovaj ili onaj način... igrači su tog svjesni i zbog toga ovo nepovratno narušava atmosferu i moral za nastavak natjecanja...oni sami nisu krivi za ovo sranje u nogometu,  a ni pristupom igri nisu zaslužili da ih se pljuje, samo se mogu s pravom svi zajedno zapitati ima li to uopće više smisla....jer ja nisam čuo nikada do sada da je netko na ovakav način sabotirao vlastitu reprezentaciju zbog neslaganja s time tko istu vodi...to je isključivo hrvatski specijalitet kao i stoljećima njegovan kult veleizdajnistva.... oduvijek nas se moglo kupiti za ogledala i šarene kamenčiće.......
Krivi su jer a nisu rekli o sranju koje se događa nego sudjeluju u tom kolu
Upravo to kupljeni su
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/6/2016, 21:59

Čime? Premijama? Pa više zarade mesecno u klubovima, nego što bi dobli pa taman da postanu prvaci.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by max123 18/6/2016, 22:42

da se obavezno objave imena i prezimena tog anti hrvatskog OLOSA.ja sam siguran da ce se nac barem jedan hrvatski gavrilo...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by L'âme 18/6/2016, 23:19

jasambrend wrote:Čime? Premijama? Pa više zarade mesecno u klubovima, nego što bi dobli pa taman da postanu prvaci.
naravno

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 18/6/2016, 23:38

Evo jedan lijep komentar s Net.hr-a gdje je poprilično dobro artikuliran stav većine normalnih navijača (ultrasi su ionako postali izgleda samo interesne i polukriminalne skupine)...

Kao prvo..malo sam stariji od vecine Vas ali ne dovoljno da sam ishlapio,pa se tako ja zivo sjecam te 98 kada smo ostvarili najvece nogometne uspjehe nase zemlje.Svi cemo se sloziti da smo imali jebenu ekipu tih godina i po kvaliteti ali ono sto je jos vaznije i po gardu,,Da malo obrazujemo mladje nisu boban zuti,cigo i suker igrali zbog sebe nego zbog svih nas a kako je u to vrijeme bila jos ratna psihoza nije im padalo napamet da se ne bore..jer ako smo se mi mogli borit sa puskama da oni mogu na travnjaku tako su oni vracali nama..da povucemo paralelu i ovi danasnji decki se bore za Nas i iako vise nema ratne psihoze stanje u drzavi nam je debelo u k i radost i ponos kada decki igraju onako sa mudima vecini nas vracaju osmjeh na lice. Da li su maminjo i brand problemi hrvatskog nogometa pa naravno da JESU. Pretpostavljam da medju vama ima i inteligentnih i da su vec uvidjeli da su maminju kako on sam kaze naletjeli na volej,jer umjesto da te pare koje odvajate radeci po skveru baustelama prodajom dopa ili kako vec ste dali Pavaskovicu,Nobilu ili bilo kom tko moze artikulirati ono sto vi pokusavate Vi idete silom-e tu dolazimo do zajeba..Isto kao i svi vi znam da je maminjo pun ko brod i da ga je tesko pravno sjebat ali jos mi je jasnije da radeci sranja koja radite vec dugo stete samo vama a u ovo slucaju i svia nama.Jer dozvolili ste da vam nabiju jebenu zamjenu teze i od najveceg huligana kakav je maminjo napravili ste zrtvu koja se danas slatko smije a vi ce te guliti robiju i to kako pisu jebenu a za koga? za Hrvatsku? Ne dragi navijaci..robijat cete zbog sebe jer ste dozvolili jos jednom DA VAS NAVUKU NA TANAK LED I DA NAPRAVE ZAMJENU TEZE DA OD NAJVECIH PROBLEMA U NOGOMETU POSTANU ZRTVE, Zato Vas molim gospodo navijaci shvatite da prekidom tekme ili izbacivanjem repke-ne postize se nista-osim navlacenja bijesa na sebe normalnih ljudi koje bole k i za maminja i branda koji samo zele uzivat u nogometu. Mozda ja gledam nogomet malo drugacijim ocima nego vecina u hrvatskoj a kako moje misljenje i nije vazno mogu slobodno i mirne duse reci-da imamo jebenu sansu da osvojimo euro-DA,DA OSVOJIMO EURO,jer ovi decki uz svu svoju kvalitetu konacno imaju i gard ekipe iz 98 a po mom skromnom misljenu da se 98 bosanac nije ukenjo i da je izvuko bobana kad ovaj nije mogo hodat bili bi i sv prvaci te 98. i sad 20 godina nakon toga imamo sve jebene preduvjete za tuc se sa najvecima a vi zbog maminja i branda nama svima oduzimate to.? Zato Vas ponizno molim Dajmo nasim deckima podrsku i mir da igraju ,a borbu prepustite pravnicima (iako znam da nemate u njih povjerenja kao i ja) ali to Vam je jedini zakonski i demokratski nacin borbe dragi Navijaci da zavrsim pa tko shvatio- shvatio.. Ima slogan:pendrek lomi kosti srce ne-TOCNO samo nemojte dozvoliti da Vam se mi obicni navijaci popisamo na to srce za koje znam da je Hrvatsko i Veliko Sa postovanjem
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 18/6/2016, 23:42

Dobar komentar..

:-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/6/2016, 10:43

Haha bit' prvaci čuj to...

Može ,ako se tata spusti na klupu lično i potplati svih ovih 5-6 koji su karakterno mrve bolji

Dobili Tursku i odma' se zaziva 98-a majkomila

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by kic 19/6/2016, 10:45

http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 19/6/2016, 10:48

kic wrote:http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/

De nemoj o ovome, nego ka'će imena?!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 19/6/2016, 11:45

kic wrote:http://www.jutarnji.hr/arhiva/jurica-pavicic-od-ovog-tjedna-u-hrvatskoj-zakoni-vise-ne-vrijede.-nakon-onog-sto-se-dogodilo-ovog-tjedna-nista-nece-biti-isto/99361/

[size=41]No, do ovog tjedna nikad se nije dogodilo da jedan zakon - izglasan, pečatiran, urudžbiran i objavljen u Narodnim novinama - zajednica naprosto ignorira kao da i ne postoji...............[/size][size=41]Nogometnom se savezu taj zakon ne sviđa. Oni misle da je neustavan. Oni misle da se na njih ne odnosi. A pošto tako misle - rekao je ovog tjedna na presici njihov izvršni predsjednikDamir Vrbanović - oni će taj zakon ignorirati.[/size]
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Ero 19/6/2016, 12:24

jastreb wrote:Zar Češku još nisu nazvali Čekija?
Čakija je unas nešto drugo...Nekima kalkulator služi  za obračun, onim mojim čakija. B-) :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2016, 12:28

Ero wrote:
Čakija je unas nešto drugo...Nekima kalkulator služi  za obračun, onim mojim čakija. B-) :D
Prijetiš hladnim oružjem. Nota bene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2016, 12:29

IvyTeasdale wrote:Dobar komentar..

:-)
Izvrstan!!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 19/6/2016, 12:30

KWAChance4668 wrote:
Ero wrote:
Prijetiš hladnim oružjem. Nota bene.
Samo iznosim činjenice... :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2016, 12:31

Ja se ne zezam. Samo iznosim svoje namjere. Mislim ozbiljnije od SDP-a. Prijavit ću te.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 19/6/2016, 12:33

KWAChance4668 wrote:Ja se ne zezam. Samo iznosim svoje namjere. Mislim ozbiljnije od SDP-a. Prijavit ću te.
A ja samo podsjetio na ozbiljnost situacije. Game over. B-) :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Back to top

- Similar topics