Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupimr_nevjesta wrote:
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
Guest- Guest
da, sad sam totalno zbunjena i dezorijentirana u vremenu i prostoruRayMabus wrote:Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao gušta
težak udarac, tko zna hoću li se ikad oporaviti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Bila je sa zapada, isto je bila prelijepa, danas je sa jugo-istoka.Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.
Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina
Kod nas u Istri mjesečina je bila prije 5 dana.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.
Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina
Kod nas u Istri mjesečina je bila prije 5 dana.
Oduvijek ispred ostatka...
2014-04-15
Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.r_nevjesta wrote:da, sad sam totalno zbunjena i dezorijentirana u vremenu i prostoruRayMabus wrote:Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao gušta
težak udarac, tko zna hoću li se ikad oporaviti
Toliko sam oduševljen samim sobom kako sam diplomatski odgovorio da sam vec poceo razmišljati i o kandidaturi u eu parlamentu.
Oduševljen sam samim sobom i ovim novim otkricem svog ocito tek otkrivajuceg diplomatskog potencijala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hoće reći da si napetiji kao toster , romantike se zasitiladeda getting old wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupimr_nevjesta wrote:
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
2014-04-15
shvatila sam, romantično si upotrebljiv samo u noćima punog mjesecadeda getting old wrote:r_nevjesta wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
nije lako s tobom, treba voditi tabličnu evidenciju, možda i kakav grafikon
2014-04-12
Romantika je odlicna stvar. To bi mogli uvrstit na iducu sjednicu dnevnog reda u eu parlamentu kao prijedlog ....eu fondovi ovo ono.......
2014-04-11
ako već pratiš dane onda je lakor_nevjesta wrote:shvatila sam, romantično si upotrebljiv samo u noćima punog mjesecadeda getting old wrote:r_nevjesta wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
Guest- Guest
oduševljenje je zarazno, evo i ja sam se proporcionalno oduševila tobomRayMabus wrote:Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.
Toliko sam oduševljen samim sobom kako sam diplomatski odgovorio da sam vec poceo razmišljati i o kandidaturi u eu parlamentu.
Oduševljen sam samim sobom i ovim novim otkricem svog ocito tek otkrivajuceg diplomatskog potencijala.
gdje trebam potpisati za tvoju kandidaturu, dok se nisam predomislila
2014-04-12
presuper, počet ću pratiti, baš me intelektualno zanima kako je to kad je lako s tobomdeda getting old wrote:ako već pratiš dane onda je lakor_nevjesta wrote:shvatila sam, romantično si upotrebljiv samo u noćima punog mjesecadeda getting old wrote:r_nevjesta wrote:to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupim
2014-04-12
mah, povjetarci, zore, veneren_razbojnik wrote:Hoće reći da si napetiji kao toster , romantike se zasitila
pa tko ne bi
jedino je onaj vrh svijeta zanimljiv, mislim, pogled odozgora
2014-04-12
Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :r_nevjesta wrote:oduševljenje je zarazno, evo i ja sam se proporcionalno oduševila tobomRayMabus wrote:Sve u svemu moraš priznat da je ovo bio diplomatski odgovor.
gdje trebam potpisati za tvoju kandidaturu, dok se nisam predomislila
2014-04-11
hmm zar i tijelu ne treba ljubavi?deda getting old wrote:Sex konzumira, ljubav je čista i hrani.
ti s tih svojih vrhunaca svijeta samo zbunjuješ
2014-04-12
Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
Last edited by deda getting old on 26/5/2016, 02:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
... a u mraku vas dočekuje šerijatska policija i ubije u vama boga kjafirskoga :PRayMabus wrote:Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :
2014-04-12
Nek biju .....FREE PALESTINA ......r_nevjesta wrote:... a u mraku vas dočekuje šerijatska policija i ubije u vama boga kjafirskoga :PRayMabus wrote:Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :
2014-04-11
i kakav je to problem?deda getting old wrote:Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
apstiniraš, dok romantika opet ne postane kao čokolada, a ljuska dobije neki sadržaj
2014-04-12
Eto ....opet moje diplomatske moci naprosto izbijaju ....to je taj .....neiskorišten potencijal.RayMabus wrote:Nek biju .....FREE PALESTINA ......r_nevjesta wrote:... a u mraku vas dočekuje šerijatska policija i ubije u vama boga kjafirskoga :PRayMabus wrote:Eh samo maštam ....nisam blesav da se upuštam u politiku .....mada ovo i nije tako loša ideja ......vec se vidim : ja i Nigel Farage bauljamo po briselskim ulicama u tri i nešto iza ponoci i pjevamo :
Oni krenu a ja i NIgel : FREE PALESTINE.
I mirna Bosna.
2014-04-11
apstinencija ne pomaže ovisnicima, uvijek pokleknu i vrate se starim navikamar_nevjesta wrote:i kakav je to problem?deda getting old wrote:Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
apstiniraš, dok romantika opet ne postane kao čokolada, a ljuska dobije neki sadržaj
treba tableta koja utječe na kemijske procese u mozgu
Guest- Guest
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 12 of 19