Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Šterc u Nedjeljom u 2: Natalitet možemo poboljšati useljavanjem Ukrajinaca
deda getting old wrote:čim otvorim usta prvi komentar je da mi treba ženska, jer valjda kad su muškarci vezani za žene više ne govore ono što stvarno misle, nego zbore što bi njihova bolja polovica htjela čutikic wrote:tko penetrira vrijedideda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Ne znam zašto tu na forumu toliko uživate provocirati ljude kojima fali seksa. A i za društveni status samo je to bitno da li netko jebe.
tko vrijedi penetrira
tko ne penetrira ne vrijedi :^^
to je problem onog Crnogorca iz @starhieva klipa da, ali ja tebe nisam ni komentirao nego kayu-bayu :p ti si se našao prozvan zbog akcije-u-krevetu smajla što je simptomatično :roll :D
Last edited by kic on 29/5/2016, 22:20; edited 1 time in total
Samo vam je materijalizam bitan i samo o punom želucu razmišljate, no što je s idealima pitam ja vas, što je sa onim pravim vrijednostima, koje čovjeku trebaju više nego kruh. Dovoljno je pogledati ove što imaju sve i nisu gladni, a iznutra su mrtvi.RayMabus wrote:Ja ne znam šta ste se navili toliko o tom natalitetu. Lako je to napravit triba to netko i ranit.
Ranit vam je hranit ...da ne bude zabune.
Guest- Guest
Mislim da su ipak nesto stariji ali,...znam da bi im ti kao i ja pristao biti kumasin, kako god:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
No deda i kaja bili bi sasvim lijep par, zasto ne:)
Mogli bi deda i kaja... oboje su oko 23 godine, samoživi, prkose svakom autoritetu i svijetu ukupnom a nema više ni prištića :)
dijagram-
2015-08-09
Pa nije bitno uopće a sto tebe to nervira?deda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Ne znam zašto tu na forumu toliko uživate provocirati ljude kojima fali seksa. A i za društveni status samo je to bitno da li netko jebe.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Psa mi u kuću neće dovoditi, a ako ne bi razgovarali možda bi to i moglo koliko toliko funkcionirati uz izdašne državne poticaje i potporu.epikur37 wrote:dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
Mogli bi deda i kaja... oboje su oko 23 godine, samoživi, prkose svakom autoritetu i svijetu ukupnom a nema više ni prištića :)
Guest- Guest
To meni Epi daje kompliment :) 23.. Da bar.dijagram wrote:Mislim da su ipak nesto stariji ali,...znam da bi im ti kao i ja pristao biti kumasin, kako god:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
2015-08-15
hahaha, legendo, znao sam da bi na psu zapelo :)deda getting old wrote:Psa mi u kuću neće dovoditi, a ako ne bi razgovarali možda bi to i moglo koliko toliko funkcionirati uz izdašne državne poticaje i potporu.epikur37 wrote:dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
dijagram-
2015-08-09
On to namjerno zajebava , kao da od nekog prepisuje, tko zna od koga:)kaja_333 wrote:To meni Epi daje kompliment :) 23.. Da bar.dijagram wrote:Mislim da su ipak nesto stariji ali,...znam da bi im ti kao i ja pristao biti kumasin, kako god:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Bacim kost epi lopovski prihvati i vidi u sto se sve pretvorilo:)IvyTeasdale wrote:'ko se zeni,udaje? Jesmo pozvani? :D
dijagram-
2015-08-09
kaja_333 wrote:Pa nije bitno uopće a sto tebe to nervira?deda getting old wrote:kic wrote:kaja_333 wrote:kic... Pa ti si pogodio :). Ali kako vidis nemam bas volje, možda kasnije
onda
Uvijek na svakoj temi je seks. Mogli bi malo biti ozbiljni i pustiti to na trenutak sa strane.
Guest- Guest
a da, evo recimo mladi i balavi Ivo Sanader, koji je povukao ZERP čim su ga Slovenci i Talijani malo poprijeko pogledali :Depikur37 wrote:Protekcionizam je ok, sve razvijenije nacije i države ga imaju ili su rasle na njemu....
Jedini se balkanskim i istočnoeuropskim balavcima prodaje potpuno prepuštanje tržištu.
