Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Nismo. Epi nešto brije, da drugi uzdržavaju njegovu obitelj želi:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve je nebitno,osim da postanu vrijedni clanovi zajednice:Ddeda getting old wrote:On bi porezima i kaznama htio natjerati kaju da se uda za mene. Nije ga briga na što bi ta obitelj i djeca izgledala, bitno je da se štancaju.Starhemberg wrote:Ma bzvz, to bi samo pojačalo iseljavanje ili povećalo broj socijalnih slučajeva.deda getting old wrote:Tako da te se financijski prisili da se oženiš s nekom koja ti se ne sviđa i koju ne voliš, te da s njom imaš djecu, kako su i do sad tradicionalno ljudi ulazili u brakove, umjesto da tražiš gđicu savršenu. Ako to ne napraviš država ti uzima sve i daje samohranim majkama čijoj djeci se neznaju očevi.Starhemberg wrote:Zašto?epikur37 wrote:Porez na neženje vrlo lako, recimo radiš a plaća ti prelazi minimalnu ili recimo neku određenu cifru. Nisi oženjen a imaš preko 30 godina. Lijepo 5% od plaće tzi se odbija.
šta ne :)
2014-04-12
deda getting old wrote:Ne možeš i jedno i drugo, viši porezi smanjuju zaposlenost. Tvoj efekt bi bio 0.epikur37 wrote:
Mislim da treba i jedno i drugo, restrikcijama i beneficijama se balansira i trasira.
Zaposlenost također.
Ne slažem se, treba ići na protekcionizam domaćeg gospodarstva i na subvencije za demografsku obnovu sadašnji model je ionako minus na svakom planu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko određuje što je korisno, a što nije, Ti, ili Ja? Ako ja određujem onda može, ja znam što je pametno, ako ti određuješ onda baš i ne bih, jer ne vjerujem da bi baš najpametnije odlučivali.epikur37 wrote:
On živi u zajednici i koristi njene benefite, dužan je biti joj koristan.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Nismo. Epi nešto brije, da drugi uzdržavaju njegovu obitelj želi:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
Hvala, meni ne treba ali ima kome treba. I osobno bih izdvojio za to.
2015-08-06
deda getting old wrote:Tko određuje što je korisno, a što nije, Ti, ili Ja? Ako ja određujem onda može, ja znam što je pametno, ako ti određuješ onda baš i ne bih, jer ne vjerujem da bi baš najpametnije odlučivali.epikur37 wrote:
On živi u zajednici i koristi njene benefite, dužan je biti joj koristan.
Određuje politika ili malo šire ideologija.
Ako ans bude više koji ovako mislimo tako će se i odrediti.
2015-08-06
kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Pa znam, al sto si onda navalio. Čitam prije koji dan , živi neki par sa 5, 6 djece u starom kombiju i traže stan. Pa sto bi netko njima dao stan, valjda su na to trebali misliti ranije.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Nismo. Epi nešto brije, da drugi uzdržavaju njegovu obitelj želi:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
Hvala, meni ne treba ali ima kome treba. I osobno bih izdvojio za to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za to ste propustili priliku u Jugoslaviji, tad se još moglo uvoditi protekcionizam, danas u EU to više nije moguće, a kad vam uvedu TTIP teško da ćete ikad više imati protekcionizam.epikur37 wrote:Ne slažem se, treba ići na protekcionizam domaćeg gospodarstva i na subvencije za demografsku obnovu sadašnji model je ionako minus na svakom planu.deda getting old wrote:Ne možeš i jedno i drugo, viši porezi smanjuju zaposlenost. Tvoj efekt bi bio 0.epikur37 wrote:
Mislim da treba i jedno i drugo, restrikcijama i beneficijama se balansira i trasira.
Zaposlenost također.
Guest- Guest
RayMabus wrote:SAVE Croatia with large Ukrainian tits
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Ne znam zašto tu na forumu toliko uživate provocirati ljude kojima fali seksa. A i za društveni status samo je to bitno da li netko jebe.
