Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
Page 1 of 1
Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muška...See More
Like · Reply · 1 · 36 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nije stvar u lovi GOSPODO DRAGA.
Like · Reply · 35 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Da je stvar u lovi Njemačka bi imala natalitet preko 2,1 ........NEMA GA.
Like · Reply · 33 mins
Gabriel Gege ·
Zagreb, Croatia
... vi ne volite žene, zar ne? onako, dubinski, zaista, negdje u vama vam se gade, čine vam se prenapuhana niža bića koja imaju i ulogu i svrhu, za nabacit pod jaja ponekad, da kuhaju, da pospremaju, peru gaće i čarape, da im se ponekad i pokaže rukom gdje im je mjesto, šamarom ako treba, da budu majke, rodilje,... i stoga; ne volite ih, priznajte?!
... i to ponajviše ih ne volite jer će ovakve, feminističke žensturače dovesti do armagedona i propasti svih civlizacijskih vrijednosti?
... :D
Like · Reply · 21 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Gabriel Gege Jedi da ti ne kažem šta i ti i tvoje mjere za ublažavanje poslijedica emanicipacije.
Like · Reply · 17 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I da nevolim žene i znaš šta ? Ne možeš mi ništa. Slobodna volja. ŠAH MAT.
Like · Reply · 10 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NIŠTA MI NE MOŽEŠ. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 9 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I AM A MAN.
Napoleon Bonaparte - Conquest of paradise ( vangelis )
https://www.youtube.com/watch?v=A5p_fplluZ8
Like · Reply · 7 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca
Like · Reply · 6 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NE MOŽEŠ MI NIŠTA. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 6 mins
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-porezmom-reformom-zeli-poboljsati-demografsku-sliku-hrvatske/928208.aspx
Split, Croatia
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
Nikola Tesla objasnio je u kolovozu 1924. u ekskluzivnoj izjavi 'Galvestone Daily News' zašto se nije nikada ženio. Kako se navodi, Tesla je najprije istaknuo da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.
Danas je, navodi znanstvenik, takva žena nestala, a na njeno mjesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspjeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odijevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste". - Žene postaju jače od muška...See More
Like · Reply · 1 · 36 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nije stvar u lovi GOSPODO DRAGA.
Like · Reply · 35 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Da je stvar u lovi Njemačka bi imala natalitet preko 2,1 ........NEMA GA.
Like · Reply · 33 mins
Gabriel Gege ·
Zagreb, Croatia
... vi ne volite žene, zar ne? onako, dubinski, zaista, negdje u vama vam se gade, čine vam se prenapuhana niža bića koja imaju i ulogu i svrhu, za nabacit pod jaja ponekad, da kuhaju, da pospremaju, peru gaće i čarape, da im se ponekad i pokaže rukom gdje im je mjesto, šamarom ako treba, da budu majke, rodilje,... i stoga; ne volite ih, priznajte?!
... i to ponajviše ih ne volite jer će ovakve, feminističke žensturače dovesti do armagedona i propasti svih civlizacijskih vrijednosti?
... :D
Like · Reply · 21 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Gabriel Gege Jedi da ti ne kažem šta i ti i tvoje mjere za ublažavanje poslijedica emanicipacije.
Like · Reply · 17 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I da nevolim žene i znaš šta ? Ne možeš mi ništa. Slobodna volja. ŠAH MAT.
Like · Reply · 10 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NIŠTA MI NE MOŽEŠ. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 9 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
I AM A MAN.
Napoleon Bonaparte - Conquest of paradise ( vangelis )
https://www.youtube.com/watch?v=A5p_fplluZ8
Like · Reply · 7 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Svijet današnjice, njegova aktivnost i struktura, briga je muškarca
Like · Reply · 6 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NE MOŽEŠ MI NIŠTA. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 6 mins
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-porezmom-reformom-zeli-poboljsati-demografsku-sliku-hrvatske/928208.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
Možeš mi samo popušit kuraz.
2014-04-11
A bit če sad i nastawak tamo a glasi..
Ne wolim žene. Jel to možda nekom smeta a ako da neka me tuži.
Morat če mi objasnit šta čemo sa pederima tj LGBT i tima jer pederi isto ne wole žene.
AKo tužiš mene morat češ i njih.
Ne wolim žene. Jel to možda nekom smeta a ako da neka me tuži.
Morat če mi objasnit šta čemo sa pederima tj LGBT i tima jer pederi isto ne wole žene.
AKo tužiš mene morat češ i njih.
2014-04-11
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Ne volim žene. Jel to možda nekom smeta a ako da neka me tuži.
Morat če mi objasnit šta čemo sa pederima tj LGBT i tima jer pederi isto nevole žene.
Ako tužiš mene morat češ i njih.
Like · Reply · 3 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Gabriel Gege ·
Zagreb, Croatia
Like · Reply · 2 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NE MOŽEŠ MI NIŠTA. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 2 mins
Split, Croatia
Ne volim žene. Jel to možda nekom smeta a ako da neka me tuži.
Morat če mi objasnit šta čemo sa pederima tj LGBT i tima jer pederi isto nevole žene.
Ako tužiš mene morat češ i njih.
Like · Reply · 3 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Gabriel Gege ·
Zagreb, Croatia
Like · Reply · 2 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
NE MOŽEŠ MI NIŠTA. NIŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Like · Reply · 2 mins
2014-04-11
GF -glaktička pederačija
pet zwijeziča na odori.
ofičir ...đeneral pak
ŠAH MAT GLUPI POSRANI LIBERALU
pet zwijeziča na odori.
ofičir ...đeneral pak
ŠAH MAT GLUPI POSRANI LIBERALU
2014-04-11
Similar topics
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Zekerijah Smajić, AJ: Vučić popravlja sliku Hrvatske u svijetu
» kad u to umiješate datum 5. kolovoza, turnir na kojem igraju HOS-ovci i nemušti pokušaj reketa Dobili ste sliku Hrvatske 2019
» Britanska vlada želi postupni Brexit
» Rimac: Vlada ne želi strane investicije u RH
» Zekerijah Smajić, AJ: Vučić popravlja sliku Hrvatske u svijetu
» kad u to umiješate datum 5. kolovoza, turnir na kojem igraju HOS-ovci i nemušti pokušaj reketa Dobili ste sliku Hrvatske 2019
» Britanska vlada želi postupni Brexit
» Rimac: Vlada ne želi strane investicije u RH
Page 1 of 1