Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
steta,nema ponovljenog trenutka..nestade..:Dn_razbojnik wrote:Nisam tako gledao na isti, zaista živjeh u zabludi...dok propustih nekoliko vizualnih stimulansa u međuvremenuIvyTeasdale wrote:zato je forum zakon,pa je sve lakse..ili barem vrijeme brze prolazi :Dn_razbojnik wrote:Svatko su drugačije nosi sa apstinencijom...poneke nisu jeftineIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kazi mu longideda getting old wrote:longi ne želi sex i ne želi imati nikakve veze sa ženskama, kažnjava ih tako što im se uskraćujeprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
žene pate jer ga ne mogu imati
2014-04-19
da postoji,ne bi stalno govorio o njemu..;PRayMabus wrote:Pa normalno da ......postoji.IvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
Žene su krive za sve. Tako je najlakše. I najednostavnije.
Moc jednostavnosti.
Last edited by IvyTeasdale on 26/5/2016, 01:27; edited 1 time in total
2014-04-12
pederi su bili pitomi i 60tih i 70tih a i danas i uopće se nisu promjenili kao i gledanje na iste. Neve ipak sam smatrao da su tvoji kapaciteti veći, i sada to smatram ali moraš dignuti te roletne sa očiju jebemu miša!!r_nevjesta wrote:pa ti urlaš, vičeš i pljuješ unaprijed i na neviđeno, iako se kod nas još i na gejeve gleda poprijeko, a kamo li na neke druge nabrojene stvari?! bravo :Dtre911 wrote:Pa pričao sam ti tada za globalni plan nesrećo a to sve ulazi na mala vrata u RH. Pa neće valjda kod nas krenuti takvo što, mi samo "sljedimo" trendove
Da ne stavljam dalje jer ono što se može vidjeti je sve samo ne nešto prirodno i normalno ali eto to su sve bili divni i krasni ljudi kada su eto počeli svoja "prava" tražiti i uopće se nisu promjenili od tada do danas kako se može na slikama vidjeti
Guest- Guest
skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Last edited by r_nevjesta on 26/5/2016, 01:27; edited 1 time in total (Reason for editing : ---)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa društveni. Vi ste mi na tapetu jer ništa ne poduzimate da to promijenite nego ono .....ko kokoši ....a to znaci da vas triba skinit s trona i vratit u kužinu di vam je i misto.IvyTeasdale wrote:da postoji,ne bi stalno govorio o njemu..;PRayMabus wrote:Pa normalno da ......postoji.IvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
Žene su krive za sve. Tako je najlakše. I najednostavnije.
Moc jednostavnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači deda prati taiwanski zabavno umjetnički program
2014-04-15
Tako je epi, bolje da imamo hribara koji finacira filmove o hrvatskoj genocidnosti i zločinačkoj HV nego jednog muslimana koji skreše ekipu od 12 % koji dobiju 88% sredstava iz DP odnosno ministarstva kultureepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Ipak bih svejedno probaoepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:šizofrenija na najjačeepikur37 wrote:r_nevjesta wrote:mislim da je Hasanbegović najmanji od svih problema, on je nebitan i postavljen je samo zato da skrene ionako slabe tokove novca za kulturu s nepoćudnih kulturnjaka prema nekim izabranima, da i oni nešto uberu.. a i prošla vlast je učinila istoepikur37 wrote:Pa nije problem što je hasanče musliman, problem je što je pravaš pa onda i musliman.
zbilja ne razumijem toliki animozitet prema njemu.. pravaš, pa što, nije on taj koji odlučuje o ičemu bitnom
Pa sam on nije problem nego ono što predstavlja u politici nove vlasti.
A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu. I tu je Hasanbegovićevo značenje, koje se posebno odražava na prostor BiH s evociranjem hrvatsko-muslimanskog saveza za vrijeme NDH koje se sada prenosi na daytonsku BiH s katastrofalnim posljedicama za Hrvate tamo ali u konačnici i samu RH.
Ovdje sam ja vještak, a ti ako anstaviš gluposti možda ispadneš samo intelektualno zakinut ;)
Pa sam on nije problem nego ono što predstavlja u politici nove vlasti.
A ta politika karamarkovog hadezea je posve jasno ušla u pravašku maticu
Predstavlja ministarstvo kulture, sektor važan kao sporedna cesta na Grenlandu, i kao jedini pripadnik te neke ex pravaške struje (jer lik je HDZovac) koji sudjeluje u izvršnoj vlasti iti je blizak istoj, jerbo tko ej drugi? Pravaška matica su koji ljudi? Ilčić? Onaj brko? Koalicijski partneri koji su važni onoliko koliko im stožerna dopusti, a to je dok ne pritegne lanac i opet gdje soni niti takvi u vlasti. Gdje su uopće? Gdje je bivši obavještajac kojeg prezireš dok drugog štuješ u sprezi sa pravašima osim ako nisu kratkotrajne koristi, kada?
