Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
deda getting old wrote:Nikad nisam vodio razgovor s tim forumašem, ne znam tko je. Vidim samo da ga se često spominje.Usne Stjepana Gnječa wrote:Yeah, wright! I'm getting too old for this shit.deda getting old wrote:To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
To je Lavljesrce govorio. Kako ti sad odakle si to izvukao?
Nisam rekao da si ti ti niti da je on on ali sličnosti postoje...
Guest- Guest
haha, meni fali.. šešir malideda getting old wrote:aha, isplivali su i tvoji detalji, fali i tebir_nevjesta wrote:možda tu ima nešto, kad je pun mjesec ne mogu zaspati, nemirna sam i loše spavamkic wrote:deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
2014-04-15
bilo bi ti draže i lakše da se šalim?kic wrote:deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to, ali utjecaj planete zemlje je ocit na umove..
Guest- Guest
a što je Kiki tu, hitna pomoć?deda getting old wrote:aha, isplivali su i tvoji detalji, fali i tebi, a kic kao ne prati, isključio ser_nevjesta wrote:možda tu ima nešto, kad je pun mjesec ne mogu zaspati, nemirna sam i loše spavamkic wrote:deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to
2014-04-12
Dobro, onda ti je oprošteno. Inače si simpa, samo ponekad te ne volim.Usne Stjepana Gnječa wrote:Nisam rekao da si ti ti niti da je on on ali sličnosti postoje...deda getting old wrote:Nikad nisam vodio razgovor s tim forumašem, ne znam tko je. Vidim samo da ga se često spominje.Usne Stjepana Gnječa wrote:Yeah, wright! I'm getting too old for this shit.deda getting old wrote:To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
To je Lavljesrce govorio. Kako ti sad odakle si to izvukao?
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.
Guest- Guest
Ima dovoljno drugih vlakova okolo.n_razbojnik wrote:a kralja hahaRayMabus wrote:Ha ha ha ....sad sam tek skužija ovo sa lowbuget kompanija.n_razbojnik wrote:
nemaju sve taj vozni red, ne oglašavaš se dovoljno, ti si kao neka lowbudget kompanija
Pa normalno da se ne oglašavam ....pa nisam blesav ....još ce mi se koja i ukrcat.
Bolji kupei , jeftinije karte , više destinacija .....a moj ima samo jednu destinaciju : vozi pravo u pichku malterinu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ništa vrijedno spomena , ja sam audio vizualni opis dobio nakon povjetarca...da režiram ovako bih snimio kraj Sin Citya, ili barem nekog snuff filmar_nevjesta wrote:hmm.. možda su mi se pobrkale koordinaten_razbojnik wrote:pa zora bogatir_nevjesta wrote:a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
razumjela sam da mu je obzor sa zorom ravno ispred, desno je venera
a što mu je lijevo, to je još misterij
2014-04-15
mhm.. osim longiju, on marljivo radi na jačanju desnice u Hrvatan_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
2014-04-12
on samo promatra, kao ezekijelr_nevjesta wrote:
a što je Kiki tu, hitna pomoć?
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Glupane! Fali sna. Vidiš da ljudima fali sna nemogu zaspati jer je pun mjesec. Koji moron bogtejebo.
Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina
2014-04-15
Radim ja i lijevicom.r_nevjesta wrote:mhm.. osim longiju, on marljivo radi na jačanju desnice u Hrvatan_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Ja sam .....neopredijeljeni ....i kako mi bolje legne.
Ne zamaram se baš idoelogijama previše a nit sa cime cu.
Last edited by RayMabus on 26/5/2016, 02:09; edited 1 time in total
2014-04-11
On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao guštar_nevjesta wrote:mhm.. osim longiju, on marljivo radi na jačanju desnice u Hrvatan_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
2014-04-15
uff, kod tebe večeras romantika na najjačen_razbojnik wrote:Ništa vrijedno spomena , ja sam audio vizualni opis dobio nakon povjetarca...da režiram ovako bih snimio kraj Sin Citya, ili barem nekog snuff filma
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
2014-04-12
Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao guštar_nevjesta wrote:mhm.. osim longiju, on marljivo radi na jačanju desnice u Hrvatan_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
2014-04-11
aww znači nikakve koristi od nijednogadeda getting old wrote:on samo promatra, kao ezekijelr_nevjesta wrote:
a što je Kiki tu, hitna pomoć?
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
Ahaaa a tebe jebe direkt u glavu ova mjesečina
Kod nas u Istri mjesečina je bila prije 5 dana.
Guest- Guest
Moglo bi se reci da sam covjek širokih pogleda i razmišljanja. Taman ono kandidat za eu parlament ....placa 20 tisuca eura a drkaš kuraz.RayMabus wrote:Sheba sam je diplomatski. Radim i lijevicom. Sad ne zna više ni sama. Pogubila se. Nije desnicar nije lijevicar a istodobno je i jedno i drugo.n_razbojnik wrote:On neće priznati sve i da je tako, ne bi vam dao guštar_nevjesta wrote:mhm.. osim longiju, on marljivo radi na jačanju desnice u Hrvatan_razbojnik wrote:Ako sma upratio, svima nama budnima fali sexa vcrs?
2014-04-11
Ma jok, samo mašta radi, dok se ostalo resetirar_nevjesta wrote:uff, kod tebe večeras romantika na najjačen_razbojnik wrote:Ništa vrijedno spomena , ja sam audio vizualni opis dobio nakon povjetarca...da režiram ovako bih snimio kraj Sin Citya, ili barem nekog snuff filma
ugledaj se na dedalusa, slijedi njegov primjer bar sad kad je malo izašao iz faze tostera
2014-04-15
to je samo sad dok je pun mjesec, kad svane sunce odmah mi udari mučnina pa od weltschmerza otupimr_nevjesta wrote:
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 11 of 19