Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
baš suprotno, naslov je stavljen jer se u svim našim medijima prešućuju dvije stvari i to da su roditelji kriminalci i da su crnci, te idiotiprovocator wrote:Uopće se neću baviti time da li je gorilu trebalo ubiti ili se ovu krizu moglo riješiti na drugi drukčiji način. Možda je ZOO trebao predvidjeti i ovakvu situaciju pa imati na lageru puške za uspavljivanje.
Ono što je meni zanimljivo jest to da se ova tema pretvorila u "iživljavanje" na osnovu rasne pripadnosti, a to i sam naslov implicira. Osobno mi uopće nije prihvatljivo to da opravdavam moguću smrt djeteta samo zbog toga jer su mu roditelji, prvo CRNCI, pa onda dileri i sl.
A što da se to dogodilo bijelom krimosu, dileru i bijeloj droci? I nemrem a da se na zapitam, parafrazirajući naslov jedne pjesme, što to ima u ljudima tužno?
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:baš suprotno, naslov je stavljen jer se u svim našim medijima prešućuju dvije stvari i to da su roditelji kriminalci i da su crnci, te idiotiprovocator wrote:Uopće se neću baviti time da li je gorilu trebalo ubiti ili se ovu krizu moglo riješiti na drugi drukčiji način. Možda je ZOO trebao predvidjeti i ovakvu situaciju pa imati na lageru puške za uspavljivanje.
Ono što je meni zanimljivo jest to da se ova tema pretvorila u "iživljavanje" na osnovu rasne pripadnosti, a to i sam naslov implicira. Osobno mi uopće nije prihvatljivo to da opravdavam moguću smrt djeteta samo zbog toga jer su mu roditelji, prvo CRNCI, pa onda dileri i sl.
A što da se to dogodilo bijelom krimosu, dileru i bijeloj droci? I nemrem a da se na zapitam, parafrazirajući naslov jedne pjesme, što to ima u ljudima tužno?
pa, indikativno je i to što je gamad htjela ostati anonimna
Guest- Guest
I kave vezeima to što su roditelji djeteta crnci? Zašto bi to uopće trebalo biti relevantno i zašto bi mediji to trebali naglasiti? A to jesu li ili nisu kriminalci također nije primarno za činjenicu da se djetetu, (bez obzira na boju kože) dogodilo to što se dogodilo.
Bi li npr. trebalo uvijek u medijima naglasiti da su roditelji djeteta koje je iz ovog ili onog razloga stradalo, na ovaj ili onaj način, bijelci, azijati ili crnci...? I zašto je to bitno?
Prije nekih dvije godine dijete je u jednom našem ZOO vrtu ozlijedio vuk a roditelji su bili bijelci. Svojevremeno je u SAD-u dijete upalo u kavez s jaguarima... I što sad? Kaj je trebalo ispitati porijeklo roditelja? Jesu li se bavili dilanjem, kurvanjem, švercom ili su na crno radili u fušu? Glupost!
Bi li npr. trebalo uvijek u medijima naglasiti da su roditelji djeteta koje je iz ovog ili onog razloga stradalo, na ovaj ili onaj način, bijelci, azijati ili crnci...? I zašto je to bitno?
Prije nekih dvije godine dijete je u jednom našem ZOO vrtu ozlijedio vuk a roditelji su bili bijelci. Svojevremeno je u SAD-u dijete upalo u kavez s jaguarima... I što sad? Kaj je trebalo ispitati porijeklo roditelja? Jesu li se bavili dilanjem, kurvanjem, švercom ili su na crno radili u fušu? Glupost!
kofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
To i meni palo na pamet. Tak i Arapi delaju sa svojom djecom. Jedno više manje who cares, a lijepo se vidi u pregovorima.
Guest- Guest
kmice bacit lavovima..ionak nikakve koristi od njih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kao šta sam prija napisao, šteta jadne gorile. Ubili ionako već ugroženu vrstu da bi spasili budućeg kriminalca.
provocator wrote:I kave vezeima
Na svijetu ima pre malo gorila i pre više crnih
catabbath-
2015-08-22
Moguće da će se za koju godinu desiti jedan od onih "karma is a bitch" događaja pri kojem je lika koji je upucao gorilu opljačkati crni teeanger kojega je isti spasio :)
tužno je zbilja vidjeti gorilu u kavezu, to je čovjek, jedini primat uz čovjeka koji se brine o retardiranim mladuncima, hrani ih ih i štiti do kada mogu živjeti . iz toga razloga niti ne posjećujem zoološke vrtove, životinje u kavezima su mi prizor za pokvariti dan.
a još je tužnije ubiti ga zbog ovog crnog smeća. a i da bijelo isti kurac.
a još je tužnije ubiti ga zbog ovog crnog smeća. a i da bijelo isti kurac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U starom Rimu nikome nije padalo napamet ubit lavove i gorile. Njima bi bacali ljude u arenu pa tko živ tko mrtav.
Guest- Guest
Riplex wrote:Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Gorile su pred izumiranjem i zaštićena su vrsta. Sve tri podvrste gorila su uvrštene na crvenu listu IUCNa. Procjenjuje se, da u prirodi živi još oko 100.000 do 150.000 jedinki.
S druge strane ljudi ima 7 milijardi od toga 6.5 milijardi imbecila budaletina sa IQ-om ispod razine primata.
Pa sad tko je tu ugrožen?
Pa gorile su naši preci. Bi li ti stavio svoju pra-pra babu ili didu u zoološki vrt?
Guest- Guest
Eva wrote:Bi u starački dom.
I naplaćivat posjete i razgledavanje kao u zoološkom vrtu.
Guest- Guest
Eva wrote:Bi u starački dom.
Šta ti Eva misliš da nisi potomak mutant gorile? Jesi jesi kao i svi ljudi.
Guest- Guest
Si gledao Monsters ball i sjećaš li se scene kad Hank spremi starog u dom, a u sobi kmica s njim, pa stari zavapi, I don't want to end up like this, a sin mu veli, Neither do I, i okrene se i ode?
Guest- Guest
Baci sebe radije. I iduci put napises nesto slicno, bacim ja tebe s foruma da se ohladiš.vuksadinare wrote:kmice bacit lavovima..ionak nikakve koristi od njih
Guest- Guest
Toliko govnarija previse za jednu temu. Može vas bit sramota, mnoge tu.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Page 3 of 3