ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Page 15 of 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 15 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by neva 26/5/2016, 03:14

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:a žene uvijek žele nešto više
da, moraš imati malo napetih mišića inače je dosta teže
ne banaliziraj, napeti mišići su estetski lijepi, ali nisu najvažniji
ustvari, mislim da je bitan neki faktor x, nekad te netko jednostavno pogodi

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 15 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by Guest 26/5/2016, 03:15

... froum više ne radi kako treba, a i vrijeme je da se povučem na osamu, život ide dalje

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:15

r_nevjesta wrote:
Bolje ne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:17

RayMabus wrote:
r_nevjesta wrote:
pročitala sam u nekom istraživanju da je muškarcima dovoljan lijep izgled za interes
Da al opet to je ipak ono na prvu dok nakon toga tj upoznavanje .....ipak je to : samo lijep izgled fizicko privlacenje jer inace se muški nikad nebi približili mladim plodnim ženkama da to nije tako .....al ono nismo majmuni pa sad danas ....ok to stoji ....al bitan je i ovaj drugi korak tj upoznavanje tako da ....
po istraživanju, bitna je i osobnost, ali samo ako želiš trajniju vezu ili si za ženidbu
inače je izgled žene kod većine dovoljan da bi bili s njom, ostalo nije tako bitno
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 03:17

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:a žene uvijek žele nešto više
da, moraš imati malo napetih mišića inače je dosta teže
ne banaliziraj, napeti mišići su estetski lijepi, ali nisu najvažniji

ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:18

Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:21

deda getting old wrote:... froum više ne radi kako treba, a i vrijeme je da se povučem na osamu, život ide dalje
da, i tko zna kad ćeš opet biti u romantičnoj fazi
a i osama je relativna, komad s Tindera na 1.5 km :x , nešto mi govori da to neće dugo potrajati
laku noć, DGO

neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:23

deda getting old wrote:ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
joj, u BB-u.. i onda ne banaliziraš? ma ne, BB je vrhunski znanstvena emisija, a ne namješteni show za voajere
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 03:26

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:ne banaliziram, evo u Big Brotheru će se javno vjenčati samo zato što tip ima mišiće, žene padaju na to više nego na sve drugo
joj, u BB-u.. i onda ne banaliziraš? ma ne, BB je vrhunski znanstvena emisija, a ne namješteni show za voajere
:) ok, opet sam uhvaćen

što je DGO?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:26

RayMabus wrote:Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
Ima logike samo je još ne kužim.

Moram zanemarit da je muško muško nego samo duša koja prolazi kroz neku vrst duhovne evolucije a s druge strane ima postavljenu emancipaciju i to.

To je neki sukob svijetova al u suštini il se prilagođava il se emocionalno otupljuje.

Sad šta je ovo emocionalno otupljivanje tocno ? U svakom slucaju je neki obrambeni mehanizam .......hmmm
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:26

RayMabus wrote:Ljubav je ok al u suštini treba evoluirati pa ono .....moguce je i da razvijeniji dio planete i to muški spol prolazi kroz neku fazu evolucije u mozgu .....iako pada natalitet pa ono ne vdim da ce ta evolucija proci dalje baš al izgleda da je neka šema na duhovnoj bazi tj da emocionalno otupiš ....neka šema jacanja il tako šta.
možda, žene su prividno postale jednako 'jake', pa muškarcima možda preostaje birati ili otkrivanje svoje ženske strane ili još više jakosti, koja onda može prijeći u bezosjećajnost i brutalnost
kako biti muškarac u malo promijenjenim uvjetima.. ne znam, nekima nije lako
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:27

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
:)  ok, opet sam uhvaćen

što je DGO?
deda gettin old = DGO :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:28

r_nevjesta wrote:
možda, žene su prividno postale jednako 'jake', pa muškarcima možda preostaje birati ili otkrivanje svoje ženske strane ili još više jakosti, koja onda može prijeći u bezosjećajnost i brutalnost
kako biti muškarac u malo promijenjenim uvjetima.. ne znam, nekima nije lako
Meni nije problem. Ja sam to sve jednostavno odheba međutim ja znam da ...ja to mogu ....tj vec sam to diplomira u prijašnim životima i/ili postojanjima.

Samo evo nisam nikad iša za tim o cemu sad razmišljam : da je to neka vrst masovnog ucenja ovih ostalih koji to nisu tj taj crni pojas još dosegli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 03:30

aha, mislio sam da je to neka službena kratica za "do godišnjeg odmora"

to je znak da mi treba odmor, LN
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 26/5/2016, 03:32

idem i ja, zbilja je kasno.. probat ću zanemariti mjesec
laku noć, vas dvojica :offt
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2016, 03:36

RayMabus wrote:Aj bar sam malo zagrebao ispod površine.
Dijagnoza : emocionalno tupilo.

Uzrok: trauma
Terapija: prisjećanje traume kako bi se aktivirale memorije u mozgu, kontakt s uzrokom traume, te odmah potom sammo 1 tableta propranolol-a

100% oporavak

treba liječiti kemijske procese a ne dušu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:39

Sve u svemu ovo je bio dobar razgovor. Mislim da vam se preko 75% duša koje se inkarnira na ovu planetu inkarnira radi sexa.

Ak nije 75% onda je il 70 il 80%.

Tako da ......

Ovo šta sam rekao o ucenju emocionalne blokade kao duhovne lekcije .....ovo bi mogla bit i istina i mislim da je ......oni u Japanu isto ne šljive ženske.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/5/2016, 03:47

Pa naravno.

AJme je sam glup.

Polazim stalno od sebe.

75% planete se mora otcjepiti od seksa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 26/5/2016, 08:21

Usne Stjepana Gnječa wrote:
prckov wrote:
deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš? pale
imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
a venerin brijeg

Dobar je za tebe i Široki brijeg. Do Venere nemaš vremena.
ajd da si reko kakanj pa hajd
di ću ja iz šamrljevca potegnit skroz dole u široki konju jedan
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic 26/5/2016, 08:32

neve imala instagram, 'oce sve da proba mala :tw
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by prckov 26/5/2016, 08:47

kic wrote:neve imala instagram, 'oce sve da proba mala :tw
kic uvati je, sad je vulnerable
(jesam kul sa ovim englezinizmima)
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics