Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
A čuj, ako nas Ukrajinci zajebu i podvale nam glavate želve kao Ukrajinke, uvijek ih možemo pustiti u more...RayMabus wrote:melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
moras specifirati uvjete.
joj o cemu mi pricamo xD
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
sve se slažem ajmo reći, osim za kosu u boji, meni bi to bio turn on-
Za Černobilke olovni kondomi...melkior wrote:A čuj, ako nas Ukrajinci zajebu i podvale nam glavate želve kao Ukrajinke, uvijek ih možemo pustiti u more...RayMabus wrote:melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
Da, ali kud ćeš u zelenokic wrote:melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
2015-08-09
Yehudi wrote:kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
Potirali domaće pravoslavce da bi uvozili strane pravoslavce.............HAHAAHAHAHAAHAHAHAAAAA
Kakav Apsurdistan made by banana republik.
nisu svi Ukrajinci pravoslavci ako ćemo gledati, oko 5m Ukrajinaca su Grkokatolici, ali ne bih ja ni diskriminirao po vjeri-
meni je u cijelosti bitna rasa, Četnici su htjeli rušiti stupove ove države pa nema nikakvog apsurda, njih križam koje god vjere ili rase bili-
Useljavat cemo mi na kraju sve i svašta meni se cini.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
melkior wrote:Da, ali kud ćeš u zelenokic wrote:melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
its kinky :shy
Pa da. Nema nam više naših Šokica. Niti naših Bosančica koje nas odbacuju ko dušmansko zrno i koje poliježu pod Švabe i Dance.
Eto. sad su nam dobro došle i Ukrajinke. Pa Ruskinje,pa Albanke.... Možda i mrske Srpkinje....
Sustiže nas kazna Božija!!!
Eto. sad su nam dobro došle i Ukrajinke. Pa Ruskinje,pa Albanke.... Možda i mrske Srpkinje....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa nemam ništa protiv Srpkinja ....i onako san dvi vec opalija ......tako da ......jastreb wrote:Pa da. Nema nam više naših Šokica. Niti naših Bosančica koje nas odbacuju ko dušmansko zrno i koje poliježu pod Švabe i Dance.
2014-04-11
Od biraca nema jebaca.
2014-04-11
Postoji opasnost da među tim Ukrajincima bude i Rusa.
A Rusi su isti kao Srbi.
Što smo onda napravili?
A Rusi su isti kao Srbi.
Što smo onda napravili?
crvenkasti-
2014-04-17
Možeš ti uselit, ali nećeš u Hrvatskoj zadržatRayMabus wrote:Useljavat cemo mi na kraju sve i svašta meni se cini.
2015-08-09
RayMabus wrote:Od biraca nema jebaca.
haha
Mogu oni doći, ali kad budu odlazili, moraju znati da iz Hrvatske na cipelama ne smiju odnijeti ni komadić svete hrvatske zemlje.
Tu mi Hrvati dišemo.
Tu mi Hrvati dišemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Zamisli kad u Split kod Longija jos dođe jedno 200 Ukrajinca , metar i 95, svijetlo smeđi, sto kila , ne kuže jezik, šute i smiju se samo ali onako taf kao Klickovi . Pa jebote to se zove monopol na žene...ja ne znam sto ce ovi naši ljutiti..Starhemberg wrote:Kaja party breaker :(kaja_333 wrote:RayMabus wrote:To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
Usput, nadam se da svi izgledaju kao ona dva brata boksača. A kad dolaze?:)
Ma jok, naseliti ce Ukrajince, žena i tako ima vise. Sorry bat jebiga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja to ne bih gledao kao Božju kaznu. Vi stari previše dramite. Mladima obitelj danas predstavlja samo komplikaciju koja ih sputava. Ne možeš putovati, ne možeš trpati u se, na se i poda se. Kad imaš familiju, dužan si i državi i bankama i Bogu i vragu. Za što? Postoje neformalne veze i neformalna druženja.jastreb wrote:Pa da. Nema nam više naših Šokica. Niti naših Bosančica koje nas odbacuju ko dušmansko zrno i koje poliježu pod Švabe i Dance.
2015-08-09
Pa e ....šta im fali i ovin domacima .....samo su u kurzu jer su emanicpirane pa nisu za u kucu i to.kic wrote:RayMabus wrote:Od biraca nema jebaca.
haha
Dalmatinkama je i službeno - ljeto počelo! Jučerašnji dan i više nego ugodne temperature skinule su sve "okove" i masovni pohod na plaže je krenuo...
Djevojke željne osunčanog tena i užitka u plivanju, čitanju, ćakuli, mackanju nije obeshrabrilo ni današnje jugo, dapače, za mnoge je dodalo čar morskim guštiranjima.
Sve to više no zorno svjedoče fotografije naših fotoreportera...
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/313946/dalmatinske-sirene-nije-obeshrabrilo-varljivo-vrijeme
KIc malo razlikuj stvari : imaš ženska za hebacinu i ženska za ženit.
MI pricamo o demografiji a ne hebacini.
OK.
2014-04-11
Ljudi, pregazilo vas je vrijeme. Kome se još diže na žene? Ja recimo, doma uzgajam žabe. Jel glatka? Je, jel sluzava, je. Jel se rita, da, ali ako ju jako stisneš, onda ionako nema kud. Idealna za lizanjemelkior wrote:Ja to ne bih gledao kao Božju kaznu. Vi stari previše dramite. Mladima obitelj danas predstavlja samo komplikaciju koja ih sputava. Ne možeš putovati, ne možeš trpati u se, na se i poda se. Kad imaš familiju, dužan si i državi i bankama i Bogu i vragu. Za što? Postoje neformalne veze i neformalna druženja.jastreb wrote:Pa da. Nema nam više naših Šokica. Niti naših Bosančica koje nas odbacuju ko dušmansko zrno i koje poliježu pod Švabe i Dance.
2015-08-09
Ti opet ne kužiš da mene zanima jedna koja meni paše a ne sve to okolo i šta ce tko hebat , ženit , nosat na kurzu okolo i tako te šeme. Pa šta to mene brige ? Može odma ako ce sad doc u Split i okolicu 10 tisuca kurcevitih Arapa i crnaca. Boli me kuraz. Te me ženske ne zanimaju nula posto.kaja_333 wrote:
Zamisli kad u Split kod Longija jos dođe jedno 200 Ukrajinca , metar i 95, svijetlo smeđi, sto kila , ne kuže jezik, šute i smiju se samo ali onako taf kao Klickovi . Pa jebote to se zove monopol na žene...ja ne znam sto ce ovi naši ljutiti..
2014-04-11
kaja_333 wrote:Zamisli kad u Split kod Longija jos dođe jedno 200 Ukrajinca , metar i 95, svijetlo smeđi, sto kila , ne kuže jezik, šute i smiju se samo ali onako taf kao Klickovi . Pa jebote to se zove monopol na žene...ja ne znam sto ce ovi naši ljutiti..
meni je više dojam da su Ukri u prosjeku niži, nije ni svaki Hrvat Mirko Filipović ili Igor Vori-
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Osnovano ‘Hrvatsko bilo‘, stigli Šterc, Vukušić, Radeljak, Batarelo...: ‘Dobrodošli su svi osim SDSS-a i Možemo!‘
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
Page 3 of 17