Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
đekna...to je to
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ja ga poydravljam i neka se javi ako bude dolazio.Stanojko wrote:Steta. Kazi cica ga pozdravio i nek svrati malo... :)
No problemo! Prenijet ću mu vaše drugarske i bratske pozdrave.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vruć vetar, Majstorska radionica...epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
vuksadinare wrote:đekna...to je to
općenito juga je imala dobru kinematografiju ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Priče iz radionice.dzango wrote:Vruć vetar, Majstorska radionica...epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
Nego znate li koje je tri pjesme Oliver otpjevao na ekavici?
2014-04-22
Daj ne brij bez veze... "Sumorna jesen" je bila ZAKON!epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
reci..bosko buha..nastavi nizjastreb wrote:Priče iz radionice.dzango wrote:Vruć vetar, Majstorska radionica...epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
2015-09-08
Da. No Nepokoreni grad ipak nije dosegao neki veliki umjetnički domet. Usprkos odličnoj glumačkoj ekipi.provocator wrote:Daj ne brij bez veze... "Sumorna jesen" je bila ZAKON!epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
2014-04-22
...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
2015-09-08
Jako dobru ali jebiga... To se ne smije kazati a da ti ne zalijepe etiketu jugonostalgičara. Brdo dobrih filmova je u to vrijeme snimljeno za razliku od danas.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Ti imaš fb?jastreb wrote:No problemo! Prenijet ću mu vaše drugarske i bratske pozdrave.
Guest- Guest
A sad adio i pjesma iz serije Priče iz radionice.vuksadinare wrote:reci..bosko buha..nastavi nizjastreb wrote:Priče iz radionice.dzango wrote:Vruć vetar, Majstorska radionica...epikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
2014-04-22
Da,ali nisam baš neki veliki poklonik istoga. Eventualno kad si spijem se javljam curama i dosađujem im.Starhemberg wrote:Ti imaš fb?jastreb wrote:No problemo! Prenijet ću mu vaše drugarske i bratske pozdrave.
2014-04-22
...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
2015-09-08
'ne daj se floki'...je bila dobra djecja serija...uz smogovce
2015-09-08
Hajde da se volimo 1 je super opuštajuća komedija. 2 i 3 su već sranja.vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Najgore srpske komedije iz doba Juge su mi one o Sekuli.
2014-04-22
Nukad ne bih rekao da i tebe zahvatila groznica drustvenih mreza :)jastreb wrote:Da,ali nisam baš neki veliki poklonik istoga. Eventualno kad si spijem se javljam curama i dosađujem im.Starhemberg wrote:Ti imaš fb?jastreb wrote:No problemo! Prenijet ću mu vaše drugarske i bratske pozdrave.
Guest- Guest
Pa i nije. Jednom dnevno otvorim vidim ima li kakva poruka. I to je to. Ima i jedna stranica o ex Yu nogometu/fudbalu,gdje ako netko nešto ne zna,a ja znam napišem koju rečenicu o dotičnom igraču,treneru ili utakmici,i to je to.Starhemberg wrote:Nukad ne bih rekao da i tebe zahvatila groznica drustvenih mreza :)jastreb wrote:Da,ali nisam baš neki veliki poklonik istoga. Eventualno kad si spijem se javljam curama i dosađujem im.Starhemberg wrote:Ti imaš fb?jastreb wrote:No problemo! Prenijet ću mu vaše drugarske i bratske pozdrave.
2014-04-22
...opcenito u drugoj polovici osamdesetih je doslo do pada yu kinomatografije.....tad je prevladao sava m(k)rmakjastreb wrote:Hajde da se volimo 1 je super opuštajuća komedija. 2 i 3 su već sranja.vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Najgore srpske komedije iz doba Juge su mi one o Sekuli.
2015-09-08
Sjetio si se loših trenutaka poput Lepe Brene... Di su ti oni "bolji trenuci"? Što se njih nisi sjetio?vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Recimo, Balkanskog špijuna, Maratonaca, Ko to tamo peva... Zona Zamfirova, Munje... Ili one starije poput Sakupljača perja, Kad budem mrtav i beo...
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
Page 5 of 6