Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Sjetio si se loših trenutaka poput Lepe Brene... Di su ti oni "bolji trenuci"? Što se njih nisi sjetio?vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
općenito juga je imala dobru kinematografiju ;) :D
Recimo, Balkanskog špijuna, Maratonaca, Ko to tamo peva... Zona Zamfirova, Munje... Ili one starije poput Sakupljača perja, Kad budem mrtav i beo...
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
....to ce jastreb spomenuti ne mogu mu oduzeti primat iz ex-yu encikopedije..ja se vise baziram na sport...on na filmprovocator wrote:Sjetio si se loših trenutaka poput Lepe Brene... Di su ti oni "bolji trenuci"? Što se njih nisi sjetio?vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Recimo, Balkanskog špijuna, Maratonaca, Ko to tamo peva... Zona Zamfirova, Munje... Ili one starije poput Sakupljača perja, Kad budem mrtav i beo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni su naročito interesantne bile serije krležijanskoga tipa,poput Putovanja u Vučjak ili Kiklopa.
Kiklop je snimljen po romanu Ranka Marinkovića,ali ima itekako krležijanski štih.
Dočim mi se serija Glembajevi,ne znam zašto,nije previše dojmila.
Kako ja ne bih bio ja,a da ne spomenem Ćopića,volio sam izuzetno i seriju 8.ofanziva,koja je snimljena po njegovom romanu,kao i film Gluvi Barut.
Kiklop je snimljen po romanu Ranka Marinkovića,ali ima itekako krležijanski štih.
Kako ja ne bih bio ja,a da ne spomenem Ćopića,volio sam izuzetno i seriju 8.ofanziva,koja je snimljena po njegovom romanu,kao i film Gluvi Barut.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a nikoletina bursac?jastreb wrote:Meni su naročito interesantne bile serije krležijanskoga tipa,poput Putovanja u Vučjak ili Kiklopa.
2015-09-08
..meni je zanimljiv film hajducka vremena
2015-09-08
Nikoletina Bursać mi nije legao. Dok je roman puno bolji.vuksadinare wrote:..a nikoletina bursac?jastreb wrote:Meni su naročito interesantne bile serije krležijanskoga tipa,poput Putovanja u Vučjak ili Kiklopa.
Hajdučka vremena mi je simpatičan film,ali mislim da je prije svega namijenjen djeci.
2014-04-22
....hajducki gaj mi ej bio simpatican film/serijal
2015-09-08
Nacionalna klasa, Miris poljskog cveća, Varljivo leto 68. O pokojniku sve najlepše, Specijalno vaspitanje, Čudo neviđeno...provocator wrote:Sjetio si se loših trenutaka poput Lepe Brene... Di su ti oni "bolji trenuci"? Što se njih nisi sjetio?vuksadinare wrote:...pa bilo ej dobrih trenutaka...mada bilo ej i shita..narocito oni filmovi sa lepom brenom...zikina dinastija...osim prva dva dijela..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:đekna...to je to
Znaš li zašto?provocator wrote:Činjenica je da HTV do dana današnjeg niti jednu spomena vrijednu dramsku seriju nije stvorila. A koliko je ono godina od osamostaljenja prošlo?
Zato što su u doba Juge ekranizirana vrhunska književna ostvarenja,a danas takvih ostvarenja nemamo.
Neki dan sam gledao na 3.programu snimku kazališne predstave Kiklop iz 70 i neke sa Šerbedžijom i Ličinom.
Snimka predstave je veće umjetničko ostvarenje od skupih serija tipa Četverored ili D.M.noć.
2014-04-22
A vuk je još uvijek na nivou djeteta.jastreb wrote:
Hajdučka vremena mi je simpatičan film,ali mislim da je prije svega namijenjen djeci.
..cuj....ohladi malo...glavu u kantu vode...i pogledaj se u ogledalo...zivceke lijeci..ako imas problema...potrqazi pooc kod strucnih osoba za takve slucajeve poput tebe..jer si previse opterecen politikomprovocator wrote:A vuk je još uvijek na nivou djeteta.jastreb wrote:
2015-09-08
Jel netko spomenuo "Sivi dom". Serija je znakovita jer je prikazivala kako su stasali kasniji ugledni biznismeni država nastalih na pepelu Jugoslavije.
pa zar u jugi ej bilo popravnih domova?...zar tamo djeca nisu bila poslusna i cednaudba wrote:Jel netko spomenuo "Sivi dom". Serija je znakovita jer je prikazivala kako su stasali kasniji ugledni biznismeni država nastalih na pepelu Jugoslavije.
2015-09-08
Poslušna i čedna kako i onda tako i danas su radili, odnosno rade za ove druge.vuksadinare wrote:pa zar u jugi ej bilo popravnih domova?...zar tamo djeca nisu bila poslusna i cednaudba wrote:Jel netko spomenuo "Sivi dom". Serija je znakovita jer je prikazivala kako su stasali kasniji ugledni biznismeni država nastalih na pepelu Jugoslavije.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
sa koje ste vi planete ljudi
2014-04-19
s planete majmunaprckov wrote:sa koje ste vi planete ljudi
Dread_Pirate_Roberts wrote:s planete majmunaprckov wrote:sa koje ste vi planete ljudi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
Page 6 of 6