Predstavlja ministarstvo kulture a ordinira po ideološkim temama, kadrovskim politikama javnih servisa , agencija i ustanova!?
Nije on neki kustos muzeja u Sisku nego ministar koji očito zahvaća institucije i kadrove od javnog značaja a pored toga istupa individualno ideološki.
On je postavljen da evocira određene pravaške baštine. Tu nema dileme.
Guest- Guest
Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-12
longi je S&M, on voli kažnjavati ženske, pozicija snage i nadmoći mu daje osjećaj srećeIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
moj problem je što me žene vole dok su slijepe, čim progledaju vide da sam ružan i pobjegnu :wow:
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
I ti si upravo kažnjena interakcijom bez fizičkog kontakta sa longijem
2014-04-15
r_nevjesta wrote:anđeoski glasUsne Stjepana Gnječa wrote:Vitas the 7th element
Moš mislit, glas za razbijanje bubnjića.
http://www.planet-vitas.com/publ/the_7th_element_remixes_2015_vitas_7_j_ehlement_remiks/1-1-0-5
Guest- Guest
Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
Guest- Guest
longi i zene ne idu u istu recenicu..tvoj problem je sto ti trebaju,a ne volis ogranicenja :Ddeda getting old wrote:longi je S&M, on voli kažnjavati ženske, pozicija snage i nadmoći mu daje osjećaj srećeIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
moj problem je što me žene vole dok su slijepe, čim progledaju vide da sam ružan i pobjegnu :wow:
2014-04-12
imam vizije kad šetam pod mjesečinom, vidim sebe na vrhu svijeta, puše lagan povjetarac, prohladan svjež zrak pun kisika, ugodan za disanje punim plućima, na obzoru sunce se probija jer će tek zora, a meni s desna blješti prelijepa crvena venerar_nevjesta wrote:skočiš na prozor, odlakaviš i malo zavijaš?deda getting old wrote:pun mjesec i mjesečina ima drugačiji utjecaj na procese od sunca i svijetlosti
Guest- Guest
longi se ionako samo divi mom bespolnom duhu 8-)n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-12
ma to ti je sreca u nesrecideda getting old wrote:longi je S&M, on voli kažnjavati ženske, pozicija snage i nadmoći mu daje osjećaj srećeIvyTeasdale wrote:problem je sto se dead sprda s problemom predmnijevajuci da ce problem nestati ako mu se ruga u lice,dok longi forsira problem koji ne postoji jer bolje zvuci kad postoji :Dn_razbojnik wrote:ne bi pomoglo, stvar je filozofije, longi nejebicu smatra kao vid kazne emancipiranim ženamaprckov wrote:e tu ti longi moze dat savjetdeda getting old wrote:kako šta je, fali mi sexa, eto šta jeprckov wrote:
sta je tebi
samo ti to nisi jos spozno
2014-04-19
Uopce ih ne kažnjavam ....nego samo odhebavam.deda getting old wrote:
longi je S&M, on voli kažnjavati ženske, pozicija snage i nadmoći mu daje osjećaj sreće
Neka se same potrude ako im je stalo a ako ne nikom ništa.
Ja sam ti inace velika velika velika maza al ne volim da me netko dira i to tj to mi je odbojno al koga pustim k sebi onda nema problema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jest, ona vapi za kaznom a on ima potrebu kaznitiFénix wrote:Dobar su oni par.n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-15
nemam običaj jurišati na nepostojeće i nevidljive vjetrenjače, a tebe i mnoge druge interesno su navukli na ponašanje slično nekome tko ne želi rabiti šibice, zato što se njima možda može izazvati požartre911 wrote:Da ne stavljam dalje jer ono što se može vidjeti je sve samo ne nešto prirodno i normalno ali eto to su sve bili divni i krasni ljudi kada su eto počeli svoja "prava" tražiti i uopće se nisu promjenili od tada do danas kako se može na slikama vidjeti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Da si u kuhinji duh bi imao miraIvyTeasdale wrote:longi se ionako samo divi mom bespolnom duhu 8-)n_razbojnik wrote:IvyTeasdale wrote:Blah..suplje rijeci i prazne prijetnje...:D
2014-04-15
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 8 of 19