Hrvatska vs Češka
Page 6 of 21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
I mene rasplakale fotke Srne koji plače...Vegvísir wrote:kic wrote:na kraju možemo biti zadovoljni bodom, aj, možda je i dobro da ne polete previše, s druge strane, valjda neće ni potonit sad :/
Ma čime zadovoljni? Kapetan sa sprovoda maltene dolazi igrati, trse se, igraju fenomenalno i onda stoka sjebe epski. Bilo bi pravo jebeno čudo da ne potonu.
Guest- Guest
ta stoka da ima malo mozga bi se trebala sramiti sebe do kraja života,to što su napravili stotine drugih pametnih,vrijednih i normalnih trebaju duže vrijeme popravljatiVegvísir wrote:kic wrote:na kraju možemo biti zadovoljni bodom, aj, možda je i dobro da ne polete previše, s druge strane, valjda neće ni potonit sad :/
Ma čime zadovoljni? Kapetan sa sprovoda maltene dolazi igrati, trse se, igraju fenomenalno i onda stoka sjebe epski. Bilo bi pravo jebeno čudo da ne potonu.
vili40-
2015-08-02
Vegvísir wrote:kic wrote:Vegvísir wrote:kic wrote:na kraju možemo biti zadovoljni bodom, aj, možda je i dobro da ne polete previše, s druge strane, valjda neće ni potonit sad :/
Ma čimezadovoljni? Kapetan sa sprovoda maltene dolazi igrati, trse, igraju fenomenalno i onda stoka sjebe epski. Bilo bi pravo jebeno čudo da ne potonu.
mislio sam, potonu u odnosu na sljedeće tekme..
evo na Njemačkom TVu, Klasnić iznenađen i srami se, zaš se Hrvati tuku međusobno i kakve su to gluposti.. Kahn u šoku, da smo dobili bili bi mu prvi favoriti..
Pa mislila sam i ja na sljedeće tekme.
nema straha, Šimunić je u stožeru, otpjevat će operu i heads up a jebo vas, tek je druga tekma.
veber wrote:nije mi jasno da to ne mogu spriječiti. pa zna se tko su huligani, strpat ih u zatvor na duže vrijeme...Starhemberg wrote:Ma ova stoka je sve pokvarila, sramota...kic wrote:Česi nisu zaslužili bod, ne mogu čak ni Vidu okriviti baš za ovaj poklon, ne čini mi se fer..
kako ces strpat u zatvor pobogu
jos jucer su isti bili nasi navijaci u fantasticnoj atmosferi
a oni koji primjete neprimjerno navijanje optuzivani za...dopuni sam
sad dobro dodje ona poslovica , sijes/zanjes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
daj odjebi s glupim komentarima.Ero wrote:Odkud im bengalke?
Pederi. Ili antifa.
znam da ti je drago što smo spušili...
2014-12-30
"Four goals, one penalty, play stopped after flares thrown on the pitch and Croatia fans fighting among themselves..."
Guest- Guest
ajd ne seri, zna se tko su huligani.debotoijusto wrote:
2014-12-30
Jednostavno ih treba skupiti u avion.....i pobacati bez padobana u Sredozemlje...
darth_vader-
2014-04-17
A Orepić s policijom lovi 'ercegovce po j. Dalmaciji...Nema se vremena ni resursa za ustavit parsto huligana. Za njih su svi znali, osim policija, mislim Orepić.
opet ti?Ero wrote:A Orepić s policijom lovi 'ercegovce po j. Dalmaciji...Nema se vremena ni resursa za ustavit parsto huligana. Za njih su svi znali, osim policija, mislim Orepić.
moja ex nije hercegovka pa su došli kod mene provjerit jel živi na toj adresi.
odjebi s glupostima.
2014-12-30
Ko Mamić on je pravi neimarvili40 wrote:ta stoka da ima malo mozga bi se trebala sramiti sebe do kraja života,to što su napravili stotine drugih pametnih,vrijednih i normalnih trebaju duže vrijeme popravljatiVegvísir wrote:kic wrote:na kraju možemo biti zadovoljni bodom, aj, možda je i dobro da ne polete previše, s druge strane, valjda neće ni potonit sad :/
Kermit-
2014-04-17
Ero wrote:Odkud im bengalke?
Pederi. Ili antifa.
ae
zasigurno ozloglasena skupina sa sjevera , strah plokita i neslanovca , gay hooligan boys
kad se oni popnu na stangu sjevera u koznim nakurnjacima protivnik se sledi
2014-04-12
ne vjerujem. s budalama i masom budala se ne ideš tući...kic wrote:vrlo vjerojatno su ostali fizički napali ove što su počeli baklje bacat..
2014-12-30
naravno , uglavnom desnicariveber wrote:ajd ne seri, zna se tko su huligani.debotoijusto wrote:
2014-04-12
kic wrote:da vas preduhitrim, jer možda ne stignem gledati utakmicu
tko će biti:
ma koji je ovo kurac..........di ti je link ? Šta je ovo ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Moguće je i da su navijači St Etienne to napravili....U svakom slučaju vođe Torcide na obavijesni.......
darth_vader-
2014-04-17
Yehudi wrote:kic wrote:da vas preduhitrim, jer možda ne stignem gledati utakmicu
tko će biti:
ma koji je ovo kurac..........di ti je link ? Šta je ovo ?
aj ne zajebaji
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 6 of 21