Tu priču popuše nadobudni, pretežito mlađi pojedincu željni emancipacije u zadatom ideološkom obrascu i ginu za to :D
mislim da to nema puno veze s nadobudnošću, nego s našom poslušničkom politikom koja je općenito sin cojones
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa problem teme i je seks, zašto ga se nema kad je bitno-
Da, ni smo samo nastavili ovo s natalitetom.kic wrote:pa problem teme i je seks, zašto ga se nema kad je bitno-
2015-08-15
epikur37 wrote:deda getting old wrote:Kad možćemo onda očekivati taj protekcionizam, sljedeće izbore, ili sad, još za mandata ove vlade?epikur37 wrote:
Protekcionizam je ok, sve razvijenije nacije i države ga imaju ili su rasle na njemu....
Jedini se balkanskim i istočnoeuropskim balavcima prodaje potpuno prepuštanje tržištu.
Tu priču popuše nadobudni, pretežito mlađi pojedincu željni emancipacije u zadatom ideološkom obrascu i ginu za to :D
Pa ne prije nego što se dogodi ideološki slom u samoj Europi. Hrvatska ionako nema subjektivitet ni kapacitet za te stvari. U glavnom zakašnjelo i devijantno odzvanja na europske trendove.
Prema tome puno je važnije tko će dobiti izbore u Francuskoj ili kako će proći referendum u Engleskoj, hoće li Trump pobijediti u SAD-u nego što će se dogoditi na hrvatskim izborima.
Po tvojim komentarima ja sam mislio da vi imate nekakav plan, a ne da tek čekate da vam se sudbina smiluje i sreća nasmiješi u budućnosti.
Guest- Guest
Krivi su roditelji koji se upliću u brakove i izbor partnera, roditelji imaju nerealna očekivanja.kaja_333 wrote:Da, ni smo samo nastavili ovo s natalitetom.kic wrote:pa problem teme i je seks, zašto ga se nema kad je bitno-
Guest- Guest
Natalitet se lako popravi, nek ljudima daju novce za djecu kao šta daju npr. turcima u Njemačkoj ili Sirijcima u Danskoj i odmah će se natalitet početi popravljati.
a ti si isto samo za produktivni sex, kao i Markićka?kic wrote:pa problem teme i je seks, zašto ga se nema kad je bitno-
2014-04-12
prijatelje, teoriju velikog praska, kako sam upoznao tvoju majku, slatke male lažljivice... ili na koju već kultnu sreiju stavljaš najveću krivnju?kic wrote:i blame TV-
Last edited by deda getting old on 29/5/2016, 22:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
da, nije problem.. ali onda bi trebali prvo uvesti njemačko i dansko gospodarstvo, jer netko to mora i zaraditidawson wrote:Natalitet se lako popravi, nek ljudima daju novce za djecu kao šta daju npr. turcima u Njemačkoj ili Sirijcima u Danskoj i odmah će se natalitet početi popravljati.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:a ti si isto samo za produktivni sex, kao i Markićka?kic wrote:pa problem teme i je seks, zašto ga se nema kad je bitno-
nažalost i ja sam za rekreativni ali me zanima, da li je stvarno možda nešto posebno u tome kad se netko čuva--
čitao sam da su u Italiji mlade nakon prve noći morale objesiti plahte da se vidi krvavi trag kao dokaz da su čuvale nevinost do sklapanja braka, sad lako je tu napraviti i prevaru i proliti kozje krvi ili sl, ali pitam se što su muški morali? očito ništa :/
deda getting old wrote:prijatelje, teoriju velikog praska, kako sam upoznao tvoju majku, slatke male lažljivice... ili na koju već kultnu sreiju stavljaš najveću krivnju?kic wrote:i blame TV-
zapravo krivim 2006-7 godinu, tad se internet u cijelosti nepovratno promijenio i više nije bio sofisticirani kutak geekova za razmjenu informacija, youtube se pojavio, facebook, što ono još baš sam nabrajao neki dan, uglavnom banalnosti koje su napravile steal the show
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Osnovano ‘Hrvatsko bilo‘, stigli Šterc, Vukušić, Radeljak, Batarelo...: ‘Dobrodošli su svi osim SDSS-a i Možemo!‘
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
Page 12 of 17