Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
osjeca se kemija između vas..naravi ce se lako uskladit,ljubav pobjeđuje sve..drzim palceve 8-)Fénix wrote:Burnom odnosu? E ovo je nešto novo za mene...IvyTeasdale wrote:Vas dvojica to prosuđujete po vasem burnom odnosu?Fénix wrote:Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
I ti si upravo kažnjena interakcijom bez fizičkog kontakta sa longijem
Mi smo mirne naravi B-)
Lako za narav dok je tu kemija.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nemaju sve taj vozni red, ne oglašavaš se dovoljno, ti si kao neka lowbudget kompanijaRayMabus wrote:Pa ne prosuđujem ja nikoga. Ja se samo ponašam normalno. Vozim po rasporedu. Kao vlak. Dođem na stanicu .....ako se ne ukrcaš na vrijeme ....prošo voz.n_razbojnik wrote:Zaista, tako prosuđuješ potencijalne partnerice...zapamti ovaj trenutak i nemoj da te ponese prije nego izvršiš posao Svete emancipacijske inkvizicijeRayMabus wrote:Trenutno su mi muda prazna pa bi odgovor bio u ezekielovom stilu : Pa i ne baš.Fénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-15
a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
neva- Posts : 4367
2014-04-12
deda getting old wrote:Jer tebe život nije naučio kako biti sretan, sreću tražiš u drugima umjesto u sebi, pa kad vidiš mene onda te to uznemiri.Usne Stjepana Gnječa wrote:Treba tebe zveknut lopatom.deda getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
To je Lavljesrce govorio. Kako ti sad odakle si to izvukao?
Guest- Guest
tre911 wrote:Kako rekoh radije ćeš se pokušati potući sa mnom nego otvoriti oči i vidjeti jasnu sliku koja ne može biti jasnija. Jebiga ako to napraviš onda nastaje kuršlus u glavi jer ne možeš biti u krivu a i dobar dio života se zasniva na zabludama kojih bi se trebala odreći
2014-04-12
pa zora bogatir_nevjesta wrote:a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
2014-04-15
Pa ono ....od dana do dana ...nekad nijednom , obicno jednom , dosta puta i dva , ponekad tri a zaleti se i po više puta dnevno.n_razbojnik wrote:nemaju sve taj vozni red, ne oglašavaš se dovoljno, ti si kao neka lowbudget kompanijaRayMabus wrote:Pa ne prosuđujem ja nikoga. Ja se samo ponašam normalno. Vozim po rasporedu. Kao vlak. Dođem na stanicu .....ako se ne ukrcaš na vrijeme ....prošo voz.n_razbojnik wrote:Zaista, tako prosuđuješ potencijalne partnerice...zapamti ovaj trenutak i nemoj da te ponese prije nego izvršiš posao Svete emancipacijske inkvizicijeRayMabus wrote:Trenutno su mi muda prazna pa bi odgovor bio u ezekielovom stilu : Pa i ne baš.Fénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Jesi se ukrcala nisi ......to taj vlakic ne zanima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je zato što mostarci grade mostove zapad-istok. Samo u građevini nema mjesta za kemiju. Dobar glas se daleko čuje.IvyTeasdale wrote:osjeca se kemija između vas..naravi ce se lako uskladit,ljubav pobjeđuje sve..drzim palceve 8-)Fénix wrote:Burnom odnosu? E ovo je nešto novo za mene...IvyTeasdale wrote:Vas dvojica to prosuđujete po vasem burnom odnosu?Fénix wrote:Svađaju se i mire se.n_razbojnik wrote:Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Mi smo mirne naravi B-)
Lako za narav dok je tu kemija.
Guest- Guest
Ha ha ha ....sad sam tek skužija ovo sa lowbuget kompanija.n_razbojnik wrote:
nemaju sve taj vozni red, ne oglašavaš se dovoljno, ti si kao neka lowbudget kompanija
Pa normalno da se ne oglašavam ....pa nisam blesav ....još ce mi se koja i ukrcat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Guest- Guest
a kralja hahaRayMabus wrote:Ha ha ha ....sad sam tek skužija ovo sa lowbuget kompanija.n_razbojnik wrote:
nemaju sve taj vozni red, ne oglašavaš se dovoljno, ti si kao neka lowbudget kompanija
Pa normalno da se ne oglašavam ....pa nisam blesav ....još ce mi se koja i ukrcat.
2014-04-15
hmm.. možda su mi se pobrkale koordinaten_razbojnik wrote:pa zora bogatir_nevjesta wrote:a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
razumjela sam da mu je obzor sa zorom ravno ispred, desno je venera
a što mu je lijevo, to je još misterij
2014-04-12
deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to, ali utjecaj planete zemlje je ocit na umove..
zakrzljali bog eugenike, iliti rat, marsr_nevjesta wrote:hmm.. možda su mi se pobrkale koordinaten_razbojnik wrote:pa zora bogatir_nevjesta wrote:a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
razumjela sam da mu je obzor sa zorom ravno ispred, desno je venera
a što mu je lijevo, to je još misterij
deda getting old wrote:To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Yeah, wright! I'm getting too old for this shit.
Guest- Guest
ne može, taj je mojkic wrote:zakrzljali bog eugenike, iliti rat, mars
2014-04-12
n_razbojnik wrote:pa zora bogatir_nevjesta wrote:a što ti blješti s lijeve stranededa getting old wrote:imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venera
da vidim čime si okružen
Guest- Guest
možda tu ima nešto, kad je pun mjesec ne mogu zaspati, nemirna sam i loše spavamkic wrote:deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to
2014-04-12
Nikad nisam vodio razgovor s tim forumašem, ne znam tko je. Vidim samo da ga se često spominje.Usne Stjepana Gnječa wrote:Yeah, wright! I'm getting too old for this shit.deda getting old wrote:To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Guest- Guest
aha, isplivali su i tvoji detalji, fali i tebi, a kic kao ne prati, isključio ser_nevjesta wrote:možda tu ima nešto, kad je pun mjesec ne mogu zaspati, nemirna sam i loše spavamkic wrote:deda se zajebava, utjecaj mjeseca i to
Guest- Guest
deda getting old wrote:Nikad nisam vodio razgovor s tim forumašem, ne znam tko je. Vidim samo da ga se često spominje.Usne Stjepana Gnječa wrote:Yeah, wright! I'm getting too old for this shit.deda getting old wrote:To su prehistorijska vremena, u to vrijeme kad je taj lik bio živ na forumu mene nije bilo. Nemam pojma tko je to.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Nisam rekao da si ti ti niti da je on on ali sličnosti postoje...
Guest- Guest
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 10 of 19