Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Page 2 of 17
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
Usput, nadam se da svi izgledaju kao ona dva brata boksača. A kad dolaze?:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne mora bit ona iz Ukrajine. To se samo tako kaže da se zna da se misli na tu šemu tj bijelkinje sa sjevera iz ovih zemalja koje imaju niži standard od nas a eto mi imao neke bolje stvari poput klime , obale pa zatim i ZG je ono zanimljiv u EU smo i tako.gargamel0101 wrote:Ukropi + Hrvati = nova super rasa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja se ne slažem sa Štercom, depopulacija nije problem, niti je rješenje štancanje panično djece ili uvoz Ukranjinaca. Problem nije u kvantiteti stanovništva negou njegovoj kvaliteti.
Za početak starijima od 70 treba ponuditi eutanaziju.
Guest- Guest
O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
moras specifirati uvjete.
joj o cemu mi pricamo xD
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
2014-04-11
Neće uopće biti "ona".:)RayMabus wrote:Ne mora bit ona iz Ukrajine.gargamel0101 wrote:Ukropi + Hrvati = nova super rasa.
2015-08-15
Ma jok, naseliti ce Ukrajince, žena i tako ima vise. Sorry bat jebiga.RayMabus wrote:To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
2015-08-15
Zašto samo starijima od 70? Što fali mlađima?deda getting old wrote:Ja se ne slažem sa Štercom, depopulacija nije problem, niti je rješenje štancanje panično djece ili uvoz Ukranjinaca. Problem nije u kvantiteti stanovništva negou njegovoj kvaliteti.
2015-08-09
Cuj problem je šta ovdje nema posla ni za domace a taj Ukrajinac bio sam ili sa familijom njemu triba kuca il stan tj životni prostor a nece mu to nitko dat đabe nego ga mora unajmit .....tako da se njima ovo ne isplati jer nisu neke place plus nema ni posla pa ti je tu u biti : bolje u Švabiju il Poljsku .....pogotovo Poljska jer im je blizu a puštju ih da dolaze da rade a place su ti tamo vece nego u Hr i ima više posla .....tako da to u praksi moš zaboravit.deda getting old wrote:Ja se ne slažem sa Štercom, depopulacija nije problem, niti je rješenje štancanje panično djece ili uvoz Ukranjinaca. Problem nije u kvantiteti stanovništva negou njegovoj kvaliteti.
Last edited by RayMabus on 29/5/2016, 16:43; edited 1 time in total
2014-04-11
Treba uvijek pokušati biti što više human s obzirom na okolnosti. Svi smo mi taoci prirodnih zakona.melkior wrote:Zašto samo starijima od 70? Što fali mlađima?deda getting old wrote:Ja se ne slažem sa Štercom, depopulacija nije problem, niti je rješenje panično štancanje djece ili uvoz Ukranjinaca. Problem nije u kvantiteti stanovništva negou njegovoj kvaliteti.
Guest- Guest
Treba legalizirat trgovinu ženama. Za tri prodane žene možeš kupiti jednu poštenu ovcu, a još ti ostane i vuna :ovca:kaja_333 wrote:Ma jok, naseliti ce Ukrajince, žena i tako ima vise. Sorry bat jebiga.RayMabus wrote:To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
2015-08-09
melkior wrote:O Černobilu Dakle, mora imati dvije ruke, dvije noge, dvije (približno) velike sise, samo jednu glavu, nikakvu surlu ili kljun, po noći ne smije svijetliti zeleno niti kosu smije imati pofarbanu u zeleno ili biti ćelava, i najvažnije, NE SMIJE BITI EMANCIPIRANAkic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
2014-04-11
Ne treba uvoziti Ukrajinke, naše Romkinje dobro rađaju, samo treba potaknut muške da ih žene.
Last edited by deda getting old on 29/5/2016, 16:45; edited 2 times in total
Guest- Guest
E jebiga, na to nisam misliodeda getting old wrote:Treba uvijek pokušati biti što više human s obzirom na okolnosti. Svi smo mi taoci prirodnih zakona.melkior wrote:Zašto samo starijima od 70? Što fali mlađima?deda getting old wrote:Ja se ne slažem sa Štercom, depopulacija nije problem, niti je rješenje panično štancanje djece ili uvoz Ukranjinaca. Problem nije u kvantiteti stanovništva negou njegovoj kvaliteti.
2015-08-09
kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
Potirali domaće pravoslavce da bi uvozili strane pravoslavce.............HAHAAHAHAHAAHAHAHAAAAA
Kakav Apsurdistan made by banana republik.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Because boobs :)kic wrote:dogodi se i da nisu obje u istim proporcijama, nije razlog za odbitimelkior wrote:Slobodan ulaz Ukrajinkama s dvije jednako velike sise, broj košarica 3 +kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
joj o cemu mi pricamo xD
Guest- Guest
Je, ali strani pravoslavci će biti ovisni o ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi a domaći su ovisni o srpskoj pravoslavnoj crkvi, postoji razlikaYehudi wrote:kic wrote:i dodju one s tri dojke iz Cernobila xD
Potirali domaće pravoslavce da bi uvozili strane pravoslavce.............HAHAAHAHAHAAHAHAHAAAAA
Kakav Apsurdistan made by banana republik.
2015-08-09
Kajo ovo stvarno nije rat na relaciji patrijahalni muški vs emancipirane žene.kaja_333 wrote:Ma jok, naseliti ce Ukrajince, žena i tako ima vise. Sorry bat jebiga.RayMabus wrote:To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
Super ako neka cura nađe normalnog momka iz neke druge zemlje i to. Krivo gledaš stvar jer ovo nije rat između patrijahalnih muških i emanicpiranih žena zato šta tu rata nema jer ove muške te ženske uopce ne zanimaju niti ih brige šta ce one a ako ce nac nekoga izvanka i ako je njoj to ok pa ono super još bolje.
2014-04-11
I to što kažešdeda getting old wrote:Ne treba uvoziti Ukrajinke, naše Romkinje dobro rađaju, samo treba potaknut muške da ih žene.
2015-08-09
Kaja party breaker :(kaja_333 wrote:RayMabus wrote:To je sad reka a za godinu dvije kad vidi koliko ima muških starih neženja pa se skuži zašto oni nece ove emancipirane onda ce ti bit ovo šta ja pricam jer ti muški su u suštini ogroman demografski potencijal , možda ne svi al vecina.kaja_333 wrote:Alo.. Rekao da je treba naseljavati Ukrajince a ne ukrajinke :). Dakle jos jedan problem imaš, bojim se da ti vise nećeš moći ni emancipirane.RayMabus wrote:Pa jesan vam ja lipo rekao da cemo doc na to. Sad ce ti bit šema koliko imamo starih neženja , zašto se oni ne žene itd itd itd ....pa nece ove emanicpirane ...pa šta cemo sad ?prckov wrote:eto ih longi
trazi neku sisatu
E.
Ma jok, naseliti ce Ukrajince, žena i tako ima vise. Sorry bat jebiga.
Last edited by Starhemberg on 29/5/2016, 16:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Osnovano ‘Hrvatsko bilo‘, stigli Šterc, Vukušić, Radeljak, Batarelo...: ‘Dobrodošli su svi osim SDSS-a i Možemo!‘
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
Page 2 of 17