Hrvatska vs Češka
Page 9 of 21
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
frakcija wrote:inače , ima ovde po splitu likova šta in je glavni životni doseg zabrana prisustvovanja utakmicama, i likovi 40+
se kujče time..ono znaš ti ko san ja..iman brale zabranu još od deves prve..
............pa onda još pita : A dis ti bije devesprve...........u Sloveniji ili Minken bojna..."
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
da odleže 10g u zatvoru imali bi se čime kurčit.frakcija wrote:inače , ima ovde po splitu likova šta in je glavni životni doseg zabrana prisustvovanja utakmicama, i likovi 40+
se kujče time..ono znaš ti ko san ja..iman brale zabranu još od deves prve..
imaš takve i u zg.
2014-12-30
Ne izazivaj.max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
Guest- Guest
KWAChance4668 wrote:BAN!!!!max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
A što reći... Svakakve moralne nakaze bauljaju uokolo.
Guest- Guest
pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
tu su složni, pa su se onda malo pokefali. reda radi.
2014-12-30
KWAChance4668 wrote:
Gle natpisa - Livno!
dobro je ,
ocekivao sam zloglasne matematicare FER-a
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A dobio je i oštru opomenu. Što jes-jes.Vegvísir wrote:KWAChance4668 wrote:BAN!!!!max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
A što reći... Svakakve moralne nakaze bauljaju uokolo.
Guest- Guest
a najluđi mi je Lalić koji beatificira Rasu u svojoj knjžici..A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanjeveber wrote:pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
naime tata je imao fix ideju da će preodgojit torcidu i ovodio ih doma na juhicu, al su sve popalili, a on optužio rasu
Last edited by frakcija on Fri 17 Jun - 20:37; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
debotoijusto wrote:KWAChance4668 wrote:
Gle natpisa - Livno!
dobro je ,
ocekivao sam zloglasne matematicare FER-a
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ciovo,split,dalmacija,IZDAJNICI...KWAChance4668 wrote:Ti iz Livna, Duvna i Govna vikali su 'za dom spremni' na Jelačić placu. To su Erini.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Aj smirite strasti. Izaša Modrić srednji vez pao , obrambeni i napadaci ne idu zajedno ako braniš rezultat , udarac glavom odlican gol i onda igranje rukom i jedanjestarac .......nemaju baklje sa time ništa .....da je utakmica prekinuta ok al nije i to je dobro a mamićev HNS će ispušit lijepu kaznu i to je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti se isto smiri. Još jednom bilo koje od vas dvoje vidim s izletom, imate i let.KWAChance4668 wrote:Sjeme vam se genocidno zatrlo, dabogda.max123 wrote:
Guest- Guest
jel to oni siptar sto roditelji prodavali drvene caplje turistima kao suvenir iz splita ?frakcija wrote:a najluđi mi je Lalić koji beatificira Rasu u svojoj knjžici..A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanjeveber wrote:pa imali su...kic wrote:max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
naime tata je imao fix ideju da će preodgojit torcidu i ovodio ih doma na juhicu, al su sve popalili, a on optužio rasu
2014-04-12
Ero wrote:Longi? Deboto? znate li nekog od ovih?
slabo poznam te nasilne desnicare , raspitaj se malo kod svojih
2014-04-12
Hrvatska ce ispusit idiote.ko vam je kriv kad neznate napravit nogometasa,dok ih mamic tiska ko na traci..RayMabus wrote: a mamićev HNS će ispušit lijepu kaznu i to je sve.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
preodgojio bi ih ja.frakcija wrote:a najluđi mi je Lalić koji beatificira Rasu u svojoj knjžici..A raso bio glavni diler, narkoman svodnik..jednom mene napao nožem jer se zakačio s mojim starim..nogometaš rosso mu izbio nož iz ruke nogom, a ja nastavila jednoliko ubrzano pravocrtno gibanje
tucanjem kamenom...
eru bi im stavio za nadzornika.
2014-12-30
Ovo su tvoji iz Livna. Možda Duvna. Ili pak Govna.Ero wrote:Longi? Deboto? znate li nekog od ovih?
Last edited by KWAChance4668 on Fri 17 Jun - 20:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 9 of 21