Guest- Guest
deda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Ne znam zašto tu na forumu toliko uživate provocirati ljude kojima fali seksa. A i za društveni status samo je to bitno da li netko jebe.
tko penetrira vrijedi
tko vrijedi penetrira
tko ne penetrira ne vrijedi :^^
samo sam se nadovezao smajlićima, usisivač, pegla, krevet-
komuniciramo smajlićima (_Emc2_)
deda getting old wrote:Za to ste propustili priliku u Jugoslaviji, tad se još moglo uvoditi protekcionizam, danas u EU to više nije moguće, a kad vam uvedu TTIP teško da ćete ikad više imati protekcionizam.epikur37 wrote:Ne slažem se, treba ići na protekcionizam domaćeg gospodarstva i na subvencije za demografsku obnovu sadašnji model je ionako minus na svakom planu.deda getting old wrote:Ne možeš i jedno i drugo, viši porezi smanjuju zaposlenost. Tvoj efekt bi bio 0.epikur37 wrote:
Zaposlenost također.
Protekcionizam je ok, sve razvijenije nacije i države ga imaju ili su rasle na njemu....
Jedini se balkanskim i istočnoeuropskim balavcima prodaje potpuno prepuštanje tržištu.
Tu priču popuše nadobudni, pretežito mlađi pojedincu željni emancipacije u zadatom ideološkom obrascu i ginu za to :D
2015-08-06
Kad možćemo onda očekivati taj protekcionizam, sljedeće izbore, ili sad, još za mandata ove vlade?epikur37 wrote:
Protekcionizam je ok, sve razvijenije nacije i države ga imaju ili su rasle na njemu....
Jedini se balkanskim i istočnoeuropskim balavcima prodaje potpuno prepuštanje tržištu.
Tu priču popuše nadobudni, pretežito mlađi pojedincu željni emancipacije u zadatom ideološkom obrascu i ginu za to :D
Guest- Guest
čim otvorim usta prvi komentar je da mi treba ženska, jer valjda kad su muškarci vezani za žene više ne govore ono što stvarno misle, nego zbore što bi njihova bolja polovica htjela čutikic wrote:tko penetrira vrijedideda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
tko vrijedi penetrira
Guest- Guest
Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
No deda i kaja bili bi sasvim lijep par, zasto ne:)
dijagram-
2015-08-09
Ja ne znam šta ste se navili toliko o tom natalitetu. Lako je to napravit triba to netko i ranit.
Ranit vam je hranit ...da ne bude zabune.
Ranit vam je hranit ...da ne bude zabune.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
deda getting old wrote:Kad možćemo onda očekivati taj protekcionizam, sljedeće izbore, ili sad, još za mandata ove vlade?epikur37 wrote:
Pa ne prije nego što se dogodi ideološki slom u samoj Europi. Hrvatska ionako nema subjektivitet ni kapacitet za te stvari. U glavnom zakašnjelo i devijantno odzvanja na europske trendove.
Prema tome puno je važnije tko će dobiti izbore u Francuskoj ili kako će proći referendum u Engleskoj, hoće li Trump pobijediti u SAD-u nego što će se dogoditi na hrvatskim izborima.
2015-08-06
dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
No deda i kaja bili bi sasvim lijep par, zasto ne:)
Mogli bi deda i kaja... oboje su oko 23 godine, samoživi, prkose svakom autoritetu i svijetu ukupnom a nema više ni prištića :)
2015-08-06
deda getting old wrote:čim otvorim usta prvi komentar je da mi treba ženska, jer valjda kad su muškarci vezani za žene više ne govore ono što stvarno misle, nego zbore što bi njihova bolja polovica htjela čutikic wrote:tko penetrira vrijedideda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
tko vrijedi penetrira
to je problem onog Crnogorca iz @starhieva klipa da, ali ja tebe nisam ni komentirao nego kayu-bayu :p ti si se našao prozvan zbog akcije-u-krevetu smajla što je simptomatično :roll :D
Last edited by kic on 29/5/2016, 22:20; edited 1 time in total
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Osnovano ‘Hrvatsko bilo‘, stigli Šterc, Vukušić, Radeljak, Batarelo...: ‘Dobrodošli su svi osim SDSS-a i Možemo!‘
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
Page 11 of 17