Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
nemoj mi odati, želim se potruditi i sama pogoditi i doznati, to mi podiže egodeda getting old wrote:Misliš da ću pasti na malo dječje psihologije pa ti odati da se radi o sotoni s predivnim osmjehom na licu i blistavim rogovima na glavi?
Morat ćeš se više potruditi oko toga.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
da, totalni očaj u ženskim redovimadeda getting old wrote:longi ne želi sex i ne želi imati nikakve veze sa ženskama, kažnjava ih tako što im se uskraćuje
žene pate jer ga ne mogu imati
2014-04-12
problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
2014-04-12
Ne mogu bez mene.r_nevjesta wrote:da, totalni očaj u ženskim redovimadeda getting old wrote:longi ne želi sex i ne želi imati nikakve veze sa ženskama, kažnjava ih tako što im se uskraćuje
žene pate jer ga ne mogu imati
Ne znam stvarno ....ispraznio sam se prije par sati ....tako da me prica o seksu trenutno ne zanima ....a kad me bude zanimala opet ću se ispraznit i tako ciklicno opet i boli me kuraz za tu tematiku.
Last edited by RayMabus on 26/5/2016, 01:19; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Epikur je inace ogranicen kad je BiH u pitanju ....on vidi samo Srbe kao spasitelje .....dok ih ja vidim kao nekoga koga treba dobro ekonomski i demografski razvalit i onda tako jadnoga ono privezat ko poslušnog psica uza sebe i da radi šta mu se kaže jer ce inace bit belaja.
epikur je u pravu, RS treba podržavati, kao što se nekoć poticalo graničare, u Bosni je cvijeće gore od korova
Guest- Guest
Svatko su drugačije nosi sa apstinencijom...poneke nisu jeftineIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
2014-04-15
deda izražavaj ser_nevjesta wrote:što ste ga se primili? nije dobro kad je eugeničan jer da je onda ko toster ili mikrovalna, nije dobro ni kad je sladunjav i romantičan, jer da šta mu je.. pa pustite čovjeka da se izražavaprckov wrote:sta je tebideda getting old wrote:vidiš li ti pun mjesec vani kako sja? tako je blizu, nadohvat ruke i nekako topao
al pazi na kemijske procese
2014-04-19
Treba ih dobro namlatit i bacit na koljena ....tek tada slušaju.deda getting old wrote:RayMabus wrote:Epikur je inace ogranicen kad je BiH u pitanju ....on vidi samo Srbe kao spasitelje .....dok ih ja vidim kao nekoga koga treba dobro ekonomski i demografski razvalit i onda tako jadnoga ono privezat ko poslušnog psica uza sebe i da radi šta mu se kaže jer ce inace bit belaja.
epikur je u pravu, RS treba podržavati, kao što se nekoć poticalo graničare, u Bosni je cvijeće gore od korova
Vlasi su to.
2014-04-11
zato je forum zakon,pa je sve lakse..ili barem vrijeme brze prolazi :Dn_razbojnik wrote:Svatko su drugačije nosi sa apstinencijom...poneke nisu jeftineIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
2014-04-12
RS treba podržati, kao i Sandžak, zapadni Mostar i/ili Istočno Sarajevo...svakom svoje, nek se gradi karakter
2014-04-15
on na avu ima nešto kao mušku morsku sirenukic wrote:deda ima moonchild na avu, my two cents
ne onu Disneyjevu, nego one mitološke, koje su svojim glasovima očaravale mornare i razbijale ih o stijene :D
2014-04-12
a iz toga možeš zaključiti da je moj horoskopski znak Rak, puno toga se može doznati nekome s internetakic wrote:deda ima moonchild na avu, my two cents
Guest- Guest
Nisam tako gledao na isti, zaista živjeh u zabludi...dok propustih nekoliko vizualnih stimulansa u međuvremenuIvyTeasdale wrote:zato je forum zakon,pa je sve lakse..ili barem vrijeme brze prolazi :Dn_razbojnik wrote:Svatko su drugačije nosi sa apstinencijom...poneke nisu jeftineIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
2014-04-15
r_nevjesta wrote:on na avu ima nešto kao mušku morsku sirenukic wrote:deda ima moonchild na avu, my two cents
ne onu Disneyjevu, nego one mitološke, koje su svojim glasovima očaravale mornare i razbijale ih o stijene :D
Vitas the 7th element
Guest- Guest
Pa normalno da ......postoji.IvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
Žene su krive za sve. Tako je najlakše. I najednostavnije.
Moc jednostavnosti.
2014-04-11
a topli ženski dodir i sve? to ništa? ne znaš što propuštašRayMabus wrote:Ne mogu bez mene.
Ne znam stvarno ....ispraznio sam se prije par sati ....tako da me prica o seksu trenutno ne zanima ....a kad me bude zanimala opet ću se ispraznit i tako ciklicno opet i boli me kuraz za tu tematiku.
2014-04-12
anđeoski glasUsne Stjepana Gnječa wrote:Vitas the 7th element
2014-04-12
the original trap :^^r_nevjesta wrote:on na avu ima nešto kao mušku morsku sirenukic wrote:deda ima moonchild na avu, my two cents
pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlostiprckov wrote:deda izražavaj ser_nevjesta wrote:što ste ga se primili? nije dobro kad je eugeničan jer da je onda ko toster ili mikrovalna, nije dobro ni kad je sladunjav i romantičan, jer da šta mu je.. pa pustite čovjeka da se izražavaprckov wrote:sta je tebideda getting old wrote:vidiš li ti pun mjesec vani kako sja? tako je blizu, nadohvat ruke i nekako topao
al pazi na kemijske procese
Guest- Guest
steta,nema ponovljenog trenutka..nestade..:Dn_razbojnik wrote:Nisam tako gledao na isti, zaista živjeh u zabludi...dok propustih nekoliko vizualnih stimulansa u međuvremenuIvyTeasdale wrote:zato je forum zakon,pa je sve lakse..ili barem vrijeme brze prolazi :Dn_razbojnik wrote:Svatko su drugačije nosi sa apstinencijom...poneke nisu jeftineIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
2014-04-12
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 7 of 19