šššoping!!!
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: šššoping!!!
eto moje dvije torbe, ponosna sam na njih posebno! :* :))
prva je amadeus, druga je nedavno kupljena zarina, to je bila ljubav na prvi pogled
prva je amadeus, druga je nedavno kupljena zarina, to je bila ljubav na prvi pogled
phreaky-
2014-04-19
Macadamia Natural Oil maska za kosu
Naručila 2 Makeup Revolution palete, Essential Shimmers i Iconic 2, koje ću proslijediti kao dar i sebi uzela kist za blendanje, Sigma E35.
Naručila 2 Makeup Revolution palete, Essential Shimmers i Iconic 2, koje ću proslijediti kao dar i sebi uzela kist za blendanje, Sigma E35.
Guest- Guest
Kakva ti je ta maska,odskače li od ostalih drogerijskih?
Ja sam jako zadovoljna sa make up Revolution paletama...i osvojila sam na nagradnjaci 100 paletu njihovu,jedva čekam da stigne....
Ja sam jako zadovoljna sa make up Revolution paletama...i osvojila sam na nagradnjaci 100 paletu njihovu,jedva čekam da stigne....
Guest- Guest
Meni je to najdraža maska i uvijek joj se vraćam. Nisam je koristila u zadnje vrijeme (koristila sam jednu Pantene jer je dosta jeftinija pa da isprobam) i odmah mi se osjetilo na kosi da je postala metlastija. Danas ću je staviti na kakvih 15-20 minuta da mi vrati kosu u život. Ono što mi je jako bitno je to da nije preteška i ne zamasti mi kosu. I kao bonus - ima mi odličan miris.
Joj, ta njihova 100 paleta djeluje divno... jučer sam je baš gledala i mislila se pola sata da je uzmem ili ne, ali kist je ipak prevladao. Kad stigne, javi je li jednako dobra kao i manje i jesu li sjenila dobro pigmentirana pa je uzmem u idućoj narudžbi.
Joj, ta njihova 100 paleta djeluje divno... jučer sam je baš gledala i mislila se pola sata da je uzmem ili ne, ali kist je ipak prevladao. Kad stigne, javi je li jednako dobra kao i manje i jesu li sjenila dobro pigmentirana pa je uzmem u idućoj narudžbi.
Guest- Guest
Hoću...;)
MALE palete su odlično pigmentirane...matt essentiel mi je favorit...
MALE palete su odlično pigmentirane...matt essentiel mi je favorit...
Guest- Guest
Ova druga torba mi se sviđa
-malu crnu haljinu koja mi paše po svemu
-malu crnu haljinu koja mi paše po svemu
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Yves Rocher gel za tuširanje s kalifornijskim bademom.
Odličan mi je.
Odličan mi je.
losername- Posts : 7
2014-04-18
modra-
2014-04-17
phreaky-
2014-04-19
loreal manga maskara, mislim da se tako zove - ispravite me griješim li, fakat mi se ne da provjeravat gratis dobila neko smećkasto zlatnasto sjenilo, isto loreal
neutrogena gel za umivanje, rozi neki
neutrogena gel za umivanje, rozi neki
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50