Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3617016/EXCLUSIVE-PICTURES-parents-four-son-fell-zoo-enclosure-sparking-controversial-killing-Harambe-gorilla-emerges-father-lengthy-criminal-history.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Mole se da rode još debilne djece koja će postati razbojnici i socijalni slučajevi
Kermit-
2014-04-17
father has a lengthy criminal history - including kidnap and drug trafficking
hahahaa ubili gorili zbog budućeg dilera kreka
hahahaa ubili gorili zbog budućeg dilera kreka
Kermit-
2014-04-17
mali je bio sigurniji nego u krek jazbini gdje mu žive ropditeljikofein wrote:
Kermit-
2014-04-17
Loši roditelji su loši roditelji, bez obzira koje boje kože bili.
Guest- Guest
da ali zajebano je.. zamisli tvoje dite upadne.. eh sada.. vidiš da je gorila super prema djetetu, ali sa druge strane.. metak je metak..
kako uzeti dijete a da ne prepadneš gorilu(pa ovaj recimo smrvi ditetu lubanju )
kako uzeti dijete a da ne prepadneš gorilu(pa ovaj recimo smrvi ditetu lubanju )
Guest- Guest
Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Guest- Guest
ma moglo je upasti samo dijete crnačkih krek dilera i kriminalaca, osim toga mali će sa 14 godine stradati od igle, metka ili batina, a osim toga takvih ima par milijardi a gorila ima možda stotinupreko_vode_do_slobode wrote:da ali zajebano je.. zamisli tvoje dite upadne.. eh sada.. vidiš da je gorila super prema djetetu, ali sa druge strane.. metak je metak..
Kermit-
2014-04-17
preko_vode_do_slobode wrote:da ali zajebano je.. zamisli tvoje dite upadne.. eh sada.. vidiš da je gorila super prema djetetu, ali sa druge strane.. metak je metak..
kako uzeti dijete a da ne prepadneš gorilu
Guest- Guest
s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Kermit-
2014-04-17
Sav si u crnjaku, opusti se malo...kofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
;)
Guest- Guest
Sprej za medvjede, kurac palac, ima sto načina.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Sav si u crnjaku, opusti se malo...kofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
;)
Bela Lugosi fan. Inače, s Max TV-a gledam History i ViaHistory, tu i tamo odem na 900 i više :D
Guest- Guest
Ovo sa ubacivanjem je sasvim opravadana verzija prvo s obzirom na narav, karakter i kriminalni dosje roditelja, što su crnci, te što je ZOO poprilično moderan, ali no pošto je mali vjerojatno na oca tk zna, sasvim sigurno mali neće doživjeti goriline godine
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Zoo se zaštitio. Mislim, mami barem ostaje da tuži timaritelja za seksualni napad i slično.
Guest- Guest
Inače te gorile i orangutani u ZOO su vrlo jadan prizor, ono izlet u gulag, sa sladoledom i vodičemkofein wrote:asilovski wrote:s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Zoo se zaštitio. Mislim, mami barem ostaje da tuži timaritelja za seksualni napad i slično.
Kermit-
2014-04-17
ZOO su sranja koja treba ukinuti. Bio jednom i nikad više, nije mi zabava gledati životinje zatvorene u kavezima.asilovski wrote:Inače te gorile i orangutani u ZOO su vrlo jadan prizor, ono izlet u gulag, sa sladoledom i vodičemkofein wrote:asilovski wrote:s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Guest- Guest
The parents need throwing into a piranha tank.... preferably with loads of sirloin steaks tied to them...
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Page 1 of 3