ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Page 12 of 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 12 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by Guest 26/5/2016, 02:13

r_nevjesta wrote:
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim

Guest
Guest

Back to top Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 12 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by neva 26/5/2016, 02:13

RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao gušta
Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.
da, sad sam totalno zbunjena i dezorijentirana u vremenu i prostoru
težak udarac, tko zna hoću li se ikad oporaviti
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:14

Usne Stjepana Gnječa wrote:
n_razbojnik wrote:
n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?  

Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.

Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina

Kod nas u Istri mjesečina je  bila prije 5 dana.
Bila je sa zapada, isto je bila prelijepa, danas je sa jugo-istoka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 26/5/2016, 02:14

n_razbojnik wrote:
n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?  

Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.

Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina

Kod nas u Istri mjesečina je  bila prije 5 dana.

Oduvijek ispred ostatka...

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 02:17

r_nevjesta wrote:
RayMabus wrote:
n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao gušta
Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.
da, sad sam totalno zbunjena i dezorijentirana u vremenu i prostoru
težak udarac, tko zna hoću li se ikad oporaviti
Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.

Toliko sam oduševljen samim sobom kako sam diplomatski odgovorio da sam vec poceo razmišljati i o kandidaturi u eu parlamentu.

Oduševljen sam samim sobom i ovim novim otkricem svog ocito tek otkrivajuceg diplomatskog potencijala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 26/5/2016, 02:17

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
Hoće reći da si napetiji kao toster , romantike se zasitila

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:18

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
shvatila sam, romantično si upotrebljiv samo u noćima punog mjeseca
nije lako s tobom, treba voditi tabličnu evidenciju, možda i kakav grafikon
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 02:19

Romantika je odlicna stvar. To bi mogli uvrstit na iducu sjednicu dnevnog reda u eu parlamentu kao prijedlog ....eu fondovi ovo ono.......
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:19

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
ako već pratiš dane onda je lako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:20

RayMabus wrote:Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.

Toliko sam oduševljen samim sobom kako sam diplomatski odgovorio da sam vec poceo razmišljati i o kandidaturi u eu parlamentu.

Oduševljen sam samim sobom i ovim novim otkricem svog ocito tek otkrivajuceg diplomatskog potencijala.
oduševljenje je zarazno, evo i ja sam se proporcionalno oduševila tobom
gdje trebam potpisati za tvoju kandidaturu, dok se nisam predomislila
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:21

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:
ako već pratiš dane onda je lako
presuper, počet ću pratiti, baš me intelektualno zanima kako je to kad je lako s tobom bounce
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:22

Sex konzumira, ljubav je čista i hrani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:24

n_razbojnik wrote:Hoće reći da si napetiji kao toster , romantike se zasitila
mah, povjetarci, zore, venere
pa tko ne bi
jedino je onaj vrh svijeta zanimljiv, mislim, pogled odozgora
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 02:24

r_nevjesta wrote:
RayMabus wrote:Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.

oduševljenje je zarazno, evo i ja sam se proporcionalno oduševila tobom
gdje trebam potpisati za tvoju kandidaturu, dok se nisam predomislila
Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 12 Ukip1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:26

deda getting old wrote:Sex konzumira, ljubav je čista i hrani.
hmm zar i tijelu ne treba ljubavi?
ti s tih svojih vrhunaca svijeta samo zbunjuješ
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:28

Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.

Last edited by deda getting old on 26/5/2016, 02:29; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:28

RayMabus wrote:Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :
... a u mraku vas dočekuje šerijatska policija i ubije u vama boga kjafirskoga :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 02:29

r_nevjesta wrote:
RayMabus wrote:Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :
... a u mraku vas dočekuje šerijatska policija i ubije u vama boga kjafirskoga :P
Nek biju .....FREE PALESTINA ...... lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 02:31

deda getting old wrote:Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
i kakav je to problem?
apstiniraš, dok romantika opet ne postane kao čokolada, a ljuska dobije neki sadržaj
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 02:31

RayMabus wrote:
r_nevjesta wrote:
Nek biju .....FREE PALESTINA ...... lol!
Eto ....opet moje diplomatske moci naprosto izbijaju ....to je taj .....neiskorišten potencijal.

Oni krenu a ja i NIgel : FREE PALESTINE.

I mirna Bosna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 02:33

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
i kakav je to problem?
apstiniraš, dok romantika opet ne postane kao čokolada, a ljuska dobije neki sadržaj
apstinencija ne pomaže ovisnicima, uvijek pokleknu i vrate se starim navikama

treba tableta koja utječe na kemijske procese u mozgu :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics