Hrvatska vs Češka
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
Oni iz Livna i Duvna su branitelji, a ovi drugi su antifašisti.KWAChance4668 wrote:Ovo su tvoji iz Livna. Možda Duvna. Ili pak Govna.Ero wrote:Longi? Deboto? znate li nekog od ovih?
cije..mi ercegbosnaci kakva god govna bila NIKAD nismo bili IZDAJNCI.vi nikad niste prestali biti orjunasi.ebo vam poglavnik mater IZDAJNICKU.dabogda vas italija opet vratila matici..KWAChance4668 wrote:
Sjeme vam se genocidno zatrlo, dabogda.
Last edited by max123 on 17/6/2016, 20:43; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:Hrvatska ce ispusit idiote.ko vam je kriv kad neznate napravit nogometasa,dok ih mamic tiska ko na traci..RayMabus wrote: a mamićev HNS će ispušit lijepu kaznu i to je sve.
Smiri živce.....nije ti to zdravo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Puši kurac, trolle ustaški retardirani.Ero wrote:Oni iz Livna i Duvna su branitelji, a ovi drugi su antifašisti.KWAChance4668 wrote:Ovo su tvoji iz Livna. Možda Duvna. Ili pak Govna.Ero wrote:Longi? Deboto? znate li nekog od ovih?
Ajmo Admini, sad meni ban. Avec plaisir.
Guest- Guest
jel se oglasio karamarko ?
dok je on bio glavni ovakve stvari nisu prolazile
on nista ne bi vidio
dok je on bio glavni ovakve stvari nisu prolazile
on nista ne bi vidio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
frakcija wrote:veber wrote:pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
tu su složni, pa su se onda malo pokefali. reda radi.
A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..
nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanje
Kuku lele - Diler i svodnik našao tebe ( nevinu mladu naivnu )
stari te branio, diler i makro te napao nožem..............noooo
Nogometaš ( tamo neki propali....zaljubljen u tebe ) doletio i sa jednim visokim - majgeri-
i potirao klijenta. Oooooooo iebemu sponzore, nikako na kraj sa njiman
..........................samo naprid
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dokle je doslo da vas longi smiruje
hah, koji ste vi retardi u PM
hah, koji ste vi retardi u PM
betty.boop-
2015-01-23
Yehudi wrote:frakcija wrote:veber wrote:pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
tu su složni, pa su se onda malo pokefali. reda radi.
A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..
nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanje
Kuku lele - Diler i svodnik našao tebe ( nevinu mladu naivnu )
stari te branio, diler i makro te napao nožem..............noooo
Nogometaš ( tamo neki propali....zaljubljen u tebe ) doletio i sa jednim visokim - majgeri-
i potirao klijenta. Oooooooo iebemu sponzore, nikako na kraj sa njiman
..........................samo naprid
đehudi dosta.
AJde smirite se svi. Mene uvatija smij kad sam vidija baklje.
Di vam je mladost ?
Di vam je mladost ?
2014-04-11
ako se cak i ispostavi da nisu tovari imali udio u ´sramotnoj raboti.ova SRAMOTA ostaje vjecno..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:cije..mi ercegbosnaci kakva god govna bila NIKAD nismo bili IZDAJNCI.vi nikad niste prestali biti orjunasi.ebo vam poglavnik mater IZDAJNICKU.dabogda vas italija opet vratila matici..KWAChance4668 wrote:
Sjeme vam se genocidno zatrlo, dabogda.
Starhi, može onda i ovo? Da bude fer s obje strane.
Guest- Guest
max123 wrote:ciovo,split,dalmacija,IZDAJNICI...KWAChance4668 wrote:Ti iz Livna, Duvna i Govna vikali su 'za dom spremni' na Jelačić placu. To su Erini.
Bosančuga serenda
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
"Bravo, Vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo", napisala je predsjednica putem svoje službene Facebook stranice osvrnuvši se na huliganski ispad dijela navijača na netom završenoj utakmici Hrvatske i Češke u Francuskoj.
a taman dobila + od mene
nikad na zelenu granu s tugom zuta voca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
max123 wrote:ako se cak i ispostavi da nisu tovari imali udio u ´sramotnoj raboti.ova SRAMOTA ostaje vjecno..
2014-04-11
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 10 of 21