ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Page 13 of 19 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next

Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 13 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by Guest Thu 26 May - 2:33

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:Puno seksa istroši čovjeka, romantika izgubi okus. Ostane prazna ljuska koja samo ima ljudski oblik.
i kakav je to problem?
apstiniraš, dok romantika opet ne postane kao čokolada, a ljuska dobije neki sadržaj
apstinencija ne pomaže ovisnicima, uvijek pokleknu i vrate se starim navikama

treba tableta koja utječe na kemijske procese u mozgu :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji... - Page 13 Empty Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...

Post by RayMabus Thu 26 May - 2:35

Stvarno me pocela opsjedat ta ideja da se bacim u kandidaturu za eu parlament ....ja i NIgel ....i to.

Sviđa mi se......to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 2:36

Mogao bi ovo sebi postavit kao viši cilj u ( ovom ) životu.

EU parlamentarac.

To mi baš leži.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:37

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:37

deda getting old wrote:apstinencija ne pomaže ovisnicima, uvijek pokleknu i vrate se starim navikama

posveti se vjeri, molitvi, Crkvi, hodočašćima.. to je lijek, jednu ovisnost lako zamijeniš drugom :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:38

RayMabus wrote:Mogao bi ovo sebi postavit kao viši cilj u ( ovom ) životu.

EU parlamentarac.

To mi baš leži.
dobro, dokle ćeš ti sad to vrtjeti?
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:39

deda getting old wrote:
ako je vjerovati tvojoj dijagnozi, ispada da samo tebi i meni fali sexa na ovom forumu :O :^0
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:40

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:apstinencija ne pomaže ovisnicima, uvijek pokleknu i vrate se starim navikama

posveti se vjeri, molitvi, Crkvi, hodočašćima... to je lijek, jednu ovisnost lako zamijeniš drugom :D
moglo bi se reći da sam se tako usmjerio, ja sam istina, put i... sve ostalo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 2:40

r_nevjesta wrote:ako je vjerovati tvojoj dijagnozi, ispada da samo tebi i meni fali sexa na ovom forumu :O :^0
Pojbtse ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:42

r_nevjesta wrote:
ako je vjerovati tvojoj dijagnozi, ispada da samo tebi i meni fali sexa na ovom forumu :O :^0
Lako se poseksati, to ne znači da ćeš išta osjetiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:43

deda getting old wrote:
r_nevjesta wrote:posveti se vjeri, molitvi, Crkvi, hodočašćima... to je lijek, jednu ovisnost lako zamijeniš drugom :D
moglo bi se reći da sam se tako usmjerio, ja sam istina, put i... sve ostalo
sam svoja religija? 
pa ok, ima i gorih.. religija mislim :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 2:45

deda getting old wrote:
Ja odavno ne osjecam ništa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:45

RayMabus wrote:
r_nevjesta wrote:ako je vjerovati tvojoj dijagnozi, ispada da samo tebi i meni fali sexa na ovom forumu :O :^0
Pojbtse ....
Daleko smo, bar 3-4 sata vožnje. A aplikacija na mobitelu, Tinder, mi kaže da ima jedna odlična brineta samo kilometar i pol od mene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:46

RayMabus wrote:
Pojbtse ....
ma uff.. on je u platonsko-romantičarskoj fazi, a ja sam zla kad sam nenaspavana
mislim da bi to više sličilo na rat
i ti ne glumi svodnika :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:46

Nekad se prijavim kao žensko da procjenim kakva mi je konkurencija među muškima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:48

deda getting old wrote:Lako se poseksati, to ne znači da ćeš išta osjetiti.
a zašto postoji autosugestija?
ako ti možeš biti na vrhu svijeta, zašto i ja ne bih mogla što god hoću?
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:50

deda getting old wrote:
RayMabus wrote:
Pojbtse ....
Daleko smo, bar 3-4 sata vožnje. A aplikacija na mobitelu, Tinder, mi kaže da ima jedna odlična brineta samo kilometar i pol od mene.
e samo da nisi u platonskoj fazi, brineta s Tindera već bi vjerojatno bila osvojena :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Thu 26 May - 2:51

deda getting old wrote:Nekad se prijavim kao žensko da procjenim kakva mi je konkurencija među muškima.
a to kao muško ne vidiš?
kad se prijaviš kao žensko, poraste ti perceptivnost i inteligencija? :P
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:51

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:Lako se poseksati, to ne znači da ćeš išta osjetiti.
a zašto postoji autosugestija?
ako ti možeš biti na vrhu svijeta, zašto i ja ne bih mogla što god hoću?
to su bile vizije, halucinacije od mjeseca, kad se probudim nema ničeg
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 May - 2:53

RayMabus wrote:
deda getting old wrote:
Ja odavno ne osjecam ništa.
Izgleda da sam ja .......otupio. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 26 May - 2:54

r_nevjesta wrote:
deda getting old wrote:Nekad se prijavim kao žensko da procjenim kakva mi je konkurencija među muškima.
a to kao muško ne vidiš?
kad se prijaviš kao žensko, poraste ti perceptivnost i inteligencija? :P
pokazuje ti suprotan spol, tj. samo onaj koji te zanima
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 19 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics