Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
Serija kao i sve druge joje se danas snimaju kod nas, srednja žalost.frakcija wrote:kud puklo da puklo piše ovi moj iz sela. bija je zabavniji dok je bija bloger i kolumnist..samo onda nije ima para..a sad pita "pošto amerika?" i nikoga ne pozna.
Guest- Guest
Velo misto pogledam radi hajduka...borisa dvornika i spire guberine...inace serija ej politicki pamflet..malo misto je ok...ali puno draze mi ej pogledat kuda idu divlje svinje,gruntovcane i malo misto nego velo misto...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Činjenica je da HTV do dana današnjeg niti jednu spomena vrijednu dramsku seriju nije stvorila. A koliko je ono godina od osamostaljenja prošlo?
I koga boli curac kaj je tebi milo gledat?vuksadinare wrote:Velo misto pogledam radi hajduka...borisa dvornika i spire guberine...inace serija ej politicki pamflet..malo misto je ok...ali puno draze mi ej pogledat kuda idu divlje svinje,gruntovcane i malo misto nego velo misto...
Di baš na sestri, bogtenije ubijo.dawson wrote:Ero wrote:Ramize, postiš li?
Ne baš, gozbim ti se na kćeri
tebe sigurno ne....imas velikih problema i to je ocito...fukodrom ti treba pod hitnoprovocator wrote:I koga boli curac kaj je tebi milo gledat?vuksadinare wrote:Velo misto pogledam radi hajduka...borisa dvornika i spire guberine...inace serija ej politicki pamflet..malo misto je ok...ali puno draze mi ej pogledat kuda idu divlje svinje,gruntovcane i malo misto nego velo misto...
2015-09-08
Ma u VM su sve vrhunski glumci Osim njih dvojice tu su još i Aljoša Vučković, Mira Furlan,Zdravka Krstulović, Mato Ergović, Slobodan Aligrudić, Ivo Gregurević, Antun Nalis,Ljubo Kapor, Duško Valentić, Mustafa Nadarević, Milan Štrljić,Josip Genda,Fabijan Šovagović, Vlasta Knezović,Ivica Vidović, Krešo Zidarić...sve legende hvatskog i jugosl.glumišta.vuksadinare wrote:Velo misto pogledam radi hajduka...borisa dvornika i spire guberine..
I jedna zanimljivost,pričao mi je Špiro Guberina kako je Strikana u stvari po prvotnom planu Smoje i Marušića,trebao glumiti Ljubiša Samardžić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...ma to je pamaflet i gotovo..na stranu glumci i velicine...jastreb wrote:Ma u VM su sve vrhunski glumci Osim njih dvojice tu su još i Aljoša Vučković, Mira Furlan,Zdravka Krstulović, Mato Ergović, Slobodan Aligrudić, Ivo Gregurević, Antun Nalis,Ljubo Kapor, Duško Valentić, Mustafa Nadarević, Milan Štrljić,Josip Genda,Fabijan Šovagović, Vlasta Knezović,Ivica Vidović, Krešo Zidarić...sve legende hvatskog i jugosl.glumišta.vuksadinare wrote:Velo misto pogledam radi hajduka...borisa dvornika i spire guberine..
I jedna zanimljivost,pričao mi je Špiro Guberina kako je Strikana u stvari po prvotnom planu Smoje i Marušića,trebao glumiti Ljubiša Samardžić.
2015-09-08
Meni treba fukodrom???vuksadinare wrote:
tebe sigurno ne....imas velikih problema i to je ocito...fukodrom ti treba pod hitno
Budalo, pa ja sam oženjen čovjek već skoro dvadeset godina i imam dvoje djece i prekrasnu ženu. Ženu o kakvoj lik poput tebe može samo maštati.
No dobro... Za tebe je i film Četverored remek djelo... Dugu mračnu noć da ne spominjemo.
koja si ti budala..ha,ha.....koji nadobudni iskompleksirani lik..pun sebe..'moralist'..a sutra bi kravu pojebao da ti mahne repomprovocator wrote:Meni treba fukodrom???vuksadinare wrote:
tebe sigurno ne....imas velikih problema i to je ocito...fukodrom ti treba pod hitno
Budalo, pa ja sam oženjen čovjek već skoro dvadeset godina i imam dvoje djece i prekrasnu ženu. Ženu o kakvoj lik poput tebe može samo maštati.
No dobro... Za tebe je i film Četverored remek djelo... Dugu mračnu noć da ne spominjemo.
2015-09-08
Vidi se na nisi upoznao Anitu.provocator wrote:
2014-04-22
Vuče... Ne seri... Idi malo drkaj na Sedlarov dokumentarac u kojem leševi plivaju uzvodno.
...i nije....jastreb wrote:Vidi se na nisi upoznao Anitu.provocator wrote:
2015-09-08
ahahahahha..odvalit cu..cujes norka ovog boljsevika...ahahahhha...provocator wrote:Vuče... Ne seri... Idi malo drkaj na Sedlarov dokumentarac u kojem leševi plivaju uzvodno.
2015-09-08
hahahahahaha...Gde li je Cagalj? :)jastreb wrote:Vidi se na nisi upoznao Anitu.provocator wrote:
Viđam ga tu i tamo na FB.Stanojko wrote:hahahahahaha...Gde li je Cagalj? :)jastreb wrote:Vidi se na nisi upoznao Anitu.provocator wrote:
Odustao je od foruma.
2014-04-22
..milicu cuva...Stanojko wrote:hahahahahaha...Gde li je Cagalj? :)jastreb wrote:Vidi se na nisi upoznao Anitu.provocator wrote:
2015-09-08
Steta. Kazi cica ga pozdravio i nek svrati malo... :)
Meni su Otpisano bili vrh.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....instant serijaepikur37 wrote:Meni su Otpisano bili vrh.
2015-09-08
đekna...to je to
2015-09-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
» Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Uvelo misto
» Za cigansko misto Nis
Page 4 of 6