Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
The parents need throwing into a piranha tank.... preferably with loads of sirloin steaks tied to them...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
opet da ih nema ovi crnci i lovci na nosoroge sa optikom bi davnih dana istrijebili pola životinja, u biti treba populaciju na zemlji staviti u okvire mild. ljudi, ostalo u valpovkuStarhemberg wrote:ZOO su sranja koja treba ukinuti. Bio jednom i nikad više, nije mi zabava gledati životinje zatvorene u kavezima.asilovski wrote:Inače te gorile i orangutani u ZOO su vrlo jadan prizor, ono izlet u gulag, sa sladoledom i vodičemkofein wrote:asilovski wrote:s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Zoo se zaštitio. Mislim, mami barem ostaje da tuži timaritelja za seksualni napad i slično.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače te gorile i orangutani u ZOO su vrlo jadan prizor, ono izlet u gulag, sa sladoledom i vodičemkofein wrote:asilovski wrote:s obzirom da je otac osuđivani otmičar, kriminalac i dler kreka a mater debela crnačka droca to je sasvim nemogućekofein wrote:Sluti mi da su malog ubacili u nastambu zbog odštete.
Zoo se zaštitio. Mislim, mami barem ostaje da tuži timaritelja za seksualni napad i slično.
Sirota Dianne na kraju skonča od krivolovaca.
Guest- Guest
Da je upao bijelac postao bi kralj životinja, ovako jebi ga...asilovski wrote:mali je bio sigurniji nego u krek jazbini gdje mu žive ropditeljikofein wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kofein wrote:Sprej za medvjede, kurac palac, ima sto načina.
Imaju i Tarzana, Jane, Indiana Jones, Crocodile Dundee, Chuck Norris, Steven Seagal..ali ne, treba ubiti gorilu. budale.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:kofein wrote:Sprej za medvjede, kurac palac, ima sto načina.
Imaju i Tarzana, Jane, Indiana Jones, Crocodile Dundee, Chuck Norris, Steven Seagal..ali ne, treba ubiti gorilu. budale.
Guest- Guest
kofein wrote:
Dobro, to vrijedi i za rvate koji nisu ništa pametniji od srba.
Guest- Guest
Kaže mama: "Accidents happen"... kao da je dijete palo s tobogana...
How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Zbog ovih ubili gorilu?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Treba ubit direktora zoo-a, i ovo dvoje debelih majmuna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Gorile su pred izumiranjem i zaštićena su vrsta. Sve tri podvrste gorila su uvrštene na crvenu listu IUCNa. Procjenjuje se, da u prirodi živi još oko 100.000 do 150.000 jedinki.
S druge strane ljudi ima 7 milijardi od toga 6.5 milijardi imbecila budaletina sa IQ-om ispod razine primata.
Pa sad tko je tu ugrožen?
Guest- Guest
asilovski wrote:mali je bio sigurniji nego u krek jazbini gdje mu žive ropditeljikofein wrote:
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
gorila se uplasila jer su ljudi poceli vristati i derati se i ljudi kazu da je ustvari htjela zastiti djete ali postovo je to ipak zivotinja koja je nepredvidiva morali su je eliminisati,ipak su ljudi na prvom mjestu
2014-04-14
Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Gorile su pred izumiranjem i zaštićena su vrsta. Sve tri podvrste gorila su uvrštene na crvenu listu IUCNa. Procjenjuje se, da u prirodi živi još oko 100.000 do 150.000 jedinki.
S druge strane ljudi ima 7 milijardi od toga 6.5 milijardi imbecila budaletina sa IQ-om ispod razine primata.
kakve moralnosti? baš suprotno ubijanje gorile zbog debilnog djetata crnih kriminalaca kojih ima istih par mild, je lažna moralnost to je ono što ovaj svijet čini katastrofomRiplex wrote:Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:kakve moralnosti? baš suprotno ubijanje gorile zbog debilnog djetata crnih kriminalaca kojih ima istih par mild, je lažna moralnost to je ono što ovaj svijet čini katastrofomRiplex wrote:Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
nije debilno dijete...s ostatkom konstatacije se slažem
Guest- Guest
moš mislit tata kriminalac i diler kreka, mama osuđena zbog prijevara i napadaNoor wrote:asilovski wrote:kakve moralnosti? baš suprotno ubijanje gorile zbog debilnog djetata crnih kriminalaca kojih ima istih par mild, je lažna moralnost to je ono što ovaj svijet čini katastrofomRiplex wrote:Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:Riplex wrote:How cares, jebeš i gorilu i malog. Kao nekom je stalo? De me nemojte
Kermit-
2014-04-17
od sprženih mozgova ne možeš ni očekivati da se brinu za dijete...asilovski wrote:moš mislit tata kriminalac i diler kreka, mama osuđena zbog prijevara i napadaNoor wrote:asilovski wrote:kakve moralnosti? baš suprotno ubijanje gorile zbog debilnog djetata crnih kriminalaca kojih ima istih par mild, je lažna moralnost to je ono što ovaj svijet čini katastrofomRiplex wrote:Da i? Desetine vrsta izumre svaki dan. Izgleda da je i gorilama prošlo vrime. Šteta rođaka, ali manimo se lažne moralnostiUsne Stjepana Gnječa wrote:
Guest- Guest
Uopće se neću baviti time da li je gorilu trebalo ubiti ili se ovu krizu moglo riješiti na drugi drukčiji način. Možda je ZOO trebao predvidjeti i ovakvu situaciju pa imati na lageru puške za uspavljivanje.
Ono što je meni zanimljivo jest to da se ova tema pretvorila u "iživljavanje" na osnovu rasne pripadnosti, a to i sam naslov implicira. Osobno mi uopće nije prihvatljivo to da opravdavam moguću smrt djeteta samo zbog toga jer su mu roditelji, prvo CRNCI, pa onda dileri i sl.
A što da se to dogodilo bijelom krimosu, dileru i bijeloj droci? I nemrem a da se na zapitam, parafrazirajući naslov jedne pjesme, što to ima u ljudima tužno?
Ono što je meni zanimljivo jest to da se ova tema pretvorila u "iživljavanje" na osnovu rasne pripadnosti, a to i sam naslov implicira. Osobno mi uopće nije prihvatljivo to da opravdavam moguću smrt djeteta samo zbog toga jer su mu roditelji, prvo CRNCI, pa onda dileri i sl.
A što da se to dogodilo bijelom krimosu, dileru i bijeloj droci? I nemrem a da se na zapitam, parafrazirajući naslov jedne pjesme, što to ima u ljudima tužno?
baš suprotno, naslov je stavljen jer se u svim našim medijima prešućuju dvije stvari i to da su roditelji kriminalci i da su crnci, te idiotiprovocator wrote:Uopće se neću baviti time da li je gorilu trebalo ubiti ili se ovu krizu moglo riješiti na drugi drukčiji način. Možda je ZOO trebao predvidjeti i ovakvu situaciju pa imati na lageru puške za uspavljivanje.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» Zbog proslave otkrivanja spola djeteta u Kaliforniji izgorjelo 7.000 hektara površine
» Most napao Plenkovića zbog suradnice Tene Mišetić, čiji roditelji imaju visoke funkcije u HT-u
» Roditelji mame ubijene Nikoll tvrde da je otac trazio natrag djevojcicu zbog - novca
Page 2 of 3