Hrvatska vs Češka
Page 8 of 21
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
KWAChance4668 wrote:'Horrible to Watch'
Czech Republic 2-2 Croatia
Šta se čudite?
To vam je prava slika današnje Hrvatske.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
vuksadinare wrote:I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
Stoka...A ako se ustaovi da je Torcida imala prste u ovome...posrali su se za sva vremena...
darth_vader-
2014-04-17
Kako ono kažu, slika govori više od tisuću riječi.
Last edited by Ero on 17/6/2016, 20:25; edited 1 time in total
to je fer, ovi idu kao horda.frakcija wrote:fajt! Fajt! fajt! ajmo svak sa svakin.
2014-12-30
Jebo im Debeljak mater. Dabogda mu lupali limove za minimalac...max123 wrote:tovarska govna, 100%.jebo im ja mater orjunasku.didovi im bili cetnici unuci antihrvatski.jebo im mamic,suker i cila ercegovina mater IZDAJNICKU..
Ha ha ha
Šta da prvo komentiram ?
Ja sam zadovoljan rezultatom. Reka sam da Cesi nisu baš tako laki protivnik. I mislija sam da ce bit ovako nešta baš 2:2 .....dobro je.
A ovo s bakljama .....a ćuj Mamić and kompanije će imat manje love u kasi ....idemo dalje.
Šta da prvo komentiram ?
Ja sam zadovoljan rezultatom. Reka sam da Cesi nisu baš tako laki protivnik. I mislija sam da ce bit ovako nešta baš 2:2 .....dobro je.
A ovo s bakljama .....a ćuj Mamić and kompanije će imat manje love u kasi ....idemo dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zar sumnjaš ?jasambrend wrote:vuksadinare wrote:I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
Stoka...A ako se ustaovi da je Torcida imala prste u ovome...posrali su se za sva vremena...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
imali su.pas mater tovarski.ko im je kriv sto mamic pravi nogometase a tovari magarce...jasambrend wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
To je slike tvojih iz Livna, trolle!Ero wrote:KWAChance4668 wrote:'Horrible to Watch'
Czech Republic 2-2 Croatia
Šta se čudite?
To vam je prava slika današnje Hrvatske.
Guest- Guest
inače , ima ovde po splitu likova šta in je glavni životni doseg zabrana prisustvovanja utakmicama, i likovi 40+
se kujče time..ono znaš ti ko san ja..iman brale zabranu još od deves prve..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
KWAChance4668 wrote:
Gle natpisa - Livno!
A eto i vas izbosne ...aj neka
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A vjerojatno..budale...napravilox samo stetu sebi...potez ocajnika...da bi srusio mamica moras imati mase iza sebe...a to nemasjasambrend wrote:vuksadinare wrote:I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ti iz Livna, Duvna i Govna vikali su 'za dom spremni' na Jelačić placu. To su Erini.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
BAN!!!!max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
Guest- Guest
mi spljecki smo ekstrahirani I1B*max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
max123 wrote:triba poslat ove nase ercegovce u split da malo prociste taj antihrvatski smrad.ponest obavezno nekoliko iljada vrba...
a ako ispadne da je i BBB imao prste? slat ćemo kordune iz Rijeke ili Osijeka da pročiste ZG? wtf
frakcija wrote:inače , ima ovde po splitu likova šta in je glavni životni doseg zabrana prisustvovanja utakmicama, i likovi 40+
............pa onda još pita : A dis ti bije devesprve...........u Sloveniji ili Minken bojna..."
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 8 of 21