HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
da mu nije bilo rata gdje mu se stari dobro uhljebio, vjerojatno bi sada taj sinčić bio u njemačkoj i čistio WCove kao i stotine tisuća drugih koje je njegov otac i partija iselili
da mu nije bilo rata gdje mu se stari dobro uhljebio, vjerojatno bi sada taj sinčić bio u njemačkoj i čistio WCove kao i stotine tisuća drugih koje je njegov otac i partija iselili
Guest- Guest
Re: HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
Tako treba, Domi, najebi se majke stoci sitnozuboj. Tko ih jebe što su nesposobni ukrušiti se!
lik je budala..ovim upisom vise je odmogao starom nego pomogao..ne bi se kladio da mu stari nije ocitao lekciju kuci..narocito u svezi automobila i place...ako niceg drugog..Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kreten balavi neodgojeni...
darth_vader-
2014-04-17
a šta mu ima očitati lekcijuvuksadinare wrote:lik je budala..ovim upisom vise je odmogao starom nego pomogao..ne bi se kladio da mu stari nije ocitao lekciju kuci..narocito u svezi automobila i place...ako niceg drugog..Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
lipo ga je stari odgojio.. niti 20godina, stari mu je nabavio bemburu od 200 000kn, koju stari sigurno nije zaradio pošteno, ... netrba ga stari ništa odgajati , njegova djela govore sama od sebe..
čisto ako vas zanima zašto Marić uvodi nove poreze u turizmu, nove poreze za male firme, porez na nekretnine..
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
u isto vrijeme iz RH uteklo 60 000 ljudi u godinu dana..
Guest- Guest
Neka bježe kad su pičke izdajničke. Lako je biti u zemlji kad je bogata i uspješna, zašto ne ostanu u zemlji kad je u problemima? Takve popisati i ne dati im natrag!Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
uvodi da spasi svog prvog sefa todorica..jebe se njemu tamo za nekog culeja...ne zivi on culeja...nece ga culej zaposliti ili vratiti na sefovsko mjesto u agrokoru vec ce to napraviti todoric..culej je sitan igrac..da bi maric ovisio o njemuPinochet wrote:a šta mu ima očitati lekcijuvuksadinare wrote:lik je budala..ovim upisom vise je odmogao starom nego pomogao..ne bi se kladio da mu stari nije ocitao lekciju kuci..narocito u svezi automobila i place...ako niceg drugog..Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
lipo ga je stari odgojio.. niti 20godina, stari mu je nabavio bemburu od 200 000kn, koju stari sigurno nije zaradio pošteno, ... netrba ga stari ništa odgajati , njegova djela govore sama od sebe..
čisto ako vas zanima zašto Marić uvodi nove poreze u turizmu, nove poreze za male firme, porez na nekretnine..
2015-09-08
od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
2015-09-08
Culej? Jel to onaj koji Pernaru mayku yebe?Pinochet wrote:
možda.. 20% .. 80% jest.. ja isto znam par ljudi .. ova moja susjeda.. medicinska sestra, ovdje je imala 7000kn plaća.. ali je ona cila vrckasta i voli izlaziti vanka , neda joj se da su joj roditelji nad glavom.. otišla vanka kao medicinska sestra.. da skita malo..vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
ali to je jedna što znam.. ostali su svi otišli jer propadaju.. ja imam i dalje hrpu frendova koji ovdje propadaju a nisu otišli vanka, pa im govorim - "koji kurac čekate"
iskreno da ja sam ovisim o plaćama o 3000kn u RH(a radio sam i za te pare) , davno bi i ja otišao.. ne možeš ovdje sa 3000kn startati normalan život..
Guest- Guest
da njegov "čale" da je ratovao za Pernara i da ovaj nema pravo vrijeđati HDZ..provocator wrote:Culej? Jel to onaj koji Pernaru mayku yebe?Pinochet wrote:
Guest- Guest
Sve više i mojih frendova i poznanika vani....Redom prezadovoljni i ne misle se vraćati...Tko zna možda ima kakve poveznice i s Culej Jr. ili Glavasevic Jr...Tko će ga znati?
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
jebe se tebi, dijeliš packe okolo filozofiraš lijepo je tebi boračka svaki mjesec uredno lijep život i onda materijalno situiran drobiš urbi et orbi da je super koji kurac ljudi odlaze iz RH-NDH valjda iz hira jer su razmažena derišta.
Guest- Guest
...ma u redu je to sto ti govoris...nego meni nije jasno kako likovi poput plenkija,zokija,jace,snadera,dalicke..isplivaju...mislim ono ja iskreno za plenkovbica nikad nisam cuo...dok nije isplivao kao konkurent karamarku za sefovsko mjesto hdz-a..za sanadera isto nisam cuo..do 2000-te...milanovica...mislim ono likovi padaju sa neba samo tako..Pinochet wrote:možda.. 20% .. 80% jest.. ja isto znam par ljudi .. ova moja susjeda.. medicinska sestra, ovdje je imala 7000kn plaća.. ali je ona cila vrckasta i voli izlaziti vanka , neda joj se da su joj roditelji nad glavom.. otišla vanka kao medicinska sestra.. da skita malo..vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
ali to je jedna što znam.. ostali su svi otišli jer propadaju.. ja imam i dalje hrpu frendova koji ovdje propadaju a nisu otišli vanka, pa im govorim - "koji kurac čekate"
iskreno da ja sam ovisim o plaćama o 3000kn u RH(a radio sam i za te pare) , davno bi i ja otišao.. ne možeš ovdje sa 3000kn startati normalan život..
2015-09-08
ima s onom anketom u kojoj više od 60% djece misli da treba veza za upis na fakultet..što treba dalje pričat..jasambrend wrote:Sve više i mojih frendova i poznanika vani....Redom prezadovoljni i ne misle se vraćati...Tko zna možda ima kakve poveznice i s Culej Jr. ili Glavasevic Jr...Tko će ga znati?
2014-04-12
al mu ćaća sad psuje sve po spisku...
Guest- Guest
pa jesi vidio mu oca?Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
Jedva priča ono IQ 65 i neki poremećaj u ponašanju
Kermit-
2014-04-17
..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
jebe se tebi, dijeliš packe okolo filozofiraš lijepo je tebi boračka svaki mjesec uredno lijep život i onda materijalno situiran drobiš urbi et orbi da je super koji kurac ljudi odlaze iz RH-NDH valjda iz hira jer su razmažena derišta.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ISIL-ove Toyote platili su američki porezni obveznici
» Zašto su porezni obveznici HDZ-ovom ustaši platili put u Bleiburg?
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» MATEMATIKA VJERE: Imamo konačnu cifru kojom porezni obveznici plaćaju vatikanske sporazume
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
» Zašto su porezni obveznici HDZ-ovom ustaši platili put u Bleiburg?
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» MATEMATIKA VJERE: Imamo konačnu cifru kojom porezni obveznici plaćaju vatikanske sporazume
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Page 1 of 3