Ponešto o reformi obrazovanja, i obrazovanju kao takvom
Page 13 of 31
Page 13 of 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Re: Ponešto o reformi obrazovanja, i obrazovanju kao takvom
kao da to već nije multidisciplinarna znanost..i uredno potvrđuje teorije stare stotinjak godina koje nikada nisu provedene u praksi, jer nastavnici imaju različite karaktere.. ponekad dici kažem da se ne ljute na nastavnike, da moraju probavit, savladati određene karaktere i to je sastavni dio životne škole.. i meni je na faxu teže bilo savladat lude klobučare nego gradivo.deda getting old wrote:provedite istraživanje kao struka, multidisciplinarna, pitajte za savjet i biologe, neurologe... pa nek istraživanje traje i desetak godina, onda dođite s nekom metodom učenja koja iskorištava prirodne ljudske navike i biološke sposobnostifrakcija wrote:
ajd sad pričaj kako bi tekao proces učenja, planirani nastavni sat il kajgot
jer ova sad metoda vam počiva jedino na klasičnom kondicioniranju, na mrkvi i batini
a klasično kondicioniranje je učinkovito samo pri obavljanju fizičkih zadataka, na kognitivne sposobnosti ima negativan učinak
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
trebao bih koristiti samo mrkve?kic wrote:možda je genije, ali bez vrijeđanja više-
Guest- Guest
frakcija wrote:jesan li išta lagala?aben wrote:možda i to,frakcija wrote:
ali agresivan je i ne argumentira, što je simptomatično za kompleksaše takvog tipa..jasno je da je riječ o frustraciji, a ne o znanstvenom elaboratu..tko zna, možda je neshvaćeni genije i osmisli kompletan novi cjeloviti sustav obrazovanja na temelju svojih spoznaja o funkcijama sinapsi.
ne govorin da je nužno u pravu, nego da je to samo stil.
na forumu smo, ne moromo slijediti principe razgovora uživo. a i izboci te je iz takta, pa će te lakše poraziti, moroš paziti na te stvori:)
nisi lagala, al jo mislin da si u boldanomu falila.
a novi cjelovit(oćeš reći fašistički) sustav siguro ne će razviti:)
2014-04-16
naravno da sam se zapitala i prihvatila teorije koje potvrđuju moje spoznaje..a i aristotelove..srce pamti odnosno "pamćenje je pisar duše."deda getting old wrote:frakcija wrote:
ali agresivan je i ne argumentira, što je simptomatično za kompleksaše takvog tipa..jasno je da je riječ o frustraciji, a ne o znanstvenom elaboratu..tko zna, možda je neshvaćeni genije i osmisli kompletan novi cjeloviti sustav obrazovanja na temelju svojih spoznaja o funkcijama sinapsi.
arogantan sam, ne vidim zašto bi to bilo problematično
nego zašto se ti nikad u životu nisi zapitala kako nastaju sjećanja, kako mozak stvara pamćenje? umjesto da kao i svi profesori desetljećima mrmljaš kako se djecu teško može nečemu naučiti
proces učenja je proces pamćenja, a da bi nešto zapamtio mozak mora stvoriti nove sinapse
2016-03-09
Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
2014-04-12
tu si samo još jer se frakcija nije uvrijedila, arogancija je sasvim oke, ali vrijeđanje ne.deda getting old wrote:trebao bih koristiti samo mrkve?kic wrote:možda je genije, ali bez vrijeđanja više-
Aha,dead opet ima problem sa zenama B-)
2014-04-12
ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
jedun profesor je imo metar i 60 uvrh glove, i sve studentice više od toga su padale, jednostavno ne moreš znati imena svih poginulih u drugon svjetskon ratu.
2014-04-16
frakcija wrote:osmisli kompletan novi cjeloviti sustav obrazovanja na temelju svojih spoznaja o funkcijama sinapsi
za početak bi prije predavanja sva djeca trebala dobiti bombon od čiste glukoze, pa tek onda par minuta kasnije kad to fino uđe u krv i dođe do mozga možeš počet sa sipanjem svojih informacija
Guest- Guest
Kad ide streljanje?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ja imam 150..uvijek se nađe rjesenje ;-)aben wrote:ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
jedun profesor je imo metar i 60 uvrh glove, i sve studentice više od toga su padale, jednostavno ne moreš znati imena svih poginulih u drugon svjetskon ratu.
2014-04-12
čega? centimetara?IvyTeasdale wrote:ja imam 150..uvijek se nađe rjesenje ;-)aben wrote:ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
ne more ni tako, voli je svoju ženu.
