Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Jesu li bolje stare serije tipa "Velo misto" s legendama kao Milan Štrljić ili "Kud puklo da puklo" s današnjim modernim glumcima ko recimo Milan Štrljić?
"Velo misto" je imalo puno veći budžet ali se emitiralo samo u domaćem programu dok se "Puklo" vrti u pet stranih država (Srbija, Slovenija, Crna Gora, BiH i Emirati) i ima međunarodni renome.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kud_puklo_da_puklo_%28TV_serija%29
da zadovoljimo formu, vijest je da je netko od njih nedavno umro, ne znam točno tko, ali očekujem pomoć druga Jastreba:
http://net.hr/hot/zvijezde/preminuo-glumac-iz-serije-kud-puklo-da-puklo-iznenada-umro-u-59-godini/
"Velo misto" je imalo puno veći budžet ali se emitiralo samo u domaćem programu dok se "Puklo" vrti u pet stranih država (Srbija, Slovenija, Crna Gora, BiH i Emirati) i ima međunarodni renome.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kud_puklo_da_puklo_%28TV_serija%29
da zadovoljimo formu, vijest je da je netko od njih nedavno umro, ne znam točno tko, ali očekujem pomoć druga Jastreba:
http://net.hr/hot/zvijezde/preminuo-glumac-iz-serije-kud-puklo-da-puklo-iznenada-umro-u-59-godini/
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
jeli ovo zajebancija ?te države nisu strane,a osim toga ne može se ovaj kapitalističko-konzumeristički kič jeriti s umjetničkim dostignućima zlatne ere samoupravnog socijalizmaudba wrote: u pet stranih država (Srbija, Slovenija, Crna Gora, BiH )
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako nisu strane? Ajde, idi bez pasoša tamo, dolaze li oni ovamo bez pasoša osim kad dođu glasat pa imaju samo osobne? Ne. Osim tog aako gledaš seriju vidjet ćeš da nema tu konzumerizma, govori se o krvavom kruhu na hrvatskom selu. Zato i je tako negledana, serija.Iknar je gay wrote:jeli ovo zajebancija ?te države nisu strane,a osim toga ne može se ovaj kapitalističko-konzumeristički kič jeriti s umjetničkim dostignućima zlatne ere samoupravnog socijalizmaudba wrote: u pet stranih država (Srbija, Slovenija, Crna Gora, BiH )
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Serija je prepuna katolčadskih gluposti,za razliku od serije,,Najbolje godine'' gdje su se promovirale pozitivne stečevine hrvatskog antifašizma.udba wrote:Kako nisu strane? Ajde, idi bez pasoša tamo, dolaze li oni ovamo bez pasoša osim kad dođu glasat pa imaju samo osobne? Ne. Osim tog aako gledaš seriju vidjet ćeš da nema tu konzumerizma, govori se o krvavom kruhu na hrvatskom selu. Zato i je tako negledana, serija.Iknar je gay wrote:jeli ovo zajebancija ?te države nisu strane,a osim toga ne može se ovaj kapitalističko-konzumeristički kič jeriti s umjetničkim dostignućima zlatne ere samoupravnog socijalizmaudba wrote: u pet stranih država (Srbija, Slovenija, Crna Gora, BiH )
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zanimljivo mi je da je jezik u "Oštrovcu" praktično jednak onome šta se govori u mojoj
prvoj domovini. Valjda su i oni I1b*.
prvoj domovini. Valjda su i oni I1b*.
Kapelski kresovi i nema dalje
2014-04-15
"kud puklo" je takvo govno od serije, ne mogu vjerovati da to neko uopće gleda.
Nema ništa bez onog kad Boško opali is'puške i pokosi 2 iljade švaba....Nakon toga sve ti izgleda prazno, jelda?dawson wrote:"kud puklo" je takvo govno od serije, ne mogu vjerovati da to neko uopće gleda.
Violeta i Pegula, oni su mi bili simpa.
Guest- Guest
A tek Boro i Ramiz...Eva wrote:Violeta i Pegula, oni su mi bili simpa.
Gledao sam prvu sezonu i bila mi je dopadljiva. Drugu ne gledam jer se radnja redovito razvlači, ponavljaju se situacije, jednostavno pisci se zamore. Malo misto mi je bolje jer mu je radnja koncentriranija i nema zapletah koji se nikako ne razrješavaju. Zamjerka Malom mistu je što glumci jednako izgledaju 1930-ih i kasnih šezdesetih, nitko nije ostario.
Ero wrote:Nema ništa bez onog kad Boško opali is'puške i pokosi 2 iljade švaba....Nakon toga sve ti izgleda prazno, jelda?
Smanji malo ranorutarnji alkohol.
catabbath-
2015-08-22
Ramize, postiš li?dawson wrote:Ero wrote:Nema ništa bez onog kad Boško opali is'puške i pokosi 2 iljade švaba....Nakon toga sve ti izgleda prazno, jelda?
Smanji malo ranorutarnji alkohol.
Ero wrote:Ramize, postiš li?
Ne baš, gozbim ti se na kćeri
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Ero wrote:Ramize, postiš li?
Ne baš
Nema veze, kao da se ostali drže, smao nemoj rakijicu i slanine i allah će halaliti
2014-04-15
n_razbojnik wrote:
Nema veze, kao da se ostali drže, smao nemoj rakijicu i slanine i allah će halaliti
Poserem vam se na alaha i turske običaje
catabbath-
2015-08-22
Ja tis napredan već, šta će tebi ramazan, to je za ISIL i unedawson wrote:n_razbojnik wrote:
2014-04-15
"Antifašistička" tolerancija na djelu.dawson wrote:n_razbojnik wrote:
Regoč wrote:"Antifašistička" tolerancija na djelu.
Anitfašisti su znali kako treba postupati s islamstima zato ih Haso i poturice toliko mrze dan danas :). A vidim bi i danas tamo dosta ljudi trebalo lagano u neki obrazovni kamp zatvorenog tipa za preodgoj/deturcizaciju
catabbath-
2015-08-22
Bravo, bravo, svedi sve muslimane na teroriste, tako se provodi dehumanizacija tih ljudih.dawson wrote:Regoč wrote:"Antifašistička" tolerancija na djelu.
Anitfašisti su znali kako treba postupati s islamstima zato ih Haso i poturice toliko mrze dan danas :). A vidim bi i danas tamo dosta ljudi trebalo lagano u neki obrazovni kamp zatvorenog tipa za preodgoj/deturcizaciju
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
Page 1 of 6