Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
ne banaliziraj, napeti mišići su estetski lijepi, ali nisu najvažnijideda getting old wrote:da, moraš imati malo napetih mišića inače je dosta težer_nevjesta wrote:a žene uvijek žele nešto više
ustvari, mislim da je bitan neki faktor x, nekad te netko jednostavno pogodi
neva- Posts : 4367
2014-04-12
... froum više ne radi kako treba, a i vrijeme je da se povučem na osamu, život ide dalje
Guest- Guest
Bolje ne.r_nevjesta wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
po istraživanju, bitna je i osobnost, ali samo ako želiš trajniju vezu ili si za ženidbuRayMabus wrote:Da al opet to je ipak ono na prvu dok nakon toga tj upoznavanje .....ipak je to : samo lijep izgled fizicko privlacenje jer inace se muški nikad nebi približili mladim plodnim ženkama da to nije tako .....al ono nismo majmuni pa sad danas ....ok to stoji ....al bitan je i ovaj drugi korak tj upoznavanje tako da ....r_nevjesta wrote:
pročitala sam u nekom istraživanju da je muškarcima dovoljan lijep izgled za interes
inače je izgled žene kod većine dovoljan da bi bili s njom, ostalo nije tako bitno
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ne banaliziraj, napeti mišići su estetski lijepi, ali nisu najvažnijideda getting old wrote:da, moraš imati malo napetih mišića inače je dosta težer_nevjesta wrote:a žene uvijek žele nešto više
ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
Guest- Guest
Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
2014-04-11
da, i tko zna kad ćeš opet biti u romantičnoj fazideda getting old wrote:... froum više ne radi kako treba, a i vrijeme je da se povučem na osamu, život ide dalje
a i osama je relativna, komad s Tindera na 1.5 km , nešto mi govori da to neće dugo potrajati
laku noć, DGO
2014-04-12
joj, u BB-u.. i onda ne banaliziraš? ma ne, BB je vrhunski znanstvena emisija, a ne namješteni show za voajerededa getting old wrote:ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
2014-04-12
ok, opet sam uhvaćenr_nevjesta wrote:joj, u BB-u.. i onda ne banaliziraš? ma ne, BB je vrhunski znanstvena emisija, a ne namješteni show za voajerededa getting old wrote:ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
što je DGO?
Guest- Guest
Ima logike samo je još ne kužim.RayMabus wrote:Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
Moram zanemarit da je muško muško nego samo duša koja prolazi kroz neku vrst duhovne evolucije a s druge strane ima postavljenu emancipaciju i to.
To je neki sukob svijetova al u suštini il se prilagođava il se emocionalno otupljuje.
Sad šta je ovo emocionalno otupljivanje tocno ? U svakom slucaju je neki obrambeni mehanizam .......hmmm
2014-04-11
možda, žene su prividno postale jednako 'jake', pa muškarcima možda preostaje birati ili otkrivanje svoje ženske strane ili još više jakosti, koja onda može prijeći u bezosjećajnost i brutalnostRayMabus wrote:Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
kako biti muškarac u malo promijenjenim uvjetima.. ne znam, nekima nije lako
2014-04-12
deda gettin old = DGO :Ddeda getting old wrote:ok, opet sam uhvaćenr_nevjesta wrote:joj, u BB-u.. i onda ne banaliziraš? ma ne, BB je vrhunski znanstvena emisija, a ne namješteni show za voajerededa getting old wrote:ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
što je DGO?
2014-04-12
Meni nije problem. Ja sam to sve jednostavno odheba međutim ja znam da ...ja to mogu ....tj vec sam to diplomira u prijašnim životima i/ili postojanjima.r_nevjesta wrote:možda, žene su prividno postale jednako 'jake', pa muškarcima možda preostaje birati ili otkrivanje svoje ženske strane ili još više jakosti, koja onda može prijeći u bezosjećajnost i brutalnostRayMabus wrote:Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
kako biti muškarac u malo promijenjenim uvjetima.. ne znam, nekima nije lako
Samo evo nisam nikad iša za tim o cemu sad razmišljam : da je to neka vrst masovnog ucenja ovih ostalih koji to nisu tj taj crni pojas još dosegli.
2014-04-11
aha, mislio sam da je to neka službena kratica za "do godišnjeg odmora"
to je znak da mi treba odmor, LN
to je znak da mi treba odmor, LN
Guest- Guest
idem i ja, zbilja je kasno.. probat ću zanemariti mjesec
laku noć, vas dvojica
laku noć, vas dvojica
2014-04-12
RayMabus wrote:Aj bar sam malo zagrebao ispod površine.
Dijagnoza : emocionalno tupilo.
Uzrok: trauma
Terapija: prisjećanje traume kako bi se aktivirale memorije u mozgu, kontakt s uzrokom traume, te odmah potom sammo 1 tableta propranolol-a
100% oporavak
treba liječiti kemijske procese a ne dušu
Guest- Guest
Sve u svemu ovo je bio dobar razgovor. Mislim da vam se preko 75% duša koje se inkarnira na ovu planetu inkarnira radi sexa.
Ak nije 75% onda je il 70 il 80%.
Tako da ......
Ovo šta sam rekao o ucenju emocionalne blokade kao duhovne lekcije .....ovo bi mogla bit i istina i mislim da je ......oni u Japanu isto ne šljive ženske.
Ak nije 75% onda je il 70 il 80%.
Tako da ......
Ovo šta sam rekao o ucenju emocionalne blokade kao duhovne lekcije .....ovo bi mogla bit i istina i mislim da je ......oni u Japanu isto ne šljive ženske.
2014-04-11
Pa naravno.
AJme je sam glup.
Polazim stalno od sebe.
75% planete se mora otcjepiti od seksa.
AJme je sam glup.
Polazim stalno od sebe.
75% planete se mora otcjepiti od seksa.
2014-04-11
ajd da si reko kakanj pa hajdUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:a venerin brijegdeda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Dobar je za tebe i Široki brijeg. Do Venere nemaš vremena.
di ću ja iz šamrljevca potegnit skroz dole u široki konju jedan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kic uvati je, sad je vulnerablekic wrote:neve imala instagram, 'oce sve da proba mala
(jesam kul sa ovim englezinizmima)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 15 of 19