2014-04-16
hebate, oko cega se vi prepucajete, evo ja postao odlican baustelac sa 8 razreda skole, ekspert za sve tipove betona, armature, kuzim se u elektriku znam vozit dizalicu bager (i kamijon al nemam vozacku za njega) izracunam u bocu koliko treba cementa i pijeska za izliti nesto od betona, matematicar samo taki, sam dosao na ideju i realizirao kako dici teret od 2 tone na visinu od 10 metara bez dizalice, skola, kurac palac, to ne uce u skoli, gubitak vremena bilo ici 8 godina i bubat budalestine koje me nisu zanimale
kic wrote:tu si samo još jer se frakcija nije uvrijedila, arogancija je sasvim oke, ali vrijeđanje ne.deda getting old wrote:trebao bih koristiti samo mrkve?kic wrote:možda je genije, ali bez vrijeđanja više-
u hrvatskom nema dobre riječi za prijevod engleskog "taunt"
Guest- Guest
bi bi i bolji i bez tih osanLeviathan2 wrote:hebate, oko cega se vi prepucajete, evo ja postao odlican baustelac sa 8 razreda skole, ekspert za sve tipove betona, armature, kuzim se u elektriku znam vozit dizalicu bager (i kamijon al nemam vozacku za njega) izracunam u bocu koliko treba cementa i pijeska za izliti nesto od betona, matematicar samo taki, sam dosao na ideju i realizirao kako dici teret od 2 tone na visinu od 10 metara bez dizalice, skola, kurac palac, to ne uce u skoli, gubitak vremena bilo ici 8 godina i bubat budalestine koje me nisu zanimale
2014-04-16
nije bacao studentice jer voli svoju zenu,vec jer je bio nizak i imao komplex :Daben wrote:čega? centimetara?IvyTeasdale wrote:ja imam 150..uvijek se nađe rjesenje ;-)aben wrote:ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
2014-04-12
ne, govorin ti da ni pušćo studentice u zamjenu za blow job jer je voli ženu, a jer si rekla da se uvik nojde rješenje...IvyTeasdale wrote:nije bacao studentice jer voli svoju zenu,vec jer je bio nizak i imao komplex :Daben wrote:čega? centimetara?IvyTeasdale wrote:ja imam 150..uvijek se nađe rjesenje ;-)aben wrote:ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
2014-04-16
a nacerali me, kazu obavezno i te price, moj pajdo gigi ima 5 razreda vise od mene al mu ipak nejde izracunavanje a zavrsio gradjevinsku skolu,aben wrote:bi bi i bolji i bez tih osanLeviathan2 wrote:hebate, oko cega se vi prepucajete, evo ja postao odlican baustelac sa 8 razreda skole, ekspert za sve tipove betona, armature, kuzim se u elektriku znam vozit dizalicu bager (i kamijon al nemam vozacku za njega) izracunam u bocu koliko treba cementa i pijeska za izliti nesto od betona, matematicar samo taki, sam dosao na ideju i realizirao kako dici teret od 2 tone na visinu od 10 metara bez dizalice, skola, kurac palac, to ne uce u skoli, gubitak vremena bilo ici 8 godina i bubat budalestine koje me nisu zanimale
nije on bio nizak nego one previsoke, ebgaIvyTeasdale wrote:nije bacao studentice jer voli svoju zenu,vec jer je bio nizak i imao komplex :Daben wrote:čega? centimetara?IvyTeasdale wrote:ja imam 150..uvijek se nađe rjesenje ;-)aben wrote:ali nemo to veze istobun i tvojon percepcijon,IvyTeasdale wrote:Nisam nikada imala problema s profesorima jer sam ih shvacala kao eksperiment koji moram obradit na sto bolji nacin u sto kracem vremenu..;-)
za početak ih nahranim keksima i bombonima , jer i onako svi dime cigare na tašte, pa budu zeleni i bude im zlo. lovu od marende troše na duvan. (to je ujedno i jedan od razloga zbog kojih nemama autoriteta, počeli su neki sami kopat po mojoj torbi tražeć bombone)deda getting old wrote:frakcija wrote:osmisli kompletan novi cjeloviti sustav obrazovanja na temelju svojih spoznaja o funkcijama sinapsi
za početak bi prije predavanja sva djeca trebala dobiti bombon od čiste glukoze, pa tek onda par minuta kasnije kad to fino uđe u krv i dođe do mozga možeš počet sa sipanjem svojih informacija
2016-03-09
vkv bauštelac, to je imalo smisla u komunizmu, omoh bi mu skoči koficjent...Leviathan2 wrote:a nacerali me, kazu obavezno i te price, moj pajdo gigi ima 5 razreda vise od mene al mu ipak nejde izracunavanje a zavrsio gradjevinsku skolu,aben wrote:bi bi i bolji i bez tih osanLeviathan2 wrote:hebate, oko cega se vi prepucajete, evo ja postao odlican baustelac sa 8 razreda skole, ekspert za sve tipove betona, armature, kuzim se u elektriku znam vozit dizalicu bager (i kamijon al nemam vozacku za njega) izracunam u bocu koliko treba cementa i pijeska za izliti nesto od betona, matematicar samo taki, sam dosao na ideju i realizirao kako dici teret od 2 tone na visinu od 10 metara bez dizalice, skola, kurac palac, to ne uce u skoli, gubitak vremena bilo ici 8 godina i bubat budalestine koje me nisu zanimale
2014-04-16
Page 13 of 31 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31
Similar topics
» Zasto su JNA I cetnici takvom silinom krenuli na Vukovar te '91?!
» Jasminka Buljan Culej, pišu mediji, nova je voditeljica kurikularne reforme. Inače, gospođa smatra da nam je stanje u obrazovanju super
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» Pozitivni učinci reformi
» Meanwhile Al Bukmal, SDF, Hezbolah i još ponešto
» Jasminka Buljan Culej, pišu mediji, nova je voditeljica kurikularne reforme. Inače, gospođa smatra da nam je stanje u obrazovanju super
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» Pozitivni učinci reformi
» Meanwhile Al Bukmal, SDF, Hezbolah i još ponešto
Page 13 of 31