Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
Page 1 of 1
Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
https://www.kurir.rs/planeta/3691513/roditelji-ubili-sina-jer-se-nije-ozenio
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
veliš da bez pol frke zaradiš 30 000 usd mjesečno, a ovdje botaš za sendvič.
2014-12-30
Re: Roditelji nadrogirali sina, ubili ga i isekli na komade jer još uvek nije bio oženjen?!
Iskreno receno, kad vidim yodu, melkiora, generala i slicne....svasta mi pada na pamet:)
dijagram-
2015-08-09
ajd barem ga nisu samljeli u ćevape ko srblji
misliš?
pa nismo svi isti.
ali ostane nama veći dio odojke.
to je ok.
pa nismo svi isti.
to je ok.
2014-12-30
pa ne piše u naslovu, samo da su ga trančiraliveber wrote:misliš?
pa nismo svi isti.
to je ok.
Ako je neko kliknuo neka napiše kako se i što dogodilo
Ode sinček.
U ćevape ... ili u neki vuršt?
U ćevape ... ili u neki vuršt?
Guest- Guest
ti si se ubacio u nutar komentara.Šandor Winnetou wrote:pa ne piše u naslovu, samo da su ga trančiraliveber wrote:misliš?
pa nismo svi isti.
to je ok.
Ako je neko kliknuo neka napiše kako se i što dogodilo
odgovarao sam dijagramu i njegovim aluzijama na navede i njihovu seksualno orjentaciju.
zato sam napisao što više pedera, to više nama normalnim.
ili kako mi epi može biti konkurencija?
on bi, ali ne bi.
dok se on odluči nađem ja tri cvetića za oprašiti.
2014-12-30
Bot ti podstanar u glavi. Nije ni cudo sto ti je zena zbrisala i Kaja, gusis i smaras za medalju. Sto vise pedera, opet tebi nece dati. Idi vozi i ti, imas po milji 65-75 centi, dnevno moglo bez problema po West Coast-u 1200. Radi nesto, umesto da kukas ko strina neka. Gori si od zena, one to prepoznaju i pobegnu.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Milano: Isekao je na komade i bacio sa kesama
» Pastva stala u obranu kažnjenog župnika: Oženjen je, pa što?
» Amerikanac Jeffrey Younger sina Jamesa (7) nije mogao spasiti od pretvaranja u „ženu“
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Milano: Isekao je na komade i bacio sa kesama
» Pastva stala u obranu kažnjenog župnika: Oženjen je, pa što?
Page 1 of 1